De sidste dage inden de gik konkurs og lukkede butikken helt var der 50% rabat på ALT. De havde advaret om lange fragt tider pga. de ekstra mange ordre. Men på trods af det fik jeg mit kabinet og... Zobacz więcej
Vcore
Ventede længe på mine varer. Da de kom manglede der nogle fittings og jeg havde fået en pumpe istedet. Valgte at betale (halv pris) for pumpen for at undgå bøvlet med at sende retur. Ventede i... Zobacz więcej
Har kun gode erfaringer med Vcore. Har benyttet rådgivning, returret og ombytning af defekte varer. Hele vejen rundt fin service. Den manglende stjerne er for den til tider lidt langsomme lever... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vcore.dk - specialist i vandkøling og støjdæmpning
Glimrende service
Fikk snar tilbakemelding på mail da et produkt ikke virket, og ble tilbudt nytt uden at be om det.
Rask sending, bare forsinket av norsk tollbehandling.
gode varer, og til at snakke med
Stort udvalg i køling generelt til computere. varen kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice var meget hjælpsom og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre. Super service og hurtig levering. handler der helt klart igen
Excellent service and selection of products
Ive used vcore.dk several times now, and have so far only experienced excellent service. They raise above similar shops by providing quick responses by mail, outstanding customer-info and knowledge in the product-niche they carry, and can in short be described as very customer-minded. Although some products can be bought elswhere for a lower cost, I value the threatment ive recieved as a customer above pure price, and would therefore choose to shop from vcore.dk in the blink of an eye should the opportunity present itself again. Two thumbs up vcore!
No title
ALTID god service, og har det udvalg en vandkøler går efter.
Varene ER på lager.
Sandi.dk
No title
Fin side, men sløv med svar pr. mail og deres tlf, kommer sjælendt igennem.
No title
Har handlet der mange gange gennem de sidste par år, har kun godt at sige
No title
Fik Varer som aftalt, men varen ligner noget der har været brugt af flere før mig. Mente jeg havde købt en ny!!