Buciki wysokiej jakości. Córka bardzo lubi w nich chodzic. To juz nasza trzecia para z tego sklepu. W trakcie zamowienia zaistnial mały problem ale szybko i bez problemu zostal rozwiazany. Szczerze po... Zobacz więcej
Niestety,musze dac negatywna opinie ze wzgledu na nieotrzymana przesylke. Kapcie dla syna zamowilam ponad 10 dni temu i nadal nie otrzymalam przesylki. Napisalam do Panstwa w tej sprawie ponad ale... Zobacz więcej
Nasze pierwsze zakupy i pomimo zaginięcia paczki gdzieś na sortowni dajemy 5⭐ Otrzymaliśmy drugą paczkę. Wszystko poszło sprawnie. Polecam.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
We offer the best quality shoes for all seasons for girls and boys: boots, sandals, slippers, trainers, school shoes and wellies. We specialize in selling high quality orthopaedic shoes and insoles for kids and teens. We will guarantee that our shoes are new, healthy and comfortable. All shoes have been certified by "Healthy Foot"- these shoes have been awarded for excellent design and are made from the highest quality materials.
45 jupiter avenue, PE28GQ, PETERBORUGH, Zjednoczone Królestwo
- 07709992868
- info@viktorshoes.co.uk
- www.viktorbuty.co.uk
Wiele razy zamawialam buciki dla synow. Zawsze byla szybka dostawa i wszystko w porzadku. Jesli czegos nie bylo na stanie to zawsze pytali czy zwrot gotowki czy zamiana. A teraz masakra. Na dostawe czekalam 2 tygodnie, z czego buty dla starszego syna nie przyszly bo podobno nie bylo w magazynie. A za dostawe musialam zaplacic.
Nie polecam, kupilam buty dla synka 5.11.2022 po kilku dniach bez potwierdzenia napisalam do firmy i bez wyjaśnienia zostały zwrócone pieniądze... a gdzie buty dla synka ??
Obsługa klienta bardzo sprawna i szybka
Shoes very lovely!!!
Brak przesylki
Niestety,musze dac negatywna opinie ze wzgledu na nieotrzymana przesylke.
Kapcie dla syna zamowilam ponad 10 dni temu i nadal nie otrzymalam przesylki.
Napisalam do Panstwa w tej sprawie ponad ale jeszcze nie otrzymalam zadnej odpowiedzi.
Dziekuje.
Jestem bardzo zadowolona z kolejnych…
Jestem bardzo zadowolona z kolejnych papci:) napewno nie raz jeszcze dokonam u Państwa zakupu;) pozdrawiam
Buciki wysokiej jakości
Buciki wysokiej jakości. Córka bardzo lubi w nich chodzic. To juz nasza trzecia para z tego sklepu. W trakcie zamowienia zaistnial mały problem ale szybko i bez problemu zostal rozwiazany. Szczerze polecam ten sklep!
Masakra..buty nie zgodne z opisem
Masakra..buty nie zgodne z opisem. Kolor nie taki. Brak kontaktu z obsluga klienta. Nie polecam
Very nice shoes.
Super jakość
Buty są bardzo dobrej jakości, wygodne. Syn chodzi w nich po domu i nie narzeka by mu coś nie pasowało. Polecam
Nasze pierwsze zakupy i pomimo…
Nasze pierwsze zakupy i pomimo zaginięcia paczki gdzieś na sortowni dajemy 5⭐
Otrzymaliśmy drugą paczkę. Wszystko poszło sprawnie. Polecam.
Buciki śliczne
Buciki śliczne, szybka wysyłka i dostawa , bardzo dziekuje

Przesyłka szybka
Przesyłka szybka, wszystko sprawnie i bez problemów. Super buciki, polecam

Super
Mamy 4 pary zakupione u was. Szybka wysyłka, szybka odpowiedź na zapytania. Jakość butów wiadomo dobra marka super