Met veel geduld en liefde heeft Gianluca onze reis samengesteld waardoor wij onze droomvakantie beleefd hebben. Het zou egoistische zijn om de mooie plekken voor ons zelf te behouden die Vesuvio heef... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fijne rondreis en goed geregeld. Nette b&b's met goed ontbijt en vaak de mogelijkheid om ook te dineren. De één wat authentieker dan de ander maar altijd heel gastvrij. De autohuur vonden we minder... Zobacz więcej
De reis was prima georganiseerd. Alles klopte. We hadden gevraagd om verblijven in agriturismo's. Dat was niet helemaal zoals verwacht, eenmaal (bij Cagliari) zaten we in een hotel. Overall zijn we t... Zobacz więcej
Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, wa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O VesuvioTour
Napisane przez firmę
VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.
Charmante & Authentieke Hotels:
Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.
Weg van Massatoerisme:
Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.
Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:
Ervaar het beste zonder de bank te breken.
Geen Verassingen:
We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.
Dane kontaktowe
Admiraal de Ruijterweg 113, 1056 EW Amsterdam, Netherlands, 1056 EW , Amsterdam, Holandia
- +31 20 893 2077
- info@vesuviotour.nl
- www.vesuviotour.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Klantgericht met kennis van de verblijven
Heeft goede agriturismos uitgezocht, kwam met goede alternatieven en adviezen. Zijn makkelijk benaderbaar, alles goed en prettig geregeld, van vliegreis, autohuur tot onderdak.

Odpowiedź od VesuvioTour
Alles was super goed georganiseerd
Alles was super goed georganiseerd - we hebben alleen maar hoeven te genieten dmv eten drinken ontspannen ! Dank daarvoor.
De gekozen plekken om te overnachten waren geweldig - eentje sprong er met kop en schouder bovenuit : het agriturismo van Francesco in Modica. Hij was geweldig in het geven van informatie / fles wijn en de plek was fantastisch.

Goede mooie locaties
Goede mooie locaties, begeleiding in alternatieve locaties prima door VesuvioTour

Odpowiedź od VesuvioTour
De reis was goed verzorgd
De reis was goed verzorgd: de hotels in Napels en Pompei waren prima. Het hotel in vico Sorrento was uitzonderlijk: een schitterend locatie, zeer vriendelijke bediening en een fantastisch ontbijt!
Er moesten een aantal wijzigingen worden doorgevoerd in de boekingen omdat twee passagiers op het laatste moment moesten afhaken. Die wijzigingen heeft Vesuvius prima uitgevoerd.al
Met al een prima reis!!
Met vriendelijke groet, Rob Staartjes

Odpowiedź od VesuvioTour
Mooie variatie van verblijfplaatsen op…
Mooie variatie van verblijfplaatsen op basis van onze wensen.

Odpowiedź od VesuvioTour
Goed contact, veel geduld en hoge klantvriendelijkheid.
Goed contact, veel geduld en hoge klantvriendelijkheid. Mijn partner en ik hadden Vesuvio ingeschakeld voor een reis naar Sardinië en zijn erg tevreden over de verleende service voorafgaand, tijdens en zelfs na onze reis. Vesuvio gaat echt tot het uiterste om jouw reis een succes te maken, en indien dit niet direct lukt een passende maatwerk oplossing te bieden.

Voldoende keuzemogelijkheden
We kregen voldoende keuzemogelijkheden binnen ons budget en onze wensen.

Odpowiedź od VesuvioTour
Prima en goed reisvoorstel voor een…
Prima en goed reisvoorstel voor een rondreis op Sicilie. Alle verblijven, reis en huurauto perfect geregeld.

Alles was keurig geregeld
Alles was keurig geregeld. Communicatie verliep soepeltjes. Had ik een vraag dan kreeg ik binnen een dag al antwoord. Zoals beloofd op hun site hadden ze inderdaad de pareltjes binnen de b&b’s.
Auto upgraden? Geen probleem, regelen ze met duidelijke communicatie wat het extra gaat kosten.

Fantastische reis
Fantastische reis, prachtige locaties. Zeer vriendelijke
gastvrouwen en heren.

Volgende keer beter
Eerdere 2 rondreizen waren goed geregeld. Deze keer was het echter minder goed geregeld.,er is beterschap belooft

Odpowiedź od VesuvioTour
Weer een goede ervaring met Vesuvio
Weer een goede ervaring met Vesuvio. De 3de keer dat we een rondreis hebben geboekt. Heel erg behulpzaam bij het uitzoeken en boeken. Altijd goed bereikbaar, ook op de reis zelf.
Accommodaties voldeden aan de verwachtingen.
Fijn reisbureau

Odpowiedź od VesuvioTour
hele goede balans in de onderkomens en…
hele goede balans in de onderkomens en de tijd die daar doorbrachten.
Het was soms moeilijk te vinden maar de onderkomens waren van goed kwaliteit en allen in een prachtige omgeving .
Het was al met al mooi georganiseerde rondreis op het eiland , echt een aanrader.

Vakantie Umbrië 2025
Sinds wij gebruik maken van de expertise van Vesuviotour zijn onze vakanties tip-top geregeld. Persoonlijke aanpassingen zijn geen probleem en alle papieren heb je ruim op tijd binnen. Onze vakantie begint al bij het boeken. Vooral de accommodaties zijn altijd zeer verrassend en op prachtige locaties.

Goed reisburo
Voor de derde keer heeft Vesuviotours voor ons een reis, dit keer naar de provincie Basilicata [ Italie ] samengesteld.
In overleg is de route en zijn de overnachtingen bepaald en deze waren prima op elkaar afgestemd. Vlucht, autohuur en overnachtingen waren heel goed en alles was goed geregeld.
Kortom, dames van Vesuvio. Prima gedaan want wij kijken terug op een heerlijke vakantie.
Hans & Marja

Odpowiedź od VesuvioTour
De accomodaties waren fantastisch en…
De accomodaties waren fantastisch en het was fijn dat we zelf onze route konden bepalen. Fijn zo’n creatieve en flexibele organisatie!

Doświadczenie Trustpilot