Very easy site to navigate. The one thing I didn’t like was that while I was initially shopping it listed one price, which I selected because they were the seats I wanted, but then the seats did not g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I grab a ticket on the concert date. The seller transferred the ticket within an hour, processing was convenient. I entered the concert venue successfully. The seat was incredibly convenient, it was i... Zobacz więcej
I had a very bad experience ,I wanted to surprise my friends with tickets to Borussia Dortmund vs Bayern Munich and we drove 10h from our homes in Copenhagen to see the game, I was checking every da... Zobacz więcej
We ordered two tickets for the Slavia Praha - Sigma Olomouc on April 2026. When we tried to get into the stadium the ticket scanner got red and displayed that the tickets were used 15 minutes ago. We... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ticket scammers
Never ever use this company 2 years it took me to get nearly 600 pounds to get my money back they wouldn't refund me for postponed event for lional richie just kept giving me other dates I only got my money back because lional cancelled this is a terrible company and way over charge you for tickets stat away from them
Svindel hold dig væk
Svindel hold dig væk
Dægge billetter til Copelhell for 4x prisen.
Reklamerede med at pengene kunne refunderes, hvilket ikke kunne lade sig gøre,
Svindel og bedrag!
Svindel og bedrag!
Har købt billetter til koncert, som er flyttet 2 gange pga corona.
Efter forsøg på videresalg via viagogo, får jeg besked på mail, at billetterne er solgt. Derfor skal jeg bekræfte mit salg indenfor 48 timer fra mailen er modtaget (d. 26/5 kl ca 23. 30). Det ser jeg 24 timer efter (d. 27/5 kl ca. 23.50) og skynder mig at bekræfte. Desværre ser jeg ikke det der er skrevet med småt længere nede i mailen, at billetterne skal afsendes senest d. 27/5, hvilket ikke giver mening, da jeg stadig har 24 timer tilbage at bekræfte i.
Jeg skynder mig at skrive en mail til viagogo, at jeg ønsker at annullere bekræftelsen og dermed salget.
Svaret lyder, at de vil sørge for andre billetter til køberen og at jeg vil blive opkrævet for omkostningerne. Så udover et tabt køb på knap 1200 kr, så vil viagogo opkræve yderlige, trods deres underlige tidsfrist for videresalg og at jeg i god tid melder ud, at salget skal annuleres.
HOLD DIG LANGT FRA VIAGOGO!!!
Jævla svindel-bedrift🤮😬 For all del
Jævla svindel-bedrift🤮😬 For all del, aldri bestill noe fra denne useriøse GOGO- greia. Skjønner ikke at de får lov å drive på på dette viset, år etter år. Umulig å få kontakt, sendes i en uendelig sløyfe på nettsiden deres, samt at de har oppgitt telefonnumre som ikke er i bruk . Fy fa... sier jeg bare, styr unna disse svindlerne
Havde billetter til en fodboldkamp der…
Havde billetter til en fodboldkamp der blev aflyst pga corona.
Valgte at få gavekort til corona var overstået
Alt var fint
Bookede en ny kamp og i beskrivelse stod der billetter kom 1 uge før arrangement.
De gjorde de ikke. Jeg ringede til Viagogo og sagde mine billetter ikke var kommet på mail.
De sagde inden for 24 timer ville de være der..
Og der var de..
ingen problemer med billetter, adgang til stadion ..
kun +++ herfra
Ikke sidste gang jeg bruger dem
Jo billetter var til overpris men alternativ fik jeg ikke kamp at se.. så det beslutter man jo selv.
Mine koncertbilletter anulleret uden varsel 24 timer før
24 timer før min afgang fik jeg uden yderligere varsel annulleret mine billetter til A-ha koncerten i Kbh. Jeg synes det er enorm dårlig stil og tarveligt. Jeg måtte lade min længe ventede begivenhed gå forbi uden at jeg kunne stille noget som helst op. Køb ALDRIG dine billetter fra dette latterlige selskab. Forsøgte at komme i kontakt med dem i en måned uden at jeg fik svar på hvorfor mine billetter ikke var tilgængelige på min side!!!!!! Dette var så forklaringen - 24 timer før eveventet... 😭😭😭
Worst ticket site
bought a ticket for football league. Price was five times than the original ticket. sent me tickets twice stating that the first one was invalid and won't work in the entrance. luckily, 2nd ticket works but the anxiousness you feel when you travel far and not even sure if the ticket will work. Costumer service are friendly though you would feel that they are just saying scipted thing and doesnt really know how to help.
can't even refund tickets, only resell. NEVER will buy in this sitre again and will surely tell everyone i know not to buy ticket here.
