Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Echt super snel en netjes geholpen door vanderparts, op vakantie gebeld dat de fiets houder van de fietsendrager kapot was, volgende dag toen ik weer thuis was, was het onderdeel s'middags al bezorgd,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fietsdrager gekocht die na enige tijd toch niet beviel. Weliswaar gebruikt en net buiten de tijd dat deze retour gezonden kon worden, heeft Venderparts toch de fietsdrager teruggenomen. Een ander mod... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Dakdragers Thule op 23 April besteld, kreeg direct een track en trace. Helaas bleef deze aangeven dat pakket nog niet door post nl ontvangen was. Na 2 mailtjes en een week verder werd het pakket op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goed geprijsde fietsendrager besteld welke op tijd verzonden was. Jammer genoeg door de transporteur niet op tijd verwerkt om zo op tijd bij het PostNL punt te kunnen leveren. Gelukkig vond VenderPa... Zobacz więcej

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Leugens over hun producten

Een tijdje terug een camera besteld voor mijn kenwood head unit. Deze camera was ook van kenwood zelf en werkte samen met de head unit. Na overleg met het bedrijf zouden ze een andere camera opsturen omdat de kenwood camera niet meer op voorraad was.

Hierbij hebben ze niet gekeken naar de specificaties ondanks mijn vraag of deze camera exact het zelfde is. Vandaag geprobeerd te installeren en het komt er op neer dat de kenwood camera op 5 volt werkt (kabels op de headunit) en de geleverde pioneer camera 14.4 volt nodig heeft. Nu mag ik van hun de camera terug sturen maar dit is dan wel op eigen kosten.

Ik koop hier niks meer. Dat je zo met klanten om durft te gaan 👍🏼

26 października 2024

Thule dakkoffer

Via mail contact gehad ivm advies. Dakdragers en koffer aangeschaft.
Gekozen voor afhalen en Jan heeft zelfs geholpen met monteren. Helemaal top!
Dank je team venderparts.

2 sierpnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Geen enkele compensatie voor hun fout…

Het bedrijf reageert over het algemeen erg snel, ook ‘‘s avonds nog. Maar… ik kocht een dure hoes voor mijn Uebler fietsenrek i21 welke op hun site staat. Deze paste totaal niet! Achteraf bleek dat ik de verkeerde had gekregen ik had het model i21Z moeten hebben die niet op hun site staat. Daar dit een fout aan hun kant is, hebben ze mij wel 2x de verzendkosten van 14€ laten betalen. Er was geen sprake van enige compensatie. Uiteindelijk heeft zo’n simpele China hoes mij 100€ gekost!!! Dat is het enige minpunt.

26 lipca 2024

Juiste prijs en service!

De producten die ik zocht zijn hier voorradig, de prijzen zijn goed en zo ver ik kan zien de laagste in NL. Klantenservice is vriendelijke en alert en geeft handige informatie. Ik was vergeten iets bij mijn bestelling te doen en dat werd er later gratis achteraan verzonden, dat vind ik klasse. Bedankt Jan!

26 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Erg blij met de service van…

Erg blij met de service van Venderparts! 1,5 week geleden een dakkoffer met dragers besteld voor onze vakantie. Toen de bestelling (snel!) binnen kwam, kwamen wij erachter dat we de verkeerde dakkoffer besteld hadden... Erg stom vooral omdat we bijna op vakantie zouden gaan. Venderparts gebeld en het snelste was om even langs te komen in de winkel, dus een afspraak gemaakt. We kregen daar een kopje koffie en Jan heeft voor ons de dakkoffer meteen gemonteerd op de auto! Goede service, erg bedankt! Wij kunnen nu met een gerust hart de spullen inpakken en op vakantie gaan.

24 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Perfecte Service

Nieuwe fietsendrager besteld die correct en snel werd geleverd.
Bij het eerste gebruik brak echter een knop af van de spanband voor de wielen. Na e-mail contact werd mij de volgende dag al een pakket bezorgd met een nieuwe spanband inclusief knop.

16 lipca 2024

Autoradio besteld

Autoradio besteld, echter was mijn auto niet door de apk gekomen, dus retour gestuurd. Door foutje in adres kwam het op een adres in andere straat aan in het dorp, men was wel genegen om even daar langs te gaan mocht men gelegenheid hebben. Is toch goed gekomen. Zulke service vind je niet veel meer tegenwoordig. -Cas-

27 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Recent een versterker gekocht bij…

Recent een versterker gekocht bij venderparts.

Kwam erachter dat hij niks deed en nam hier vervolgens contact over op, dit probleem was heel bekend met het betreffende model versterker.

Om die reden wou ik hem weer opsturen en mijn geld terugkrijgen (wettelijk recht) maar venderparts denkt hier blijkbaar net iets anders over:

Dat kan niet als die gebruikt is.
Als die stuk is regel ik 100% zeker garantie., maar terug nemen doe ik niet.

Met vriendelijke groeten / Mit freundlichen Grüßen / With kind regards,

Roel Schuurman
Eigenaar - Inkoop en Verkoop

Ik Heb nog nooit in m’n leven zoiets meegemaakt met een bedrijf. Bestel hier alsjeblieft nooit iets, je kan beter 10-30 euro meer bij een concurrent besteden maar dan kan je tenminste wel rekenen op goede service.

21 czerwca 2024
Oceniono na 2 z 5

Dakdragers Thule trage levering.

Na 2 mailtjes en een week verder werd het pakket op 30 April geleverd door andere bezorger.
Eerlijkheid en communicatie mbt levertijd zou fijn zijn geweest.
Product overigens top.

30 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik belde op een donderdag middag om…

Ik belde op een donderdag middag om 15:00 met een vraag en plaatste om 15:10 een bestelling.
Om 15:30 had ik al een verzendbevestiging met track & trace.
De eerstvolgende vrijdag was mijn order al bezorgd!
Top informatie gekregen ✅
Top product ✅
Top prijs✅
Top levering✅
Echt een aanrader👌🏼

29 marca 2024

Fijn geholpen!

Fijn geholpen!

Ik had een paar vragen voor ik overging tot aankoop van een fietsendrager. Ik heb VenderParts gemaild om kwart voor 10 in de avond. Om 22:00 kreeg ik al een mail terug met antwoord op alle vragen. De volgende dag heb ik de fietsendrager besteld om 17:30. Direct een melding gekregen dat de bestelling is verzonden gevolgd door een tracking. Netjes de volgende dag de fietsendrager thuis op het beloofde tijdstip.

26 lipca 2023
Oceniono na 3 z 5

Bedrijf doet niet wat het beloofd

Fietsendrager besteld die op voorraad is en de volgende dag zou worden geleverd, volgens de site dan. Drie dagen later nog niets ontvangen. Bedrijf schuift het af op drukte bij Postnl. Die er niet is. Zending zelfs dagenlang niet aangemeld bij postnl, dus naar alle waarschijnlijkheid gewoon niet op voorraad. *Update: Maandag 24/7 besteld, za 29/7 geleverd.*

Bedrijf doet niet wat het beloofd.

29 lipca 2023

Doen wat ze beloven

Na bestelling werd ik meteen gebeld dat het 1 dag langer zou duren, netjes dat ze dat doen!
Product daarna goed ontvangen.

26 maja 2023

Zeer goede service

Complete audio set besteld voor auto, netjes optijd binnen. Alleen de betreffende composet was (achteraf) niet leverbaar. Ik heb venderparts hierover gebeld en heb binnen 5 minuten na het telefoon gesprek een mail gehad met excuses en een (duurder) alternatief voor het zelfde geld.
Super geregeld. 10/10 aanbeveling

2 marca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej