Zobacz, co mówią recenzenci
Onlangs bij jullie een auto gekocht en ben er helemaal blij mee! Voldoet aan alles zoals het is aangeboden! Gr, Pierre. En wellicht tot ziens!
Citroen berlingo wordt aangeboden, als een zeer nette en goed onderhouden auto, die perfect zou moeten rijden. Helaas bleek daar maar weinig van te kloppen bij de proefrit. Zwarte rook uit de uitla... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afgelopen maand een vw golf gekocht bij dit autobedrijf werd netjes te woord gestaan en prima geholpen. De afspraak was dat er 4 nieuwe banden onder zouden komen en een nieuwe apk .zoals afgesproken... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Vriendelijk en ze nemen de tijd voor je!
Tevreden
Tevreden. Na wat onverwachte kosten is dit samen opgelost. Goede service dus, aanrader.
Vandaag bij Veco auto's de zoveelste…
Vandaag bij Veco auto's de zoveelste fijne en vriendelijke ervaring en oplossing verkregen over onze defecte verlichting van onze Opel Agila. Wij hebben al door de jaren heen verscheidene auto's gekocht bij Veco auto's voor een zeer nette prijs en zeer goede ervaringen opgedaan met eigenaren vader en zoon.
Kortom zullen wij Veco auto,s ook aan eenieder aanbevelen, als je voor een kleine prijs een goede gebruikte auto wilt rijden.
Chapo!!! Heren
N en M. Stoltz
Gewoon een goed bedrijf mijn vader rijd…
Gewoon een goed bedrijf mijn vader rijd al 3 jaar in een fiat panda en gekocht bij veco autos gewoon een goeie auto voor weinig geld en de Fiat kan nog jaren mee
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard, koop hier geen auto. Paar keer geprobeerd om een afspraak te maken, maar telkens was zijn monteur niet aanwezig. Komt afspraken gewoon niet na. Auto is naar een andere garage gebracht waar nog van alles aan gedaan moet worden. Ook het bedrijf die de apk uitvoerder zijn oplichters. Keuren met ogen dicht.

Veco auto's,
Veco auto's,
Goed bedrijf, ik kom er al jaren zelf ook een auto daar gekocht, je word altijd goed geholpen, vriendelijke mensen, zeer goede service.
P.Walk
Eerlijk auto bedrijf
Netjes geholpen vriendelijke mensen
Netjes nog met nieuwe apk afgeleverd
Dit is tweede auto die we daar kopen
Goed bedrijf
Super bedrijf!
Leuke auto’s en goede service voor een nette prijs. Ben er blij mee.
Afgelopen maand een vw golf gekocht bij…
De afspraak was dat er 4 nieuwe banden onder zouden komen en een nieuwe apk .zoals afgesproken stond de auto klaar en hadden ze ook nog een gratis kleine beurt gegeven. Bedankt heren.
Zeer nette auto gekocht..vriendelijk…
Zeer nette auto gekocht..vriendelijk geholpen en goede service..betrouwbaar ben er blij mee
Citroen berlingo wordt aangeboden
Helaas bleek daar maar weinig van te kloppen bij de proefrit.
Zwarte rook uit de uitlaat, rauwe motor, enorme stank, en tot slot ook nog krakende vering/onderstel.
Zeer slechte ervaring, ga hier niet heen, het zijn in mijn ogen absoluut geen betrouwbare verkopers!

Odpowiedź od Veco Autos
Afgelopen week weer een auto gekocht…
Afgelopen week weer een auto gekocht bij Veco auto's. Zeer goed geholpen door Jan Senior. Lieve man, verkoopt al jaren auto's, weet waar hij over praat en zeer correct behandeld. Er staan wat slechte recensies op deze site die niet helemaal kloppen, als je het ergens niet mee eens bent dan is het niet gelijke een slecht bedrijf.
Voor mij een dikke 10! En ook nog is een volle tank gekregen, Jan bedankt!
Nog nooit zoiets meegemaakt
Gister en vanochtend nog geappt met de eigenaar en zijn zoon. Afspraak gemaakt om een auto te bekijken rond 2 uur. Eenmaal aangekomen staan we gewoon voor een dichte deur. Het nummer gebeld en wat was de uitkomst? De auto is al verkocht, zonder iets te laten weten. Voor ons was dit ruim een half uur rijden. Eigenaar ontkende aan de telefoon ook dat het zijn schuld niet was en wilde bijna ons de schuld geven, heel laf! Deze man kan niet met zijn klanten omgaan. Vandaar ook 1 ster.

Odpowiedź od Veco Autos
Ik raad dit bedrijf niet aan!!!
Zojuist een afspraak gemaakt om een auto daar te komen bekijken.vanochtend nog contact gehad en ze zouden de auto voor ons reserveren. Wat blijkt; staan we daar voor een gesloten deur en toen we de eigenaar belde bleek de auto net te zijn verkocht!!! Dus helemaal voor niets gekomen. Deze mensen houden zich niet aan de afspraak. Schandalig om zo met mensen om te gaan! GEEN AANRADER DUS!!

Odpowiedź od Veco Autos
Een goedkope Peugeot gekocht zonder airco
Een goedkope Peugeot gekocht, wel met melding op de website dat er een werkende airco in zat. Bij de proefrit deed deze het niet. Airco bijgevuld door de garage, tijdens de terugrit deed de airco het weer. Maar bij thuiskomst weer geen airco. Gebeld of dit opgelost kon worden, maar blijkbaar is er garantie tot aan de poort. Stelletje oplichters. Typische autoverkopers, je zou maar elke dag moeten liegen tegen klanten.
Oh ja en nu antwoorden ze dat ze dat gemeld hebben maar dat is helemaal niet waar. Eerst proberen ze de slechte review te verwijderen en als dat vervolgens niet lukt, leggen ze de schuld neer bij de koper. En het was geen Peugeot van 750 euro maar van 1500 euro. Dat proberen ze nu ook te verdraaien.

Odpowiedź od Veco Autos
Wat een geweldig bedrijf .super service…
Wat een geweldig bedrijf .super service ook ik ben zelf geholpen door Jan junior welke me goed en eerlijk heeft geïnformeerd over mijn 307 cc. en voor een hele nette prijs heeft verkocht. Eindelijk een bedrijf die niet alleen aan hun eigen portemonnee denkt maar ook eerlijk is. Jan onwijs bedankt ben erg blij met mijn auto en tot de volgende aankoop
auto verkocht voor sloop waarde
auto verkocht voor sloop waarde, 150 euro. (aangezien hij niet meer oké zou zijn) wordt een paar dagen later aangeboden "in nieuwstaat" voor 1500 euro, erg treurig en ik voel mij zwaar genaaid.. 👎🏻

Odpowiedź od Veco Autos
Inmiddels mijn derde auto hier gekocht
Inmiddels mijn derde auto hier gekocht. Word altijd netjes geholpen. Regelen APK ect voor je en ik kon de auto in de avond ophalen. Heel fijn. Bedankt weer. Tot de volgende keer.
Wat een toppers!
Wat een top service! Via marktplaats een volkswagen polo gezien. Volgende dag vanuit Den Haag direct naar Veco Auto’s gereden voor een proefrit. Ben geholpen door Jan, hij weet waar hij over praat. Bedankt, ik ben blij met de auto!
Nooit daar kopen
Auto verkocht met kapotte voorraam die heb ik net na aankoop gemerkt , met water schade met kapotte kachel . Maar hoe zegt meneer verkocht is verkocht . Prijs van auto 3700 ... Kosten reperatie 1400. Zeeeer slecht .

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.