Jeg har solgt flere konsertbilletter på…
Jeg har solgt flere konsertbilletter på norsk viagogo. Jeg solgte til den prisen som sto på billetten, noe som førte til at jeg tapte litt. Så for de som selger billetter med ærlige hensikter er viagogo veldig bra. Men problemet er at svindlere også «selger» billetter. Jeg ville ikke ha våget å kjøpe der.
Brug ALDRIG dette fupfirma
Desværre skulle jeg have læst Trustpilot før jeg købte fodboldbilletter til Napoli-Roma 🤬
Jeg bestilte billetter den 22. marts - alt var fint fandt (dyre) billetter på stadion og betalte dem.
Jeg har endnu ikke set billetterne - men jeg har gået at vide at billetterne er sendt med UPS til Danmark - så jeg skulle have dem den 22. april - problemet er bare at kampen spilles den 14. april!!!
Efter utal af mails og telefonsnakke med dårligt engelsk talende medarbejdere - har jeg vinket farvel til mine billetter og penge. De fortsætter med at sende mig i loop med mails som ‘Our dedicated team will be in touch with you shortly’ - men der sker intet.
Jeg håber virkelig jeg med denne mail vil forhindre andre I at købe fra dette fupfirma.
P.S De er meldt til politiet, ombudsmanden og Mastercard for mandatsvig.
Har så bitterligt fortrudt at jeg købte…
Har så bitterligt fortrudt at jeg købte Toto billetter hos Viagogo, har efter et års skriveri endnu ikke modtaget pengene retur. Køb ALDRIG billetter fra dette svindel firma.
Claus Markussen
Jeg købte billetter til en koncert
Jeg købte billetter til en koncert, der blev udsat p.g.a. Corona. Har flere gange forsøgt at kontakte den. Alt skal i øvrigt foregå på engelsk. De har så ringet til mig (engelsk). Og lovet at jeg ville få mine billetter. Koncerten er afholdt og jeg fik IKKE mine billetter. Jeg kan på ingen måde anbefale at benytte Viagogo når man skal bestille billetter.
Tragisk og utrolig dumt hele greia )
Tragisk og utrolig dumt hele greia )
Synd at en ikke leser anmeldelser før en handler istedenfor 😔
VIAGOGO ROBA
Unos ladrones! Pongo una estrella porque no hay menos. Doblaron el precio de un concierto en el Auditorio Nacional de Música de Madrid, piqué en la trampa pensando que era una empresa decente. No entiendo como lo permite la ley.
Ingen refundering på trods af flyttet kamp
Købte to fodboldbilletter til når vi skulle på forlænget weekendrejse i Istanbul. Kampen flyttes til den dag, hvor vi skal rejse hjem, og vi kan derfor ikke se kampen. De vil ikke refundere vores billetter.
Verdens største fake
Fake, fortryder det så meget at jeg har brugt viagogo
Havde billetter til Milan-Lazio på San…
Havde billetter til Milan-Lazio på San Siro i Milano, mine billetter var dog allerede brugt da jeg skulle ind og kontrolløren sagde at Viagogo sælger flere billetter end de har, så mine billetter var allerede brugt af en anden som de også var solgt til. Køb aldrig igennem det firma.
Køb aldrig billetter hos dette firma.
Kan heller ikke give 0 point.
Kan heller ikke give 0 point.
Har så måske heldigvis fået nyt Visakort, så kan Viagogo ikke stjæle flere af mine penge :-)
MEN de skylder mig 434 USD, og da jeg jo har fået nyt Visakort kan de ikke betale dem tilbage, selvom de på deres hjemmesider skriver, at det ordner de lige med banken.
I stedet for bliver man bedt om at ændre betalingsmetode.... ja ja - som andre også skriver om, de kender ikke DKr eller danske banker, KUN når de vil have penge fra danske kort :-(
Jeg skulle have være til Rodger Hudgson, men der er nu aflyst, og skal have mine penge tilbage - måske.....
Meget dårlig kundeservice, har sendt mindst 10 emails.
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA! Jeg har haft problemer med at få refunderet min billet efter udsættelse af Elton Johns koncert, kun problemer med deres kundeservice. Mener ikke at de kan snyde pengene ud af kunderne, det er tyveri i min verden!
har ikke fået mine penge tilbage, og de skriver de nægter at refundere.
Manglende refundering for aflyst…
Manglende refundering for aflyst koncert.
Min koncert er aflyst og Viagogo skriver, at de gerne vil sende beløbet retur. Efter 8 mails og 4 telefonopkald har jeg fortsat ikke fået pengene. Viagogo har en hjemmeside, der ikke kan overføre penge til danske banker(!), men godt modtage fra danske kreditkort, fx VISA.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.