Oceniono na 5 z 5

I grab a ticket on the concert date. The seller transferred the ticket within an hour, processing was convenient. I entered the concert venue successfully. The seat was incredibly convenient, it was i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I had a very bad experience ,I wanted to surprise my friends with tickets to Borussia Dortmund vs Bayern Munich and we drove 10h from our homes in Copenhagen to see the game, I was checking every da... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Denne side er et scam, billetter er ofte billigere andre steder og man kan ikke afbestille selv hvis man ikke har modtaget noget endnu

Oceniono na 4 z 5

We ordered two tickets for the Slavia Praha - Sigma Olomouc on April 2026. When we tried to get into the stadium the ticket scanner got red and displayed that the tickets were used 15 minutes ago. We... Zobacz więcej

3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

3,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 78

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Lad vær med at købe billetter her

Ved køb af fodboldbilletter garanteres plads ved siden af hinanden. Vi så Barcelona - Girona. Vi fik pladser i samme sektion men på hver vores række foran hinanden. For ringe.... Flere.navne på billetten var forkerte trods tilsendte pas oplysninger. Heldigvis tjekkes ikke ID ved indgangen.Køb billetter på ramblaen i stedet for. Vi kommer IKKE til at købe her igen.

10 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Elendigt firma og de er fupmagere.

Elendigt firma. Amatører medarbejdere som stiller de samme robot spørgsmål og man føler at man er med i skjult kamera, da de bare kører i ring med de samme svar uden at håndtere din henvendelse. Jeg ønskede bare en helt almindelig annulering/refundering og de skriver på hjemmesiden at de har 100 % garanti, men det er noget vrøvl. Jeg vil ALDRIG anbefale dem. Aldrig. Elendigt firma.

1 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Koncerten blev aflyst og det jo…

Koncerten blev aflyst og det jo ærgerligt men har nu kæmpet med refundering i en måned og de siger det er på vej og man skal opdatere sin betalingsmetoder. Uanset hvad jeg gør så kører det bare i ring og jeg har ikke fået mine næsten 4500,- tilbage. Elendig oplevelse desværre.

31 marca 2023

Har købt billetter til Ozzy i Sverige

Har købt billetter til Ozzy i Sverige. Desværre blev den aflyst pga. sygdom fra Ozzy`s side. MEN at få mine penge tilbage er åbenbart umuligt.
Mangen til dårlig behandling af kunder skal man lede længe efter.
Kan på ingen måde anbefale dem.

16 marca 2023

Fake tickets

Viagogo sold me overpriced tickets which arrived with different names and different positions to what I had paid for. One ticket was for a discounted female when the purchase was for two med. Stay away from this site.

15 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Som opfølgning på tidligere anmeldelse…

Som opfølgning på tidligere anmeldelse vedr. koncertbilletter til Cian Ducrot på Ideal bar 28. februar købt via Viagogo, og som ikke var ægte og derfor ikke gav adgang til koncerten, da vi mødte op, kan jeg heldigvis konstatere, at efter at have klaget til Viagogo har vi fået alle pengene retur. Så vi blev kun snydt for selve koncerten.

28 lutego 2023

Bestillte en billet til Ghost i Berlin

Bestillte en billet til Ghost i Berlin. 566 kr var en god pris og fortsatte bestillingen og ga det kom til betaling så var prisen 1566 kr. Lægger en billetpris ud som er rimelig for så at bonge en med en større pris. Ren og skær fup og svindel firma. De fortjener ikke en gang en stjerne. Hold jer væk fra dem

31 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Den værste virksomhed som har bedrager…

Den værste virksomhed som har bedrager kunderne! 4.000 kr. er jeg blevet snydt for. Har ringet over 40 gange i snart 1 år, for at få mine penge retur efter et billetsalg. Hver gang loves der, at nu tager de hånd om orden, men det sker ikke. Det er en katastrofe at Viagogo driver virksomhed!

