Vilholdt Rejser Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi var på en uges tur i den Gyldne Cirkel og Sydkysten i Island med solformørkelse. Turen overgik langt vores forventninger. Vi så mange flotte steder og vores guide Ingi var meget vidende, og fortalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var et godt og spændende program. Vi havde en fantastisk god og medlevende guide, Ragnar. Han var god til dansk, og god til at fortælle om Islands natur, historie og kultur

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk rejse med Ingi Vilholdt som chauffør og rejseleder. Vidende, altid imødekommende, og opmærksom på os gæster. Hans lokalkendskab kom os i høj grad til gode - og hans humor ligeså!

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en oplevelsesmættet og meget hyggelig tur rundt om Islands kyst. Turlederen Ingi er en god fortæller og vi fik mange sjove historier mens han kørte os rundt. Alt var vel tilrettelagt hotell... Zobacz więcej

1. Agencja turystyczna
  2. Biuro organizujące wycieczki autobusowe
  3. Organizator turystyki
  4. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Hos Vilholdt Rejser specialiserer vi os i rejser til Island, Færøerne og Grønland. I 2024 sprang vi ud i et nyt eventyr og kan nu også tilbyde specialrejser til Italien. Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og certificerede specialister i Islandsrejser af ”Inspired by Iceland”. Derudover har vi eget busselskab og guider i Island, hvorfor vi kan kalde os Danmarks eneste turoperatør i Island. I et tæt samarbejde med dig skræddersyer vi din drømmerejse til Island, Færøerne eller Grønland efter dine ønsker. Vilholdt Rejser tilbyder kør selv-ferie, egne rundrejser med lokale, dansktalende guider, grupperejser, weekendture, miniferie, firmarejser, skolerejser m.m. I samarbejde med de bedste turudbydere arrangerer vi dagsture, udflugter og mange forskellige tilbud af aktiviteter såsom gletsjervandring, hvalsafarier, nordlys, vandreture m.m. Se alle vores spændende tilbud her på vores hjemmeside og kontakt os, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til booking af din ferie. Vilholdt Rejser er din Islandsspecialist i Danmark.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

487 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

Den store rundrejse Island

Den store rundrejse Island

1000 tak,Ingi for en falbelagtig veltilrettelagt og velguidet tur.
Tak for vuggevise, bryllupsdagssang og gode historier. Nu ved vi alt om Islands natur, historie og kultur.
Og tak for knappen i bussen, der sørgede for godt vejr,når vi gjorde holdt.
Vi havde god tid på de forskellige seværdigheder og ved hver enkelt seværdighed fik vi mulighed for at vælge forskellige sværhedsgrader af ruten. Ingi var god til at improvisere og vi blev løbende inddraget i programmet. Ingi’s gode humør og en homogen rejsegruppe, gjorde rejsen til en rigtig god oplevelse.
Hotellerne svarede til vores forventninger og maden var god alle steder.

Vi kan kun anbefale alle, der påtænker en rejse til Island at kontakte Vilholdt Rejser

17 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at I nød rundrejsen på Island sammen med mig. Det varmer meget at læse jeres besked. Jeg sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at byde jer velkommen igen.

Ingi Thordarson Vilholdt

Oceniono na 5 z 5

Nærværende oplevelse med lokal guide

Nærværende oplevelse med lokal guide, gjorde turen til en fantastik oplevelse. Vores guide Ragnar kunne fortælle om alt "mellem himmel og jord".
Godt at det er et mindre antal deltager.
Gennemført godt planlagt til mindste detalje, men rum for gæsternes behov i alle aldre.

21 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din positive anmeldelse Lena. Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse med Ragnar, og at turens planlægning og gruppe størrelse levede op til dine forventninger. Vi håber at se dig igen på en fremtidig rejse.

En stor oplevelse

Vilholdt Rejser har arrangeret en fantastisk tur med mange spetakulære oplevelser af den Islandske natur - en stor oplevelse, som bl.a. blev understøttet af en utrolig vidende og dygtig guide, Ragnar. En tur jeg bestemt vil anbefale andre der er interesseret i at opleve Islands fantastiske natur.

21 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din flotte anmeldelse Jan. Vi er glade for, at du nød de spektakulære oplevelser sammen med vores guide Ragnar. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi håber at byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse.

Oceniono na 5 z 5

8 dags tur. Fantastisk oplevelse!

Rejsen med Vilholdt har været fantastisk! Jeg rejste alene som 70-årig. Jeg var tryg hele vejen pga. verdens bedste guide og den dejligste gruppe medrejsende. Og naturen er helt fantastisk!

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tusind tak for din varme anmeldelse Tahereh. Vi er glade for, at du følte dig tryg og godt tilpas under rejsen, og at du nød både naturen og selskabet.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en fremtidig tur.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin tur men fantastisk guide der…

Meget fin tur men fantastisk guide der gav meget af sig selv og kunne fortælle alt om Island. Gud bus met tilpas indlagte pauser med naturoplevelser. Maden og hotellerne var i top.

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din anmeldelse Dorte. Vi er glade for, at du nød turen.

Oceniono na 5 z 5

En historisk, geologisk og kulturel rundrejse

Vi har søgt en rejse hele øen rundt- Det fandt vi hos Vilholdt. Vi havde en meget vidende, venlig og underholdende guide, Jakob S Persson, som dygtigt øste af sin viden om landets geologiske, historiske, kulturelle og politiske forhold. Han var samtidig en behagelig chauffør, som også var dygtig til at finde alternativer i problematiske situationer (snestorm)

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din anmeldelse Karl. Vi er glade for, at I har haft en god rejse sammen med os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Vilholdt er et fantastisk rejse selskab…

Vilholdt er et fantastisk rejse selskab fra start til slut.
Meget hjælpesomme med at arrangere en fantastisk kør selv rundrejse på Island.
De var meget informative, opmærksom og hjælpsomme når vi havde spørgsmål på turen.
Mange tak for en fantastisk tur til Vilholdt.

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din positive anmeldelse Conny. Vi er glade for, at du fandt vores kør-selv rundrejse på Island både hjælpsom og informativ. Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk tur.

Tur til Island…

Rundrejsen på Island var rigtig godt tilrettelagt, med vidende dansk talende islandsk guide. En fantastisk oplevelsesrig tur.

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din anmeldelse Jens. Vi er glade for, at du har haft en god rejse sammen med os og vores guide.

Fantastisk 12 dages rundrejse i Island

Lige hjemkommet fra Island er vi stadig helt høje over den fantastiske oplevelse, det var. Ikke mindst takket være vores dygtige, alvidende og humoristiske chauffør/guide. Vi følte os trygge i hans selskab og blev klædt godt på, såvel mht. det historiske som den enestående og smukke natur. Hans lokalkendskab var guld værd for os.
De første dage var der et tætpakket program, men det gik, selv om vi var ankommet sent om aftenen den første dag. I turen var inkluderet en del gåture, men tilrettelagt så alle kunne være med. Island er i sandhed et fantastisk land og kan slet ikke beskrives, det skal opleves.
Vi så rigtig meget og var bl.a. på en spændende gletsjervandring. Hvalsafarien måtte desværre aflyses pga. for megen blæst, men til gengæld fik vi mulighed for at bade endnu engang i en af de skønne varme naturbade.
Hotellerne var rigtig gode, dog var der et enkelt som godt kunne trænge til en opgradering.
Kontakten til bureauet fungerede upåklageligt. Vi fik venlige og uddybende svar på vores spørgsmål forud for rejsen og efter hjemkomsten fik vi straks refunderet vores tilgodehavende i f.m. den aflyste sejltur.
Vi kan derfor med glæde give vores allerbedste anbefalinger til Vilholdt Rejser.

7 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tusind tak for din anmeldelse Margit. Vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på Island, og at vores guide bidrog til en humoristisk og alvidende rejse. Det glæder os også, at I kunne nyde de mange oplevelser, inklusive gletsjervandringen og de varme naturbade, trods aflysningen af hvalsafarien.

Tak for din feedback om hotellet; vi vil tage dette med i vores overvejelser for fremtidige rejser.

Eventyrlig 12 dages rundrejse i Island

Vi valgte en 12 dages rundrejse i Island. Det blev den bedste rejse vi har haft. Vores chauffør/guide, var helt fantastisk. Han kendte alle stederne godt, vidste hvornår det var bedst at ankomme, fulgtes med os, så vi var i trygge hænder. Island er stort, smukt, vildt og helt eventyrligt. Vi fik så mange spændende og fantastiske oplevelser med hjem.
Hotellerne var rigtig gode, pånær et enkelt, som var lidt slidt.
Vi har kun oplevet god imødekommende service, i forhold til bestilling og tlf. samtaler, med bureauet. På grund af hård blæst, kom vi desværre ikke ud på en sejltur, men fik straks pengene retur, for denne.
Der var meget på programmet, den første dag, hvor man er træt efter rejsen. Men hvor var det spændende.
Vi kunne godt bruge lidt mere tid i Reykjavík.
Alt i alt, giver vi vores varmeste anbefalinger til Vilholdt rejser.

7 czerwca 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din fantastiske anmeldelse Liane. Vi er glade for, at jeres rundrejse i Island var en så positiv oplevelse, og at guiden gjorde et godt indtryk. Det er også godt at høre, at service og håndtering af refusionen var tilfredsstillende. Vi værdsætter jeres feedback on mere tid i Reykjavik.

