Donderdagavond blijkt mijn beamerlamp kapot te zijn. Op internet zoeken en helaas geen webwinkel die vanaf de avond levert en helaas alle webwinkels voor deze lampen leveren via UPS en die bezorgt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer. Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen. Vervolgens de dag erna verrast door mijn... Zobacz więcej
Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O VervangJeLamp.nl
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Onze specialisatie is uw beamerlamp! VervangJeLamp staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en zeer goede prijzen.
Wij verkopen Originele beamerlampen in neutrale verpakking als ook generieke ofwel merkloze beamer lampen.Extra betalen voor een merk op een doos? Daar geloven wij niet meer in, wel in onze 4 maanden geen gezeur garantie!
Dane kontaktowe
Zuidergracht 21-18, 3763 LS, Soest
- 030 656 9602
- info@vervangjelamp.nl
- www.vervangjelamp.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Tot nu toe goed.
Vanochtend gebeld omdat ik de lamp nog niet heb onvangen.
Werd keurig te woord gestaan waarbij de medewerker zei nog niet te kunnen leveren omdat de lamp vandaag of maandag a.s. binnen komt. Hij verwacht dat het artikel a.s. woensdag bij mij zal arriveren. Loopt prima zo!
Groet, W.v.V
Goed, nette prijs en correcte levering.
Goede correcte afhandeling van bestelling.
zo snel heb ik nog niets geleverd gehad
alles perfect en meer dan tijdig; moest onze overheid zo maar werken ;-)
SERVIZIO IMPECCABILE
lampada consegnata il giorno dopo la richiesta fatta in mattinata, complimenti
Er komt licht uit.
De lamp van vervangjelamp voor mijn NEC LT260, wat volgens andere sites geen originele lamp zou kunnen zijn, gezien de veel lagere prijs, is op het oog niet te onderscheiden van de originele lamp die ik ermee vervangen heb. Over duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niets zeggen.
Prima beamerlampen voor prima prijs
Vervangende beamerlamp gekocht en zeer snel (volgende werkdag) geleverd. 3 maal goedkoper dan origineel en zelfs in doosje van het merk zelf (Epson). De lampen die voorheen besteld zijn doen het nog prima, geen enkele negatieve ervaring op dit vlak! Zo hoort het!
heel snel
He bedankt voor de snelle levering perfect geregeld dank je
Snel het juiste product geleverd.
Binnen 24 uur de juiste lamp geleverd.
perfecte service
Als elk bedrijf in Nederland zo zou functioneren dan zou China failliet zijn.
prima
Vijf minuten voor drie besteld toch de volgende dag de lamp in huis! Geweldig, super!
Snel, betrouwbaar en niet te duur
Ik had snel een nieuwe beamerlamp nodig. Even rondgekeken en VervangJeLamp gevonden. Besteld en snel weer door met m'n dagelijkse activiteit: presenteren. Prima service!!!
Snelle levering en prima product
Besteld en de volgende dag geleverd.
Goede service en afhandeling.
goeie aflevering en Goeie kwaliteit
Lampje voor beamer besteld goeie kwaliteit goeie prijs !! en goeie levering !!
Niet goed.
Er is iets mis met de lamp. Met de vorige lamp was alles ok qua beeld etc, maar de nieuwe lamp wringt bij het monteren, plus dat er in het beeld bovenaan een deel niet zichtbaar is (vanuit flue tot helemaal niets), en bovendien is er onderaan links een schittering in het beeld is (alsof een interne reflectie).
Graag zou ik dan ook vragen om een nieuwe lamp te willen opsturen en ik deze reeds opgestuurde lamp kan terugbezorgen.
Ik heb alles nagekeken en er is helemaal niets mis met de montage of projector (ik ben zelf audiovisueel technicus en heb heel wat ervaring met deze zaken en weet goed hoe deze te monteren).
Met dank alvast voor jullie dringende opvolging.
Vriendelijke groeten,
Y. De Baets

Odpowiedź od VervangJeLamp.nl
De levering en service waren helemaal top
Er werd direct gereageerd op mijn e-mail, en mijn bestelfout werd keurig hersteld. Dat maak je wel eens anders mee.
Als ik een cijfer moet geven... een 10
Uitstekende afhandeling
Ik heb geheel ten onrechte 'n matige beoordeling naar Vervanjelamp gestuurd. Deze was bedoelt voor 'n andere lampen leverancier. Excuses hiervoor. De afhandeling van mijn bestelling bij Vervangjelamp was UITSTEKEND. Niets dan lof hierover en nogmaals mijn verontschuldiging voor de fout geplaatste beoordeling. Hopelijk heb ik hiermee mijn fout goedgemaakt. M.v.g. Pop en Cultuurhuis PX

Odpowiedź od VervangJeLamp.nl
klantgerichte service
Overzichtelijke site waar je snel precies de juiste lamp vindt, bestelt en kunt betalen, concurrerende prijzen! Vlotte levering, goed verpakt. Aftersales prima:
Via mail wordt oplossingsgericht mee gedacht, tenslotte de bereidheid om gekochte vervangingslamp terug te nemen met aftrek van kosten.
Een vertrouwde werkwijze in een lastige markt! Aanrader!
snelle levering en een mooie prijs
vervangjelamp levert snel en dit allemaal voor een hele prettige prijs. als je ooit een beamerlamp moet aanschaffen zou ik het zeker hier doen
Doświadczenie Trustpilot