Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Ondanks een contract met vaste dagen voor het schoonmaken van onze bak, wordt dit regelmatig vergeten. Ook afspraken om de groene bak de volgende dag alsnog... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben voor een eenmalige container reiniging gekozen. De volgende dag werd ik gebeld door een keurige dame, die de planning doorgaf en vroeg naar de vindbaarheid van de container. Daarnaast had z... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik vind vccs een betrouwbaar bedrijf. Container wordt goed schoongemaakt, helaas juist minder vaak in de warme zomermaanden vanwege vakanties. Meldingen. En bevestiging zijn fijn.enkele keer gaat t m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik maak nu 19 jaar gebruik van Vincent Container Cleaning, dit to volle tevredenheid. De communicatie is altijd helder en up-to-date. Veranderingen in het schema worden tijdig aangekondigd. En o ja, n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi kontenerowe

Napisane przez firmę

Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Betrouwbare service

Goeie service! Al 9 jaar lang elke maand een schone container. Fijne klantenservice! Buurland haalt m’n bak soms naar binnen en bel ik en komen ze alsnog reinigen! Grote complimenten aan VCCS!

19 lutego 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je geweldige review, Gerrit!

Wat fijn om te horen dat je al 9 jaar op onze service kunt rekenen en dat alles naar tevredenheid verloopt. Ook goed om te lezen dat onze klantenservice je altijd snel helpt wanneer er iets geregeld moet worden, zoals in dat soort situaties met de container.

Dank voor je vertrouwen en mooie complimenten — dat waarderen we enorm!

Tevreden

Goed dat ik telkens word geïnformeerd wanneer de reuniging zal plaatsvinden. De container wordt niet helemaal schoon, maar het ergste vuil is in elk geval weg.

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor uw review, meneer Boedhoe!

Fijn om te horen dat u onze communicatie over de reinigingsmomenten waardeert. Goed dat het grootste vuil steeds wordt verwijderd. We nemen uw opmerking over het resultaat mee, zodat we onze service waar mogelijk kunnen blijven verbeteren.

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Oceniono na 4 z 5

Zorgenvrij containers reinigen voor een…

Zorgenvrij containers reinigen voor een schappelijke prijs. Verbeterpunten is als het een keer communicatie wanneer het een keer niet lukt.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Henk!

Fijn om te horen dat je onze service als zorgenvrij en betaalbaar ervaart. Dank ook voor je feedback over de communicatie wanneer het een keer niet lukt — dat is een belangrijk punt waar we aandacht aan blijven besteden.

We waarderen je input!

lekkerschoon

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Sophia!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je containers weer goed schoon zijn.

Oceniono na 5 z 5

Goede reiniging van de afvalbak

Goede reiniging van de afvalbak, betrouwbaar en heldere communicatie! Scheelt, stank en insecten in de afvalbak!

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Taina!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de reiniging en onze communicatie. Goed dat het helpt tegen stank en insecten in de afvalbak — precies waar we het voor doen.

Dank voor je vertrouwen in onze service!

Altijd goedgehandeld

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Joop!

Fijn om te horen dat je onze service als altijd goed uitgevoerd ervaart. Korte woorden, maar heel waardevol voor ons team.

Oceniono na 3 z 5

Vaker reinigen in de zomer

In de zomer is de reiniging minder dan de rest van het jaar. Terwijl de groene afval bak vraagt om vaker gereinigd te worden. Een aanpassing van schema is gewenst

Odpowiedź od Vccs

Goed nieuws: vanaf dit jaar hanteren wij geen zomerstop meer. Dat betekent dat wij het hele jaar door blijven reinigen, dus ook in de zomerperiode wanneer dit juist extra gewenst is voor de GFT-container.

Wij helpen u graag verder met een actueel reinigingsschema voor dit jaar. Zou u even contact met ons willen opnemen, zodat we dit netjes voor u kunnen versturen en bevestigen?

Oceniono na 3 z 5

Matige service

Met regelmaat vindt de schoonmaak niet op de vaste schoonmaakdag plaats, waadoor containers langer aan de staart blijven staan. Ook worden de containers vaak met een laag water erin achtergelaten, iets waar vaker over geklaagd is. Gaat dan even goed maar
daarna komt de klad er weer in. Al met al matige service maar weinig alternatief.

Beste Rene,

Dank voor je feedback.

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Dit is niet de standaard die wij nastreven. In de meeste gevallen verlopen de reinigingen volgens planning, maar het kan incidenteel voorkomen dat een planning door externe factoren, zoals de ophaaldienst of logistieke vertraging, anders loopt dan verwacht. Wanneer een container nog niet geleegd is, kunnen wij deze uiteraard ook niet reinigen.

Wat betreft de opmerking over water in de container: dat nemen we serieus en we blijven hier extra op letten bij onze controles.

We komen dit graag zorgvuldig met je na. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we je situatie kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen?

Schone GFT

Vooral voor de GFT bak is regelmatig schoonmaken een must en VCCS maakt de bakken altijd uitstekend schoon! Mochten ze een keer de bak gemist hebben, dan is een mailtje voldoende en komen ze de volgende dag alsnog langs.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Linda!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het schoonmaken van de GFT-bak. Goed dat je aangeeft dat we het werk naar wens uitvoeren en dat we het snel oplossen wanneer er eens iets is misgegaan.

Dank voor je vertrouwen in onze service!

Al 12 jaar klant

Al 12 jaar klant naar alle tevredenheid goed bedrijf

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Gijs!

Wat mooi om te lezen dat je al 12 jaar klant bent en nog steeds tevreden bent over ons bedrijf. Dat waarderen we enorm.

Dank voor je vertrouwen al die jaren — we blijven ons best doen om je goed van dienst te zijn!

Oceniono na 5 z 5

De service voor reiniging container

De service is goed en mocht de container niet gereinigd zijn proberen ze altijd een nieuwe datum te plannen,het schema wat ze hanteren is perfect
Het is nu wel handig dat je kan zien dat de container gereinigd is dat is best wel prettig en fijn

8 kwietnia 2026

Bedankt voor uw mooie review, Elvira! 😊

Fijn om te horen dat onze service goed verloopt en dat het schema voor de reiniging prettig werkt. We begrijpen helemaal dat het handig is om te zien wanneer de container gereinigd is, en we blijven kijken hoe we dit nog beter zichtbaar kunnen maken.

Oceniono na 5 z 5

Er wordt altijd een berichtje gestuurd

Er wordt altijd een berichtje gestuurd, wanneer de container schoongemaakt wordt en ook als hij schoongemaakt is. Fijn om te weten, dan kan ik hem bij de straat weghalen.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Gonnie! 😊 Fijn dat je onze updates over het schoonmaken van de container waardeert!

Schoon (!) Betrouwbaar Betaalbaar

Al 7 jaar wordt onze groenbak schoongemaakt door VCCS. 😊
- Bak altijd goed schoon, vooral zomers erg fijn!
- Betrouwbaar.
- Betaalbaar.
- Kennisgeving per mail een week van te voren, ook erg handig!
Al met al: toppers! 👍

10 marca 2026

Odpowiedź od Vccs

Wat geweldig om te horen, Colette! 😊 Al 7 jaar vertrouwen in ons betekent heel veel. Fijn dat je onze service betrouwbaar, schoon en betaalbaar vindt. We blijven ons best doen om het zo goed mogelijk te doen! 👍

Oceniono na 5 z 5

VCCS maakt al 7 jaar 2 GFT-bakken…

VCCS maakt al 7 jaar 2 GFT-bakken schoon voor onsapartementencomplex en we zijn erg tevreden met hun service. Als een medeflatbewoner per ongeluk de bakken van de straat binnenbrengt voordat ze zijn schoongemaakt, bied VCCS aan om de volgende dag terug te komen.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat jullie al 7 jaar tevreden zijn met onze service en dat we altijd een oplossing bieden als er iets misgaat. We blijven ons best doen om alles netjes schoon te houden!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, uitstekende klantenservice en vriendelijke medewerkers.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je mooie review, Pim! 😊 Fijn dat je onze klantenservice en medewerkers zo waardeert. We blijven er met plezier voor je zijn!

Altijd schone containers

Altijd schone containers, zonder omkijken. Heerlijk!

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Dankjewel voor je review, Annelies! 😊 Geweldig dat je zo blij bent met onze service en altijd schone containers krijgt zonder gedoe. Dat doen we graag!

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen; containers zijn ook goed schoon.

26 marca 2026

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor je review, Harrie! 😊 Fijn om te horen dat afspraken altijd worden nagekomen en dat de containers goed schoon zijn. Dat waarderen we enorm!

Oceniono na 5 z 5

Altijd op tijd super schoon

Altijd op tijd en de container is altijd super schoon. Een echte aanrader

26 marca 2026

Odpowiedź od Vccs

Dankjewel voor je review, Jenny! 😊 Fijn om te horen dat alles altijd op tijd en super schoon is. Geweldig dat je ons aanbeveelt!

super tevreden

Er wordt goed schoongemaakt en ik heb diverse keren contact gehad met personeel :telkens met grote tevredenheid

18 lutego 2026

Odpowiedź od Vccs

Wat fijn om te horen! Geweldig dat je tevreden bent over het schoonmaken en je contact met ons personeel. Daar doen we het voor!

Al 20 jaar goede service

Al 20 jaar goede service, als ze op de vaste dag niet kunnen krijgen je netjes mail dat ze de volgende dag komen.
Zeer tevreden 👍

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vccs

Wat geweldig om te horen, Diana! 😊 Al 20 jaar vertrouwen in onze service betekent veel voor ons. Fijn dat je onze communicatie en betrouwbaarheid zo waardeert. Bedankt voor je mooie woorden! 👍

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej