Viktorogholger

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en bluse samt et par strømper ved viktorogholger og såvel ordrebekræftelsen som købet kom prompte. Ingen problemer overhovedet. Tak for det. Mvh/Elisabeth Hartlev

Oceniono na 5 z 5

Endelig skulle vi til barnedåb. Jeg havde glædet mig til at få en anledning, hvor jeg kunne handle hos Viktor og Holger, og dermed sprede den gode kvalitet - og ikke mindst den leg og glæde tøjet... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at det oprindelige Viktor & Holger er lukket og domænet er opkøbt af en anden virksomhed. De anmeldelser, der ligger på denne side, er dermed rettet mod den nu lukkede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Babybukserne var udsolgt i den størrelse jeg havde bestilt. Butikken kontaktede mig med det samme og jeg fik i stedet tilsendt nogle andre størrelser, hvilket i øvrigt var meget bedre end dem jeg førs... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Online salg af lækkert babytøj og børnetøj. Se det lækre babytøj og børnetøj i vores netshop. Lækkert børnetøj til lækre drenge og piger. Viktor og Holger sælger miljømærket tøj babytøj, drengetøj og pigetøj.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super lækkert tøj.

Jeg har flere gange handlet hos viktorogholger.dk. Jeg er og bliver glad for både farverne og den super gode kvalitet. Servicen er god og leveringen er hurtig.

Det kan varmt anbefales.

15 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos Viktor og Holger et par gange..elsker deres mærker, service og hurtig levering..

Og så er der altid nogle søde nyhedsbreve,

15 stycznia 2010
Oceniono na 4 z 5

Super service

Jeg købte en masse strømper og de havde ikke alle dem jeg bestilte. Med det samme fik jeg mail tilbage om at de var udgået for den størrelse, og de ville sende dem de havde tilbage til mig. Super service.
Det eneste minus er selvfølgelig at varene burde være opdateret i shoppen, så man ikke bestiller varer som ikke er der.

14 stycznia 2010
Logo Viktorogholger

Odpowiedź od Viktorogholger

Hej Sanne.

Vores shop kan ikke registrere styk antal på lager, derfor oplevede du at shoppen ikke var opdateret i forhold til det antal du gerne ville købe.
Det arbejder vi på højtryk, på at få forbedret, så man helt præcis ved hvor mange styk der er på lager af hver varer, og ved at alle de varer man bestiller er på lager.

Venlige hilsner fra Viktor & Holger.dk

Super service.

Bestilte 3 artikler hos viktor&holger. Blev ringet op da en af mine varer var udsolgt. Den søde dame hjalp mig med at finde en anden vare, der kunne bruges i stedet (gave til min niece).

Varerne var fremme næste dag, og min svigerinde var behørigt imponeret over min gode smag. :0)

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Købte lækkert tøj til ungerne i superdejlig kvalitet - det kom prompte efter bestilling og sørme om der ikke var vedlgt en lille ekstra ting til hver af mine børn....kan kun anbefales

Fin butik.

Jeg har købt alle julegaverne til mine 4 børnebørn (0-5 år).Jeg var meget godt tilfreds med både kvalitet og betjening. Meget hurtig levering.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej