VeryVoga Recenzje

1,5

Dzień dobry, chciałam sie dowiedzieć Czy otrzymam zamowienie przed sobota nikt mi nie odpisał , dostałam jakaś automatyczna odpowiedz na e- mail i link do strony która sie nie otwiera. Co z moim zam... Zobacz więcej

AKTUALIZACJA: wczoraj dostałam powiadomienie o wysłaniu mojego zamówienia VV6660194276 i na stronie było napisane, że WSZYSTKIE rzeczy zostały wysłane, natomiast dzisiaj dostałam maila, że jedna sukie... Zobacz więcej

VV1581798564 od kilku dni proszę to o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy na konto,veryvoga skontaktowała się ze mną jedynie tutaj,niestety nie ma możliwości innego kontaktu bo e-mail odpowiada z... Zobacz więcej

PO miesiącu oczekiwania otrzymałam jedną, tańszą z zamówionych sukienek, drugiej wcale nie było w paczce. Próby reklamacji drogą internetową nie powiodły się, podobno nie można rozpoznać numeru moje... Zobacz więcej

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Najnowsze modele sukienek, butów i dodatków z kolekcji na rok 2018 dostępne są po atrakcyjnych cenach hurtowych.

Bardzo słaba

1,5

Brak odpowiedzi na maila z informacją

Brak odpowiedzi na maila z informacją, że zwracam artykuł. Zgodnie z informacją na stronie poprosiłam o formularz zwrotu, nie odpisali. Widzę że więcej osób naciągnęli. Zglosze to do rzecznika praw konsumenta i miejmy nadzieję że jak wszyscy zgłoszą jakieś konsekwencje beda

29 marca 2019

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. Nie odpisali na mejla, w którym prosiłam o zwrot zamówienia tylko dopiero po wystawieniu negatywnej opinii na Trustpilot. Obiecali zwrot w ciągu 24godzin z prośba o usuniecie negatywnego komentarza. Niestety 24 godziny minęły i nadal nic nie otrzymałam. Natomiast wysłali kolejnego mejla, że zwrot będzie realizowany od 3 do 10 dni roboczych. Znów granie na zwłokę.
Nie polecam nikomu nic zamawiać. Nie zasługują nawet na jedna gwiazdkę ale nie ma takiej opcji . Należy trzymać się od nich daleko.

28 marca 2019

Sprawny kontakt ze sprzedajacym. Przesyłka szybsza niz sie spodziewałam. Jakosc bardzo dobra. Czego chciec wiecej? Polecam. Ja kontynuuję zakupy :)

14 marca 2019

Pierwsze moje zamówienie w Very Voga…

Pierwsze moje zamówienie w Very Voga było strzałem w dziesiątkę.
Zamówione przeze mnie produkty w pełni spełniły moje oczekiwania a dostawa nastąpiła szybko. Teraz czekam na realizację drugiego zamówienia i mam nadzieję, że będę równie zadowolona.
Marzena

14 marca 2019

Zdecydowanie nie polecam!!!

Sukienkę zamówiłam w styczniu, opłaciłam z góry. Nie zostałam poinformowana, czy otrzymali pieniądze, dopiero po moim zapytaniu. Po miesiącu czekania na przesyłkę, dostałam informację, że tej sukienki nie mają...Zmieniłam model sukienki, dostałam odpowiedź, że wyślą po chińskim nowym roku. Aktualnie mamy marzec i kilka dni temu dostałam informację, że sukienki w moim rozmiarze nie mają.
To jakaś kpina!!! Oczywiście na moje wiadomości nikt nie odpowiada.
Dam znać jaki będzie finał tej imprezy.

7 marca 2019

Przestrzegam

Przestrzegam , nie polecam , oszustwo, sukienka nawet nie podobna ,kupiona 29.11 do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy , twierdzą że jeszcze nie otrzymali przesyłki , żenada gdzie mam potwierdzenie że przesyłka zwrotna dotarła . przykro

5 marca 2019

zadowolona klientka

Jestem zadowolona z zakupu. Na towar czekałam tylko dwa tygodnie.
Zamówiłam cztery rzeczy i wszystkie są zgodne z opisem i tabelami rozmiarów. Jestem mile zaskoczona bo moja sylwetka daleko odbiega od doskonałości. Rzeczy są ładne o odpowiedniej do ceny jakości.

28 lutego 2019

Ocena veryvoga

zamówiona sukienka była bardzo dobra jakościowo, wyglądała tak jak na zdjęciu na stronie i dobrze się układała podkreślając sylwetkę.
Na plus należy ocenić także obsługę klienta oraz terminową i bardzo szybką dostawę.

26 lutego 2019

sklep godny polecenia

polecam zakupy w tym sklepie ogromny wybór towaru we wszystkich możliwych rozmiarach i kolorach
robiłam zakupy nie raz więc polecam z czystym sercem

20 lutego 2019

Very Voga to Firma godna polecenia…

Very Voga to Firma godna polecenia każdemu, realizacja zamówienia dokładnie taka jak w opisie, towar nawet ładniejszy niż na zdjęciu. Może ciut drogi koszt przesyłki, ale i tak warto. Dziękuję i polecam.

20 lutego 2019

Poznaj zanim zamówisz.

Przy składaniu zamówienia dokładnie obejrzałam produkt, znałam jego rozmiary i przeczytałam dokładny opis wszystkich szczegółów. Czas oczekiwania był zgodny z informacją. Zamawiałam pierwszy raz i się nie zawiodłam, wręcz odwrotnie, byłam mile zaskoczona rzetelnością firmy. Potrzeba tylko trochę czasu, żeby dokładnie zapoznać się z oferowanym produktem - rozmiar, wysokość np. obcasa, szerokość itp. Polecam.

12 lutego 2019

Zakupione futerko super

Zakupione futerko super, milutkie i Śliczne.
Szybka przesyłka i przede wszystkim możliwość śledzenia przesyłki.
Pełna profesjonalność i rzetelność.
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lutego 2019