De verhuizing zelf ging prima op een klein ongelukje na. Maar, het bedrijf zou goed verzekerd zijn. Vooraf ook expliciet gevraagd. Echter na alle informatie aangeleverd te hebben en 26 juni jl. weer h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Aaron, Tom en Bas vormden een extreem sterk team. Ze werkten snel, maar zonder ook maar één moment slordig te zijn. Alles werd netjes ingepakt, de verhuiswagen professioneel geladen en op de nieuwe lo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Erg tevreden over de service van Verhuis Meesters. De verhuizing van mijn spullen is vlot, netjes en zorgvuldig verlopen. Alles werd professioneel aangepakt en er werd goed meegedacht tijdens het verh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verhuismeesters hebben ons super geholpen tijdens onze bedrijfsverhuizing! Ze hebben 2 dagen keihard gewerkt en ervoor gezorgd dat al onze spullen zorgvuldig werden vervoerd naar de nieuwe locatie. Jo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Verhuismeesters, hét toonaangevende verhuisbedrijf met een persoonlijke touch! Met een team van 10 toegewijde professionals staan wij klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Onze vloot van 4 klepwagens staat garant voor efficiëntie en zorgvuldigheid, terwijl onze thuisbasis in het sfeervolle Purmerend ons een strategische positie geeft om door heel Nederland te opereren. Bij Verhuismeesters begrijpen we dat verhuizen meer is dan slechts van A naar B gaan; het is een emotionele reis die wij als familiebedrijf volledig begrijpen. Met een warme en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u zich in vertrouwde handen bevindt. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een bedrijfsverplaatsing, wij streven ernaar om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor Verhuismeesters en ervaar de geruststellende zekerheid van een professioneel, betrouwbaar en klantgericht verhuisbedrijf. Uw verhuizing is onze passie, en wij kijken ernaar uit om samen met u de volgende stap in uw reis te zetten. Team Verhuismeesters
Dane kontaktowe
Fuikstraat 1, 1446AT, Purmerend , Holandia
- 085-070 3495
- Info@verhuismeesters.com
- www.verhuismeesters.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
verhuisamateurs
Als je je verhuizing stressvol en chaotisch wilt laten verlopen, je spullen wilt kwijtraken en beschadigen, je wilt laten afzetten en voorliegen, en je mails niet beantwoord wilt zien schakel dan vooral verhuismeesters.com in.
Ruim een maand geleden verhuismeesters.com ingeschakeld voor verhuizing. Afspraak: 20 kubieke meter wagen, twee verhuizers, 6 uur werk, aanvang tussen 7.30 – 8.30 uur, dozen zelf inpakken en bedrijf levert 2 matrashoezen ( tegen betaling), dekens en seal voor meubels. Akkoord.
Twee weken later een update en bevestiging naar 30 kubieke meter verhuiswagen, zodat ik zeker wist dat er maar 1x gereden hoefde te worden. Hogere prijs akkoord.
Ik zorgde ervoor dat alles stevig en veilig was ingepakt met vermelding van inhoud/ kamer. Van de 100 m noppenfolie was niets meer over.
Verhuisdag brak aan. Bericht dat verhuizing pas om 10 uur begon. Om 10 uur arriveerde een 20 kubieke meter, witte ( geen logo van verhuismeesters.com) verhuisbus.
Vertelde dat ik 30 kubieke meter verhuiswagen had besteld. Nee, het ging ook met deze bus, en dan maar 2x rijden. Die dag was alles geregeld voor de verhuizing dus met tegenzin akkoord gegaan. Iets waar ik spijt van heb gekregen. Hulp om de transportschroeven in de wasmachine te draaien ( alles lag klaar), was niet nodig want zij hadden transportbouten. “Komt best in orde mevrouwtje”.
Inladen ging snel. Matrashoezen waren nergens te bekennen en matrassen werden over de vloer gesleept. Ik heb zelf vervoer geregeld om nu 2 x naar nieuw huis en vice versa te rijden.
Het seniorencomplex is makkelijk begaanbaar met lift en automatische deuren.
Met het uitladen en binnenbrengen had de jonge jongen duidelijk geen ervaring en moest constant aangestuurd worden. Het werd zo erg dat ik ( en vrienden die inmiddels erbij waren) besloten hem te helpen met sjouwen.
Een poot van de wasmachine was afgebroken. Bleek ergens in de verhuiswagen te liggen. De trommel was niet vastgezet.
Een bank werd door voordeur geduwd, kwam klem en werd vuil van de deurposten.
De verhuizing werd erdoor gejaagd en dozen plompverloren neergezet.
Na vierenhalf uur was het afrekenen. Zei dat de prijs op de factuur inmiddels niet klopte. De verhuizer duwde twee maal telefoon onder mijn neus met daarop het bedrag van de updatete factuur. Dat moest betaald worden.
Ik voelde me zo onder druk gezet en geïntimideerd dat ik betaalde.
Twee dagen later vond ik eindelijk de keukenverhuisdozen met servies. Alles aan diggelen. Het was duidelijk dat de doos gevallen was. Afdeklatten van de houten luxaflex zijn verdwenen. Klein gammel kastje eveneens. Niets van dit alles is gemeld/ overlegd.
Heb mijn wasmachine nog niet kunnen uitproberen, maar heb wel contact opgenomen met mijn advocaat vanwege het volgende:
Geen antwoord op mijn mail aan Stevie Manvis ( eigenaar) met aansprakelijkheid en in gebreke stelling en verzoek om restitutie.
Een verhuizing tot in de puntjes verzorgd
Onlangs hebben de verhuismeesters ons erg goed geholpen met onze verhuizing. Ondanks een kleine tegenslag, wegens ziek personeel, hebben zij dit zeer professioneel en snel opgelost. Alle spullen zijn alsnog dezelfde dag verhuisd. Door de inpakservice was al ons inboedel goed beschermd en zonder enige schade verplaatst. We hadden eerder een slechte ervaring met een eerdere verhuizing maar we kunnen niet anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn over de verhuismeesters. Ik kan ze dan ook zeker aanraden.

Excellent service
Excellent service. Easy communication while planning the moving day. We finished earlier than expected and this was deducted from the original offer without any question.
A very kind team, they arrived on time as planned, everything was handled with care and placed upon request in the destination.
The team was super nice and efficient, we really enjoyed our moving day thanks to them.
Most striking was the way all of them treated our dog and cat which were stressed - at one point three guys were petting our Mastiff dog to make her feel home in her new place, loved it :).

Odpowiedź od Verhuismeesters
Prima verhuizing, jong doch ervaren en denkend in oplossingen
Vooraf tijdens de offertefase werd al snel geadviseerd om de verhuizing in 2 dagen te doen, omdat de collega van planning aangaf dat (naar hun ervaring) onze verhuisklus groot was. Ja het zou iets duurder worden, maar de verhuizing zou beter verlopen en wij als klant zouden volledig ontzorgd worden. Ondanks de pittige prijs leek ons dit ideaal: dag 1 zou alles worden ingepakt en voorbereid, dag 2 de gehele verhuizing die naast ons appartement ook nog eens spullen in de berging en een aparte opslag besloeg.
Ik heb zelf 1 dag vooraf gebeld om te kijken of alles nog goed zat, en ik werd prima te woord gestaan, met de waarschuwing dat het evt. iets later zou worden ivm wat logistiek. De volgende ochtend begon twijfelachtig: ik werd netjes gebeld met wat minder nieuws: ivm ziekte van 1 van de teamleden kwamen ze met 2 ipv 3 man en ze konden daardoor ook pas later starten. Nou ja, geen punt. Toen de heren er eenmaal waren, had ik nog gezonde twijfels: twee keurige, beleefde doch jonge knapen die alles kwamen inpakken. De natuurlijke leider gaf aan dat ze zouden starten met 2 man en in de middag kwam versterking van een ander team. Hij nam verder netjes met ons alle kamers en de planning door en na enkele uren waren ze goed op weg. Om dag 1 samen te vatten: uiteindelijk hebben ze met 2 man de gehele voorbereiding perfect uitgevoerd, en deel 1 van de offerte was nagenoeg gelijk als vooraf geoffreerd: slechts enkele tinetjes hoger. Ik was aangenaam verrast over de ervaring en uitstekende inschattingsvermogens van deze jongemannen. Dit gaf ons veel vertrouwen voor dag 2. Dag 2 was een team van 5 man sterk ruim op tijd aanwezig, en helaas verliep niet alles meteen van een leien dakje, maar hier zat ook overmacht bij: de verhuislift kon niet optimaal benut worden door het drassige grasveld voor ons gebouw, achteraf bleek er toch meer spul mee te moeten dan ingeschat (wij hebben echt VEEL spullen, haha). Maar: de natuurlijke leider van de groep hield ons goed op de hoogte van het plan, voortgang en wijzigde en stuurde ook constant bij waar nodig. De overige jongens dachten constant in oplossingen en waren zelfsturend. Heel even zag ik wat twijfel bij mijzelf omdat we enorm uitliepen, maar na een enorm lange dag hebben de heren alles geklaard. Mijn ogen zijn ook wel geopend, dit was echt een pittige verhuisklus maar door wilskracht, teamwork en constante inzet van dit groepje Spartanen is alles al met al tot een goed eind gebracht. Ja, er was wat gedoe met een kast die net niet helemaal goed was gebouwd (van de week alsnog langsgekomen en netjes opgelost), de rekening van dag 2 viel hoger uit omdat het langer duurde, maar de klus was geklaard. Er was per ongeluk nog een stofzuiger vergeten mee te nemen, maar dat hebben we zelf alsnog geregeld. En als klap op de vuurpijl ook nog alle overbodige spullen naar de stort gebracht. Achteraf nog gebeld omdat de rekening van dag 2 verkeerd was berekend, na een helder telefoongesprek en berekening via e-mail, hebben we dit alsnog correct afgehandeld.
Samenvattend: een leeuwenklus die ondanks wat kleine schoonheidsfoutjes volledig is voldaan. Wij zijn letterlijk in 2 dagen tijd helemaal over en het beste was nog: wij hebben eigenlijk niets gedaan. Het ontzorgen is goed gelukt. Ik had graag een 4,5 uit 5 gegeven, maar dat is niet mogelijk.
Verhuismeesters, dank voor jullie inzet en ik wil graag de 5 teamleden bedanken die ons hebben geholpen. Jullie weten wie jullie zijn!

Odpowiedź od Verhuismeesters
“Verhuismeesters” team helped me to move my things from and in the current apartment.
“Verhuismeesters” team helped me to move in and also move out of my current apartment. They were super helpful and generous. Thank you so much!

Odpowiedź od Verhuismeesters
Offerte van 1200 op de dag van…
Offerte van 1200 op de dag van verhuizing betaal je bijna 2000 euro. Bel je ze geven ze aan dat terug reis van 2 uur naar purmerend bekostigd moet wrdn. Tewijl ze een heel ander bedrijf van Tilburg hebben ingehuurd dat 20 min rijden van dongen is. Slechte ervaring met de verhuismeesters raad.

Goed begin dankzij Verhuismeesters
Fijne ervaring omdat mijn verhuizing met Verhuismeesters liep door op een manier dat de klant mag verwachten. De mannen hebben mij een paar uren vroeg gebeld om te zeggen dat ze onderweg waren maar dat vond ik prima, hoe eerder beginnen hoe eerder klaar. Ze hebben mij met respect behandeld, heel goed gewerkt, alles was goed aangekomen. Nick, Mohammed & Wes bedankt!

Odpowiedź od Verhuismeesters
Erg fijn bedrijf om mee te werken
Erg fijn bedrijf om mee te werken!
Ze namen hun werk erg serieus en waren goed in de communicatie.
Als ik vragen had, kon ik bellen en kreeg ik meteen antwoord.
Top!

Odpowiedź od Verhuismeesters
Geen schadevergoeding, maar zwijggeld!!
Verhuismeesters is je beste vriend tot aan je verhuizing. Op de dag zelf kwamen ze 1,5u later aan, omdat er problemen waren met het personeel. Bleek dat ze een ander bedrijf hadden gestuurd, wat volgens hun eigen algemene voorwaarden niet mag zonder overleg met de klant ivm verzekering van je inboedel. De jongens die ons hielpen waren ontzettend langzaam en meerdere meubels zijn beschadigd.
De weken, nee maanden, erna was een drama om in contact te komen met Verhuismeesters voor de afhandeling van de schade. Na heel, héél lang bellen en mailen waren we elkaar spuugzat. Ein-de-lijk werd er een schade bedrag genoemd, wij gingen akkoord en moesten enkel een 'formuliertje' invullen. We hebben vervolgens nog 3x moeten mailen voor dit formulier.
Toen dit formulier eenmaal kwam bleek het niet een document waarin de schade + vergoeding werd vast gesteld, maar een document waarin wij zouden tekenen dat we zwijgen online én offline over wat er heeft voorgevallen. Je hebt dus GEEN idee hoe betrouwbaar deze rating op websites is van Verhuismeesters!! Wij hebben vriendelijk bedankt voor de €300 en onze waardigheid behouden. Ga alsjeblieft NOOIT met deze mensen in zee. Nogmaals je hebt dus geen idee wat de 'slechte' verhalen werkelijk zijn met dit bedrijf, omdat die mensen dus geen schadevergoeding, maar zwijggeld hebben ontvangen.

Zeer onpretttige ervaring met Verhuismeesters
Ik heb helaas een onprettige samenwerking gehad Verhuismeesters. Het opvragen van een offerte gaat razend snel tot aan de datum van de daadwerkelijke verhuizing. Dit is werkelijk DRAMTISCH verlopen! Ten eerste komen ze ruim 1.5 uur te laat. Moest er ook zelf achteraan bellen, om te vragen waar ze waren.
Helaas hebben zij ook nog eens schade achtergelaten op de railing van het balkon. Na de verhuizing ZEER SLECHT bereikbaar. Ik heb meerdere malen tot weken aan toe de lijn moeten hangen, om iemand te bereiken. De communicatie van het personeel op één iemand na, is echt belabberd! Je krijgt totaal niet het idee dat je wordt gehoord en de directeur is ''zogenaamd'' altijd op pad en belt je nooit even terug. Inmiddels heb ik zelf een oplossing voor de railing. Voor de toekomstige verhuizer, ga niet in zee met Verhuismeesters. Verhuizen neemt al genoeg stress met zich mee en dit wil je er echt niet bij hebben!
Aanrader!
Prettige kennismaking en reële offerte. Stevige verhuisdozen geleverd die makkelijk uitklapbaar zijn. Goede tips vooraf voor inpakken. Verhuizers waren op tijd, beleefd, gezellig, sterk en meedenkend. Na verhuizing alles samen nog even doorgelopen of alles in juiste ruimte stond: top. Coen en kornuiten waren geweldig!

Top zaterdag
De verhuizers van verhuismeesters hebben mijn schoonzus zelfs op een zaterdag verhuisd. Alles is goed gegaan en de verhuizers werken nauwkeurig. Er wordt overal over nagedacht.
Vooral de zware archiefkast op zolder was geen probleem. Tot mijn eigen verhuizing weet ik wie wij moeten bellen.

Odpowiedź od Verhuismeesters
Vlotte en snelle verhuizers met de nodige voorzichtigheid!
Al eerder gebruik gemaakt van de service van Verhuismeesters, en wederom weer erg blij met het verloop van de verhuizing. De jongens zijn erg behulpzaam en vriendelijk en werkten lekker rap en vlot door maar weten daarbij ook tegelijkertijd voorzichtig om te gaan met de spullen. Aanrader dus!

fijne verhuizing gehad
fijne verhuizing gehad door de verhuismeesters. professionele communicatie, alles goed overlegd heel flexibel. niks beschadigd alles ingepakt, echt een aanrader volgende verhuizing zeker weer via de verhuismeester!

Fijne soepele verhuizing
Fijne soepele verhuizing! Goede communicatie, professioneel overleg van te voren, flexibel.
Geen beschadigingen en zeer deskundig personeel! Aanrader voor een vakkundige verhuizing.

Héél langzame verhuizing
Héél langzame verhuizing, de extra uren tellen zo lekker door! 50% bovenop de offerte betaald. Jongens waren absoluut niet deskundig met monteren/ demonteren. Zit nu met een bed dat uitgeklaard valt.
Ben ervaren met verhuizen dus weet uit ervaring hoe het wel had gekund!
Heeeel onbetrouwbaar bedrijf
Heeeel onbetrouwbaar bedrijf, komen te laat aan, hadden niet de juiste spullen bij zich, gasten die het weekend gezopen hebben en maandag ochtend niet fit zijn, daarbij ook nog teveel betaald, uren kloppen totaal niet, maar wel betalen, zo vaak gebeld en gemaild, steeds smoesjes dat ze het uitzoeken, NIET DIT BEDRIJF INHUREN!!!!!!!!!!
Het was een aanfluiting dit bedrijf!!!!
Het leek zo goed te gaan maar niets was minder waard.
4 jonge knapen kwamen de verhuizing bij mijn ouders doen.
Ze waren lekker vroeg dus dachten optijd klaar te zijn.
De hele ochtend veel bombarie in huis, zet respectloos gepraat over vrouwen. Op het moment dat we er iets van zeggen slaat alles om.
Asociaal gedrag, treuzelen en constant rookpauzes nemen.
In de ochtend 45 min staan roken in totaal.
Als je aangeeft dat bepaalde meubelstukken niet door de voordeur passen en zij aangeven welke dag te verhuizen en dat inzicht hebben, prima toch.
Erg jammer als er dan na 25 min alsnog door de achterdeur gaan. Weer 25 min door 4 man weggegooid!!!
Om 11.35 staan ze klaar maar de auto om naar het nieuwe huis te rijden. Ik rij met mijn moeder al weg. 15 min doen we erover.
Om 12.30 komen ze aankakken met de vrachtwagens. Vraag me serieus af wat ze al die tijd gedaan hebben???!!!
Binnen begint alle ellende weer. Als ik zeg dat een bed in de linkerkamer moet krijg ik een grote bek!!!
Voor mij is de maat vol!! Ik neem contact op met de eigenaar, die zegt alleen maar dat ze idd elke dag verhuizen en dat ze het allemaal wel weten. Dat ze respectloos, Asociaal gedrag vertonen en gewoon uit onbeschoft zijn, wordt niks over gezegd.
Ik hang op en ga in mn auto zitten.
Eind van de dag moeten min ouders ruim 1900 euro aftikken. 500 euro meer dan ze betekent hadden met hun speciale programma!!! Zelfs de pauzes zijn door de jongens doorberekend. 2 mensen van in de 70 gaan daar niet tegen in.
Als ik overal de goede recensies lees, dan hoop ik echt dat dit door het groepje wat samen moest werken komt. Want dit was echt een aanfluiting!!!
Heb zelf vroeger bij kist verhuizingen gewerkt en daar ging het een stuk professioneler aan toe.
Ik heb foto's hoe de knappen rustig op hun telefoon zitten terwijl een ander de kabels uit elkaar haalt.
Nee heel jammer maar ik zou verhuismeesters NÓÓIT aanraden.

Geen Aanrader:
Geen Aanrader:
Veel belovend totdat de offerte is getekend. Daarna totale stilte ondanks het verzoek tot contact. De avond voor de verhuizing toch in ene een appje dat ze de volgende dag er pas later gaan zijn.
Verhuizing was niet veel en ging allemaal op een erg rustig tempo. Drie lijsten zijn beschadigd tijdens de verhuizing omdat er geen verhuisdekens zijn gebruikt. Schade moet je melden op een apart email adres, maar geen reactie of wat dan ook. Inmiddels zijn we 2 weken verder en ik wacht nog op een reactie vanaf het email adres.
Via de app word alles bij de klant neergelegd.
"wij maken tijdens de verhuizing gebruik van verhuisdekens":
Als dit was gebeurd dan was er geen schade ontstaan.
"de lijsten stonden tegen elkaar aan, eigenlijk hadden de verhuizers deze helemaal niet mee mogen nemen": ik liep rond waarom is er dan niets van gezegd?
"het is niet onze verantwoordelijkheid als inboedel niet goed is voorbereid"
"wij verwachten dat mensen zich goed voorbereiden. We hebben alle materialen standaard in de verhuiswagen liggen":
Waarom worden deze dan niet gebruikt?
"Meneer ik ben klaar met werken. Had u de lijsten moeten inpakken. Wie legt lijsten van waarden tegen elkaar aan zonder verpakking"
"Dit zijn wij er is professioneel gehandeld. U bent netjes te woord gestaan": Ja, diegene die kwamen verhuizen hebben mij netjes te woord gestaan, maar professioneel allerminst.
Kortom:
* zeer slechte communicatie
* schuld van de schade wordt bij de klant neergelegd
* geen afhandeling van schade, klant staat in de kou
Geen Aanrader.
Doświadczenie Trustpilot