Verfspuit.net Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Onlangs een spuit gekocht bij deze kl**tz*kken was na 2 x gebruiken kapot , voor garantie hoef je niet bij hun aan te kloppen dat houden ze af , mijn advies bestel hem lekker bij Amazon is hij nog vo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Product besteld bij "verfspuit" en na 18 dagen heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Heb hen meerdere keren gecontacteerd via email, doch krijg geen reactie. Ook nog getelefoneerd... dan krijg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos. 7 Weken geleden gestart met communicatie, eerst via bol.com. 21 emails verder, 3 telefoontjes met bol.com, nog steeds geen info wanneer Wagner Pro 250 R, weer retour ontvangen wordt. Wel r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ook wij zijn slachtoffers! Van deze ongure webshop.ik lees veel slechte dingen over dit bedrijf met name als je aanspraak wilt maken op de garantie.wij kochten een 350 wagner. De spuit kwam incomplee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

prima bedrijf

Besteld goede levering , helaas ging er wat mis bij het beging van het project, direkt contact en de oplossing toch ook na inschakeling van de td van wagner gevonden , maar de wet van Murphy van toepassing de onderdeeltjes kwamen incompleet aan (fout post) maar op zondag nog mail ontvangen dat de nieuwe alweer op de post waren. Kortom goede service. Ervaring met project 115 effe wennen gaat erg snel voordat je gewend bent is het al klaar meeste werk aan afplakken en opruimen. mooi resultaat maar je ziet alle foutjes van ondergrond en spuitfoutjes.

29 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

verfspuit.net maakt belofte waar.

ik heb sinds kort een verfspuit machine voor zowel muur- of andere verfsoorten.
ik heb deze vrijdags besteld en de volgende morgen had ik deze al binnen.
fantastisch. eindelijk wel een bedrijf die zijn slogan wel waar maakt: vandaag besteld morgen in huis.
verfspuit.net bedankt en ga zo door.

27 grudnia 2013

top service

Vrijdagavond laat sneuvelde mijn spuitpistool. Het spuitpistool had ik de volgende dag heel hard nodig. Verfspuit.net beloofd voor 21.30uur besteld, de volgende dag in huis. Ik deed de bestelling een paar minuten voor 21.30uur en idd. de volgende dag werd het spuitpistool bezorgd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gewoon door kon met mijn klus.

Prima service

14 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Prima deal, prima bezorging en prima after-sales.

Na ontvangst en controle van de bestelde verfspuit (Project 115) stuitte de rode keuzeknop bij het naar links draaien.
Aangezien ik de machine 2 dagen daarna nodig had en men het probleem telefonisch niet kon oplossen werd het aanbod gedaan meteen een nieuwe machine op te sturen.
Naderhand bleek dat niet nodig te zijn omdat de oorzaak waarschijnlijk hard geworden vet in de machine was : de knop draaide toch uiteindelijk door en daarna gewoon heel soepel. De nazending van de nieuwe machine kon ik nog net op tijd terugdraaien maar hierbij graag de complimenten voor de klantvriendelijke opstelling.
De klus is inmiddels af, de machine heeft het geweldig gedaan en geeft inderdaad een heel strak resultaat.
Proficiat Verfspuit.net Ga zo door.

4 listopada 2013
Oceniono na 4 z 5

Goed!

Kan over de bezorging alleen maar tevreden
zijn. Ik heb het apparaat nog niet gebruikt dus
over service bij eventuele gebreken nog niets
zinnigs zeggen.

21 października 2013

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej