Jag blir fortfarande jagad av verksamhetslokaler, men numera här på Trustpilot där de försöker att tysta mig med fula metoder. De har anmält mig tre gånger nu för att jag gett dem dåligt betyg. Rikti... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nästan 1000 kr för varje vecka annons (fälla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rånare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Resultatet blev bra och det kom ett flertal intresseanmälningar som var lätta att följa upp gav resultat. Blev bra kommunikation med intressenterna för lokalerna. Jag var inte helt med om hur d... Zobacz więcej
Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstår som oklar och otillräckligt informerad, eftersom jag inte har fått någon orderbekräftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits från m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 46% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Riktigt oseriöst företag som scammar
Riktigt oseriöst som inte har någon ångerrätt eller något efter att de drog 500 kr från mig. Väldigt svårt att anmäla till konsumentverket då de kör med lite speciella metoder som gör att de är lagligt. Har varit i kontakt med dem och helt ärligt använd inte detta företaget, en ren scam som inte erbjuder ångerrätt för att man inte läste typ 2 långa paragrafer om att det drar 500 kr nästa dag efter 25 kr som ingen pallar läsa när de bara vill ha tillgång till lokaler.
1 år senare kontaktar de mig och fortfarande lika ohjälpsamma att lösa mitt problem tills jag påpekar alla problem de har begått och då vill de plötsligt ge tillbaka pengarna. Oseriöst.

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Får ingen kontakt eller respons på…
Får ingen kontakt eller respons på meddelande jag skicka till supporten. Kan inte komma i kontakt med någon alla. Riktigt dåligt.

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Tar betalt för att komma vidare
Tar betalt för att komma vidare, bortkastad tid om man inte är intresserad av att betala.

Bra och snabb återkoppling
Bra och snabb återkoppling, men jag förstår inte företagets affärsidé som verkar bygga på att man litegrann köper grisen i säcken.
Att köpa mer information om en lokal som man inte vet någonting om. Jag i alla fall behöver få veta grundläggande fakta om lokalen och se några bilder för att sedan få ett incitament att i så fall köpa mer information. Därefter tyckte jag nog att det var svårt att förstå hur man får informationen och om det kostar mig något. Bättre förklaringar om hur hela modellen är uppbyggd efterfrågas.
Tack annars för en bra och snabb återkoppling.

Highly recommended company
This is a serious and respectable company. I got the friendliest and most honest help when I needed it. the person who helped me knew everything about the subject i had the contact about and i am grateful for this.

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Snacka om fega bedragare!!!
Snacka om fega bedragare!!!
Vågar ej ha telefonkontakt med sina kunder då dom vet hur många som missar informationen om deras höga avgifter och är otydliga med att man startar ett abonnemang, jag som många andra här med dålig recension för sidan verksamhetslokaler.se ville jag också bara se information för en dag för en enstaka lokal men blev tydligen med i nått jäkla abonnemang där man betalar 450kr i veckan, när jag sen ville kontakta dom för att fråga varför i helvet@ dom varit otydliga med detta och varför dom vill få det att se ut som att man bara betalar 19kr för information under ett dygn, då hittar jag inget telefonnummer man kan nå dom på och man kan heller inte banka på deras kontor då dom har sitt säte i Danmark.
Sjukt rädda för att få problem från sina användare, det verkligen SKRIIIIIKER bedragare om er jäkla lurendrejare!!!

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Mycket bra tjänst jag rekommenderar den…
Mycket bra tjänst jag rekommenderar den väl

Mycket tveksam kundrekrytering
Hela upplägget går ut på att mer eller mindre lura kunden in i ett abonnemang och om man inte accepterar vid första tillfället bombarderar de med aggressiv marknadsföring. Detta till och med efter att man har avbeställt all e-post från företaget. När man sedan inser att företaget är danskt, känns beteendet igen från andra liknande företag. VARNING! Låt dig inte luras in i detta!

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Bara detta att företaget vände sig…
Bara detta att företaget vände sig direkt till mig och önskade att få en precisering av min sökning, är bra.

Bästa hjälpen till uthyrning
Personlig kontakt och mycket hög service, rekommenderar starkt!

Ovanligt bra hjälp
Det var en kvinna som hette Sara som var väldigt hjälpsam. Precis en sådan som jag hade önskat hjälp av.

Odpowiedź od Verksamhetslokaler.se
Varning ‼️ Ville öppna info om en (1) lokal för…
Ville öppna info om en (1) lokal för 19kr
Är nu debiterad 5x 450kr
12 sidor finstilta om era villkor för att vilseleda era användare
Riktigt full gjort, ingen notering om när ni debiterar varje vecka !
Helt oseriöst, kort spärrat och polisanmält

Doświadczenie Trustpilot