Oceniono na 5 z 5

Vi var på en fantastisk dejlig og…

Vi var på en fantastisk dejlig og veltilrettelagt rejse med Vilholdt Rejser til Island maj 24. Gode og flotte oplevelser i store mængder uden stress og jag. Et godt hotel og super guide gjorde de mange oplevelser på kort tid helt unikke. Vilholdt kan klart anbefales.

30 maja 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din positive anmeldelse Pieter. Vi er glade for, at du nød din rejse til Island, og at både hotellet og guiden bidrog til en unik oplevelse.

Rigtig rigtig dejlig oplevelse

Godt tilrettelagt program, alting til tiden, fleksible og meget imødekommende guider. Guiders har stor viden om landet og har god og humoristisk evne til at formidle.
Program tilrettelagt så man ser mest muligt og så bliver der taget hensyn til,
hvis man ikke er så godt gående, så kan man se tingene nedefra, blive kørt helt frem af bussen eller lignende.
Vi oplevede og er virkelig taknemmelige for, at Ingi kørte ekstra smuttur, så min familie og jeg, på vores første tur til Island, kunne komme forbi og tage billeder af gården/området hvor min familie stammer fra, det var stort. Tak

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din flotte anmeldelse Christian. Vi er glade for, at programmet og jeg (guiden) levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tak og anbefaling.

Med venlig hilsen,
Ingi Thordarson Vilholdt

Oceniono na 5 z 5

turen var godt arrangeret med mange…

turen var godt arrangeret med mange spændende udflugtsmål.
God mad og hotel

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din anmeldelse Anders. Vi er glade for, at du fandt turen velarrangeret med spændende udflugtsmål samt god mad og hotel.

Oceniono na 4 z 5

Rejsen var velorganiseret .

Rejsen var velorganiseret .
og en god guide.

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at rejsen var velorganiseret, og at du var tilfreds med guiden.

Velarrangeret rejse til Island

Velarrangeret rejse til Island. Oplevet en masse. Set den flotte islandske natur og fået en masse at vide om Islands natur, kultur mm. Meget vidende og dygtig dansktalende guide. Kan varmt anbefale Vilholdt Rejser som rejsearrangør. Kommer gerne igen.
Erik

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din positive anmeldelse Erik. Vi er glade for, at du nød din velarrangerede rejse til Island og satte pris på den vidende guide og de mange oplevelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Alt var perfekt havde nogle dejlige…

Alt var perfekt havde nogle dejlige dage og en super chauffør/rejseleder med en go humor og en god fortæller

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din anmeldelse Poul. Vi er glade for, at alt var perfekt, og at du nød de dejlige dage med vores rejseleder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Godt arrangeret rejse til Island

Godt arrangeret rejse til Island, og hvor vi så en masse selv om rejsen kun var på 4 dage. Vidende og morsomme guider!

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Tak for din anmeldelse Ingelise. Vi er glade for, at du nød din 4-dages rejse til Island og satte pris på vores guide.

Islandsrejse med gourmet mad

En god arrangeret rejse, med rigtig gode oplevelser på Island. Et meget fint udflugtsprogram med lækker gourmetmad. Rejselederen var meget kompetent og god til at fortælle og svare på spørgsmål.
Vi vil gerne anbefale Vilholdt rejser.

13 maja 2024

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak for din anmeldelse Lene. Vi er glade for, at du nød de gode oplevelser. Det er dejligt at høre, at rejselederen var kompetent og informativ.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Island deluxe - en dejlig oplevelse

Nyligt hjemvendt fra en 5 dages deluxe rejse til Island, har vi kun positivt at sige om Vilholdt Rejser. Personlig og hurtig betjening ved bestilling og henvendelser inden afrejse. Et veltilrettelagt program for turen med Ingi selv som guide, gjorde at vi blot kunne læne os tilbage og nyde oplevelserne. Personlig afhentning i lufthavnen, god og komfortabel bus på hele turen. Ingi er en fantastisk guide, og vi fik mange personlige historier og oplevelser fortalt om de områder vi besøgte. Pænt hotel i Selfoss og gode restaurantbesøg planlagt hele ugen, med lækker mad. I det hele taget meget lidt vi selv skulle tage stilling til, hvilket fungerede perfekt for os, når nu hele turen var så veltilrettelagt som tilfældet var. Ros herfra - vi holder helt sikkert øje med Vilholdts hjemmeside til fremtidige rejser

Odpowiedź od Vilholdt Rejser

Mange tak Anne for din omfattende anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse på din rejse.

Vi sætter stor pris på din ros og glæder os til at kunne tilbyde dig nye rejseoplevelser fremover.

Team Vilholdt Rejser

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej