Min telefon gik i stykker og blev sendt til reperation hos Vesterbro Telecom, men jeg hørte aldrig fra dem, og jeg har aldrig set min telefon igen. Mails og telefon... glemt det, for de ignorere... Zobacz więcej
Vesterbrotelecom
Bestilte 2 mobiltelefoner. På den ene var der dog kun engelsk tekst på. Ringede til dem og jeg kunne bare sende den retur og de ville betale for portoen. Arbejdede dog næsten lige ved siden af, så jeg... Zobacz więcej
Bestilte telefonen den ene dag og havde den to dage senere,ringede for at få hjælp,og fik en meget behagelig og hjælpsom person,men det viste sig det var mig som ikke havde læst ordentlig,men ha... Zobacz więcej
Jeg kan kun give Vesterbro Telecom den allerbedste anbefaling. En super proffessionel høflig behandling over tlf. og varen kom prompte. En udsøgt fornøjelse at handle hos dette firma og indehaver... Zobacz więcej
Vesterbrogade 111, 1620 , København V
- +45 3322 2517
- info@vesterbrotelecom.dk
- www.vesterbrotelecom.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Til at handle med
Har købt 2 nokia mobiler, som virker fint. Har hentet dansk manual fra nettet og gemt som pdf (så bliver de ikke væk;-)). De havde ikke den vare jeg oprindeligt bestilte, men de forsøgte at skaffe den (uden held). I stedet købte jeg en lidt bedre model og fik noget udstyr i rabat. God service og til at handle med trods i forvejen billige priser.
Nem og overskuelig hjemmeside
Jeg har købt en Nokia E 72 - da jeg længe gerne har ville have den telefon. Jeg købte den via Vesterbro telecom fordi de havde den telefon som levede op til de krav som jeg stillede til den mht. farve, GB osv.
topstjerne
alt gik godt det var nemt at bestille og efter 3 dage lå pakken i postkassen
det ver en god oplevelse for en på over 50 der for første gang købte på nettet
Har købt 2 Nokia c5 hos Vesterbrotelecom og der har ikke været noget at klage over ang bestilling og levering. Bestilte en dag og modtog 3 dage efter. Så alt i alt super service
Sony Erikson mobiltelefon
Vesterbro Tele Com ***** får 5 stjerner for god service - den mobil jeg købte var billigst der, blev levet til den som var lovet - perfekt vare -
Ok handel!
Fin handel som forløb hurtigt og effektivt. Lidt bedre information på firmaets hjemmeside kunne ønskes, bl.a. med hensyn til hvilket udstyr som medfølger og hvad som IKKE medfølger varen.
Perfekt levering
det er min anden handel med Vesterbrotelecom. Også denne gang kom varerne meget hurtigt. Den eneste skønhedsfejl var at en af telefonerne blev leveret uden dansk manual. Dette fremgik ikke af webshoppen.
God og hurtig service
Mobiltelefon
Købte en Nokia 6700 Slide og der var hurtig levering og god vejledning fra sælger.
Nokia X2-00
Modtog allerede den bestilte telefon efter 2 dage, og i perfekt stand. Super god service, hurtig levering og gode priser. Sådan skal det bare være! Absolut et sted jeg vil handle igen når den tid kommer.
Ingen ting at klage over!
Super levering af telefon. 2 dage efter bestilling. Ingen ting at klage over.
hurtig
nem og hutig bestiling leveringen var i top på min jalou mobil telefon
Super service.
Hos vesterbrotelecom er det super hurtig levering og alt er som det skal.
kan kun anbefale denne hjemmeside til andre.
- Det var super dejligt at få sin vare 2 dage efter man havde bestilt :-)
Køb af mobiltelefon
Jeg har købt en mobiltelefon. Fin vare som kom dagen efter bestillingen, selv om det var sidst på eftermiddagen den blev bestilt. Jeg handler der igen en anden gang og kan varmt anbefale siden.
Mvh
IP
Helt ovenud tilfreds
Jeg bestilte en mobiltelefon om eftermiddagen og den blev leveret næste dag, det kan ikke gøres hurtigere fra Vesterbro til Hundested. Tak
Nokia 2330 classic
4++++
Alt gik som smurt , bortset for mobilen instuktioner er kun på Tysk (German).Kan ikke forstå Tysk.
Det var superrent service ville ambefal jere til min omkredse (venner & familie)
5 stjerner herfra :)
- Vesterbro telecom -
Jeg købte en Sony Ericsson w995 af dem, og den blev leveret super hurtigt .. Og alt var som det skulle være :) Ingen problemer..