Under AL KRITIK!!! Virkelig SKUFFET! Købte et gavekort til svigersønnen i juni måned (O/N 100013291, fakt. 100011823) på 500 kr. Har rykket og haft kontakt med en Martin, som skrev, at levering... Zobacz więcej
Jeg havde prop i en flaske vin og anmeldte dette sker , men hørte intet før efter mange rykkere. I februar fik jeg en meddelelse om, at ved næste ordre ville der være 2 ekstra flasker med, men har jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en større vinsmagning hos dem i sommers med tapas. Vi havde en aftale om middel vin og afslutning med en grillvin/ dyr rødvin. Der var ikke tapas nok til alle, vinene blev ikke præsenteret orden... Zobacz więcej
Vi var 6 mennesker til dejlig tapas og vin i VinDanmart, en super hyggelig aften med sødt personale. Men da vi så skulle betale og en af os ønskede en seperat kvittering, som skulle bruges som dokume... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online vinhandel med fysisk vinbar/vinhandel på havnen i Aarhus
Kystpromenaden 2, 8000, Aarhus C, Stany Zjednoczone
- martin@vindanmark.com
- www.vindanmark.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt fungerede perfekt
Nemt og hurtig at bestille et gavekort…
Nemt og hurtig at bestille et gavekort over hjemmesiden.
Når jeg ikke kan komme til VinDanmark…
Når jeg ikke kan komme til VinDanmark må VinDanmark komme til mig. Gode vine, gode tilbud og hurtig levering lige til dør
Meget fin og hurtig håndtering.
Gigaspasser vil gerne kende før priserne på vinene i en smagekasse
Jeg købe 6 FL. BYENS BEDSTE VINKASSE VALUE-EDITION til 549 kr, nedsat fra 1234 kr. 56% og det lød jo lovende.
Da jeg modtog vinene ville jeg undersøge, hvilke vine der var dyrest, så jeg kunne gemme dem til jul.
Da VinDamark ikke har vinene enkeltvis på deres hjemmeside, surfede jeg rundt. Vinene koster mellem 60 og 125 kr på diverse udenlandske hjemmesider, en samlet pris på ca. 515 kr (og jeg har rundet op med forbehold for højere priser i Danmark i forhold til fx Belgien og Tyskland), hvor blev tilbuddet af?
VinDanmark oplyser, at de 1234 kr er beregnet ud fra prisen ved køb af et stk. Desværre kan Martin fra VinDanmark ikke linke til en tilgængelig webside, hvor man kan se dette. De vil heller ikke oplyse, hvilke af vinene der normalt koster over 200 kr.
Ikke noget godt tilbud og jeg føler mig snydt så vandet driver, ikke nogen god komminikation og endnu færre svar - og primitivt at kalde kunderne for 'giga spassere'.
Men VinDanmark om det, så er scenen sat. Jeg vil opfordre andre kunder til at overveje værdien af de tilbud de modtager.
PS
VinDanmark har tilbudt, at jeg kan returnere de seks flasker, men det er faktisk ikke det det handler om. Ordentlighed og svar ja tak.

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Vil ikke rette deres leveringsfejl.
Har fået fejlleveret 12 fl. rødvin istedet for rosé. De vil ikke rette fejlen og svarer ikke på mail. Så det er hermed farvel fra en mangeårig fast kunde...
Fejlen er udbedret. Perfekt service, som jeg kender dem..👌
Søde mennesker og god betjening
Søde mennesker og god betjening. Både online, i restauranten og i den fysiske vinbutik. De forskellige folkekasser er spændende og de er imødekommende overfor specifikke ønsker. Fik skiftet to flasker ud med to andre vin, end hvad tilbuddet ellers indeholdte 👌
Vin butikken og restauranten har en skøn beliggenhed og et hyggeligt koncept med betaling pr. glas. Så kan du ellers prøve en masse forskellig vine eller holde dig til din favorit vin 😊
Altid imødekommende og præcis levering
Jeres Service ud til kunderne er fantastisk...
Jeg bestilte gavekort til fruen om onsdagen, og vi fik leveret gavekortet, lige til døren, allerede dagen efter - FREMRAGENDE! :)
I øvrigt er et besøg hos HANTWERK i bund og grund en super herlig oplevelse... Tak for jer! :)
Nem og hurtig bestilling og levering.
Nem og hurtig bestilling og levering.
Det ville være 5 stjerner hvis der var en beskrivelse med i kassen, når man bestiller blandende kasser.
Intet at sætte en finger på!
God oplevelse - og hurtig levering :) Vi glæder os til et godt glas vin i sommerferien!
Fin service:-)
Jeg finder som regel den vin jeg…
Jeg finder som regel den vin jeg ønsker på siden.
Super hjemmeside og hurtig betjening
Prop
Har købt 12 fl rødvin, indtil videre har 2 ud af 7 haft prop. Det er for meget.
Jeg skrev til vindanmark og gjorde opmærksom på problemet - ingen reaktion.
Opdatering: Så kom der hul igennem til vindanmark, jeg er nu fuldt tilfreds med reaktionen og har opgraderet min bedømmelse.

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Fantastiske produkter
Effektiv service
Fantastiske produkter
Rimelige priser
Er vild med vinbaren på havnen og konceptet
Kvik og hurtig levering .
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.