Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Har lige skiftet bil, denne er også forsikret i Vestjylland, let og problemfri som altid hos Vestjyllands Forsikring 😊

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Heldigvis kun behov for kontakt et par gange, god personlig kontakt og hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg har stort set været godt tilfreds med servicen i de mange år som kunde.
Som pensionist/ældre er jeg dog ikke tilfreds med at blive dårligere stillet/stige i præmie for at yngre kan slippe billigere, end den præmie jeg har betalt gennem alle årene!

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Professionel, kompetent og hurtig afgørelser/sagsbehandling.
Kun kæmpe ros til dem :-)

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Altid en venlig og dygtig betjening og fair priser vi er super tilfredse

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Har i den tid jeg har brugt Vestjylland forsikring været meget tilfreds og der har aldrig været problemer ved dækning af skader. Blev, ved "prischeck" af konkurrerende selskab, anbefalet, at blive i Vestjylland, da det ikke kunne gøres billigere og de endda har et godt ry, for at være "gode ved deres kunder" . Så når nogen er i tvivl om, hvilken forsikrings selskab de skal tegne forsikring i, er jeg ikke i tvivl om, hvilket de skal vælge. Vestjylland forsikring får top karakter herfra........

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Bedste forsikring. Aldrig problemer når uheldet er ude, og er meget hjælpsom. Har været kunde i ca. 30 år uden en eneste klage. Kan stærk anbefale dem.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Altid hurtig og høflig betjening, ikke de mange spørgsmål, helt en 5 stjerner værd 😀

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Vi er bare så godt tilfreds med dem og de høre til vore ønsker.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg har altid fået den bedste behandling af vestjyllandsforsikring og jeg bliver hvor jeg er for jeg rigtig godt tilfreds.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Ved aflysningen af rejsen ingen problemer med SOS Har fået betalt hvad der er spurgt om.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg er simpelthen så glad for mit forsikringsselskab VESTJYLLAND. Har haft brug for dem nogle gange efterhånden, og ALDRIG har der været problemer med dem. Billig forsikring der yder en service helt i top.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Et forsikringsselskab der svarer telefonen med det samme når man ringer.
Og så er der hurtig og fuldstændig hjælp ved uheld.
Prøv det for priserne er ovenikøbet meget konkurrencedygtige

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg havde en skade men kunne ikke få noget alligevel

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Har aldrig haft nogen problemer med Vestjyllands forsikring som ikke blev løst til alles tilfredshed . Super service