28 listopada 2022

Fodboldbilletter

Købte billetter til AC Milan mod Fiorentina fra viagogo til en fin pris, men blev nervøs, da jeg efterfølgende læste anmeldelser herinde bl.a. Men må sige at pga at både kundeservice som svarede med det samme og billetterne, der udover at komme før forventet tid virkede ubeklageligt, giver jeg 5 stjerner. Har ingen problemer oplevet og takker viagogo for det hele - kanon💪

13 listopada 2022

Hvis jeg kunne give minus 10 🖕🖕🖕

Hvis jeg kunne give minus 10 så gjorde jeg det! Har aldrig oplevet så dårlig service! Købte billetter til Scorpions i Herning. Koncerten blev aflyst, jeg har efterfølgende prøvet at få mine penge retur. De kommer konstant med dumme undskyldninger. At jeg skal kunne dokumentere at koncerten var aflyst. Når jeg så har gjort det, sker der stadig ikke noget. Men jeg kæmper stadig videre med de pruthuller efter 4 måneder. Det firma er til at lukke op og skide i💩🤬

26 października 2022
Oceniono na 4 z 5

Et satset valg, men det hele værd!

Efter en dårlig oplevelse med en fodboldkamp i Getafe, hvor de forlangte ID på billetten, som viagogo ikke mente var nødvendigt, kontaktede jeg dem omkring refundering. Efter 5 timer var mine penge retmæssigt blevet refunderet efter en forfærdelig oplevelse i Getafe. Derudover modtog jeg en voucher på 230 euro som et plaster på såret. Denne blev brugt på en El Clasico billet gennem Viagogo, hvor jeg modtog billetten til aftalt tid og gav mig en af de bedste oplevelser i mit liv. Viagogo kan ikke styre uforudsete hændelser på stadion såsom udskudte begiveheder og krav om ID, og de er gode til at refundere, hvis disse problemer opstår. Jeg vil stadig anbefale altid at købe billetter officielt, men hvis der er udsolgt er viagogo et godt alternativt!

16 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Ingen problemer. Men var lidt nervøs....

Alt spillede som det skulle!
Jeg var inde og se en fodboldkamp mellem Schalke og Hoffenheim. Med de anmeldelser herinde blev jeg da lidt nervøs om jeg overhovedet kom ind. Det gjorde jeg og helt uden problemer. Billetten virkede som den skulle som jo er det vigtigste!
Det ligner også at problemerne er når et givet event bliver aflyst.
Jeg vil gerne anbefale at bruge viagogo. Ingen problemer og fik endda mails inden med god tur og et telefonnummer at ringe på hvis er opstod problemer.

14 października 2022

FUP FUP FUP…

FUP FUP FUP…
Havde købt billetter til Billy Idol koncert i Hamburg. Den blev udsat og har ikke modtaget mine billetter. Jeg har skrevet med dem og de har ringet, og sagt at min adresse ikke er rigtig og at jeg skal give dem en adresse på et hotel hvor de kan sende billetterne til. Vi kører direkte fra DK, så har ingen adresse på et hotel. De kan ikke betale mine penge tilbage fordi koncerten er udsat😡

30 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Købte F1-billetter. Fungerede fint.

Blev bange da jeg læste de andre anmeldelser og tænkte, er det her en scam-side? Er jeg blevet snydt og er mine Formel 1-billetter til Monza ugyldige? Og det kan nemt være de svindler med mange ting, men vil bare sige til jer der er nervøse, at der heldigvis også er nogen, der har nogle fine nok oplevelser. Oplevede i hvert fald ingen problemer, hverken med køb, overførsel af billetter eller ved at bruge dem til løbet.

10 września 2022

Stay clear

Bought tickets to Coldplay. The date was changed so we could not attend. The only option from Viagogo was to sell tickets. We've recieved emails from them to say payment is due as they sold them on. However they just dont want to let go of the money. They've made every excuse under the sun. Now in dispute with credit card company. The latest problem is they have 'technical difficulties'. Absolute scammers, liars and robbers. Stay clear.

2 września 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej