VinDanmark.Com Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Under AL KRITIK!!! Virkelig SKUFFET! Købte et gavekort til svigersønnen i juni måned (O/N 100013291, fakt. 100011823) på 500 kr. Har rykket og haft kontakt med en Martin, som skrev, at levering... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg havde prop i en flaske vin og anmeldte dette sker , men hørte intet før efter mange rykkere. I februar fik jeg en meddelelse om, at ved næste ordre ville der være 2 ekstra flasker med, men har jeg... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Havde en større vinsmagning hos dem i sommers med tapas. Vi havde en aftale om middel vin og afslutning med en grillvin/ dyr rødvin. Der var ikke tapas nok til alle, vinene blev ikke præsenteret orden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi var 6 mennesker til dejlig tapas og vin i VinDanmart, en super hyggelig aften med sødt personale. Men da vi så skulle betale og en af os ønskede en seperat kvittering, som skulle bruges som dokume... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z winem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Online vinhandel med fysisk vinbar/vinhandel på havnen i Aarhus

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Gigaspasser vil gerne kende før priserne på vinene i en smagekasse

Jeg købe 6 FL. BYENS BEDSTE VINKASSE VALUE-EDITION til 549 kr, nedsat fra 1234 kr. 56% og det lød jo lovende.

Da jeg modtog vinene ville jeg undersøge, hvilke vine der var dyrest, så jeg kunne gemme dem til jul.

Da VinDamark ikke har vinene enkeltvis på deres hjemmeside, surfede jeg rundt. Vinene koster mellem 60 og 125 kr på diverse udenlandske hjemmesider, en samlet pris på ca. 515 kr (og jeg har rundet op med forbehold for højere priser i Danmark i forhold til fx Belgien og Tyskland), hvor blev tilbuddet af?

VinDanmark oplyser, at de 1234 kr er beregnet ud fra prisen ved køb af et stk. Desværre kan Martin fra VinDanmark ikke linke til en tilgængelig webside, hvor man kan se dette. De vil heller ikke oplyse, hvilke af vinene der normalt koster over 200 kr.

Ikke noget godt tilbud og jeg føler mig snydt så vandet driver, ikke nogen god komminikation og endnu færre svar - og primitivt at kalde kunderne for 'giga spassere'.

Men VinDanmark om det, så er scenen sat. Jeg vil opfordre andre kunder til at overveje værdien af de tilbud de modtager.

PS
VinDanmark har tilbudt, at jeg kan returnere de seks flasker, men det er faktisk ikke det det handler om. Ordentlighed og svar ja tak.

21 listopada 2020
Logo VinDanmark.Com

Odpowiedź od VinDanmark.Com

Hej Else,

Tak for fornemt feedback, elsker positive mennesker :-)

Jeg har netop returneret dine penge, så kan du vel ikke få det billigere end det i udlandet?

Go weekend :-)

Martin Tønnesen

Oceniono na 5 z 5

Vil ikke rette deres leveringsfejl.

Har fået fejlleveret 12 fl. rødvin istedet for rosé. De vil ikke rette fejlen og svarer ikke på mail. Så det er hermed farvel fra en mangeårig fast kunde...

Fejlen er udbedret. Perfekt service, som jeg kender dem..👌

2 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Søde mennesker og god betjening

Søde mennesker og god betjening. Både online, i restauranten og i den fysiske vinbutik. De forskellige folkekasser er spændende og de er imødekommende overfor specifikke ønsker. Fik skiftet to flasker ud med to andre vin, end hvad tilbuddet ellers indeholdte 👌

Vin butikken og restauranten har en skøn beliggenhed og et hyggeligt koncept med betaling pr. glas. Så kan du ellers prøve en masse forskellig vine eller holde dig til din favorit vin 😊

17 sierpnia 2020

Prop

Har købt 12 fl rødvin, indtil videre har 2 ud af 7 haft prop. Det er for meget.
Jeg skrev til vindanmark og gjorde opmærksom på problemet - ingen reaktion.

Opdatering: Så kom der hul igennem til vindanmark, jeg er nu fuldt tilfreds med reaktionen og har opgraderet min bedømmelse.

25 maja 2020
Logo VinDanmark.Com

Odpowiedź od VinDanmark.Com

Hej Vilmar,

Vi er ret gode på vores mail, syntes vi selv, bare skriv til mig Martin, så fikser vi det :-)

martin@vindanmark.com

Kh
Martin

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej