👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... Zobacz więcej
Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.
Runetoften 18, 8210, Aarhus V, Dania
- 70209043
- viktech@viktech.dk
- www.viktech.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
De sidste mange år
Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort møde. Efterfølgende kommer der som regel et kort referat i mail boksen. Det fungere generalt godt.
Eneste minus, er periodisk rod i timeregistreringen.
Henrik Müller
MAN Diesel A/S
København
Viktech holder hvad de lover.
Viktech holder hvad de lover.
Vi har prøvet flere forskellige vikarbureauer, og Viktech er dem der har skaffet de faglig dygtigste håndværkere, om det var danskere eller polakker vi har lejet ind.
Jeg kan varmt anbefale andre håndværkerfirmaer der står og mangler arbejdskraft at tage kontakt til Viktech.
Ole Kjær
Beregner / Byggeleder
Grevlund Montage Tømrer- og Snedkerfirma ApS
We had a urgent need for qualified …
We had a urgent need for qualified help, during an specialized installation.
Viktech did manage to send the right kind of people to help us out. The whole period everything worked out smooth-less, so I can only recommend them.
Mit samarbejder med Martin Rasmussen er …
Mit samarbejder med Martin Rasmussen er for løbet fantastisk efterår ´16 og forår ´17. Vi har sammen løst de mandskabsudfordringer jeg i min virksomhed har stået overfor, både til min og virksomhedens kunders tilfredshed. Jeg vil helt klart både anbefale og benytte fremover.
Vh. Allan Højgaard
Rigtig godt samarbejde.
Altid høflig & hurtig respons.
Altid høflig & hurtig respons.
Klar anbefaling herfra
Always quick to help with loosening.
Vi får rigtig god behandling af …
Vi får rigtig god behandling af konsulenterne, og håndværkerne er gode.
Super tilfreds
Alt fungerede som det skulle. Der var styr på tingene. Kan kun anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.