Van Ginkel Mode Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

284 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tros Radar

Tros Radar. Dit is toch erg dat ze ‘gewoon’ maar doorgaan met hun oplichtingspraktijken… Als iedereen nu een klacht bij Tros Radar gaat indienen, kunnen zij er misschien iets aan gaan doen….?! Dit moet toch gestopt worden!

12 kwietnia 2025

Hallo Angrid,

Het spijt ons oprecht om te horen hoe je je voelt over je ervaring. We begrijpen je frustratie volledig. Het is nooit onze bedoeling dat klanten zich genegeerd of oneerlijk behandeld voelen.

We willen benadrukken dat wij een geregistreerd Nederlands bedrijf zijn en handelen volgens de EU-consumentenwetgeving. Als er iets mis is gegaan met je bestelling of retourverzoek, geven we je graag de kans om dit op te lossen. Je hebt altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder retourneren—wat voor jou het beste werkt.

Als je nog geen reactie hebt ontvangen, controleer dan of je contact hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of via: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. We reageren binnen 24 uur op werkdagen en helpen je graag verder.

We nemen alle feedback serieus en blijven werken aan betere service en transparantie.

Oceniono na 1 z 5

Kleding besteld en het leek er niet op

Kleding besteld en het leek er niet eens op. De kleding viel totaal anders, kan gebeuren oké. Na contact te hebben gezocht via de mail kreeg ik een aanbod voor korting of een deel(!!!) terugbetaling. Nadat ik heb laten weten het hier niet mee eens te zijn kreeg ik een nieuw tegenbod. Uiteindelijke bod was 100% winkeltegoed of 30% terugbetaling. Een retourformulier ontvangen, want terugbetaling pas na succesvol ontvangst. Drie keer raden, een vaag adres in China zonder daadwerkelijk adres. Koop hier niks! Dit is een vieze dropshipper die waarschijnlijk voor een paar stuivers kleding laat maken in China en vertikt terug te betalen.

Hallo Matthijs,

Het spijt ons oprecht dat het artikel dat je hebt ontvangen niet voldeed aan je verwachtingen. We begrijpen goed hoe teleurstellend het is als een product er anders uitziet dan op de website, en we vinden het jammer dat het retourproces onduidelijk en frustrerend voor je was.

Voor de duidelijkheid: ons retouradres bevindt zich in Nederland, niet in China. Als je onjuiste of vage informatie hebt ontvangen, bieden wij daarvoor onze oprechte excuses aan. Je hebt altijd het recht om het product te retourneren voor een volledige terugbetaling, of als je dat prettiger vindt, bieden we 100% winkeltegoed aan zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen.

We willen nooit dat klanten zich onder druk gezet voelen om een oplossing te accepteren die niet bij hen past. Stuur ons gerust een e-mail via info@vanginkel-mode.nl of gebruik ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Ons team—bestaande uit echte mensen—reageert binnen 24 uur op werkdagen om dit eerlijk met je op te lossen.

Nogmaals dank voor je feedback.

Oceniono na 1 z 5

Goedkope troep voor veel geld.

Goedkope troep voor veel geld.
Ik denk dat het tijd wordt om hier iets mee te doen (juridische stappen). Geen reactie op vragen hoe de artikelen te retourneren.
Koop niet bij deze aanbieder! Het is in mijn optiek weggegooid geld!!! Doneer het geld liever aan een goed doel.

28 marca 2025

Hallo Hafida,

Het spijt ons oprecht dat je teleurgesteld bent in je aankoop en dat je niet de ondersteuning hebt ontvangen die je verwachtte. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We willen je graag laten weten dat wij een retourbeleid van 30 dagen hanteren en je recht hebt op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder retourzending. Je kunt ons retourbeleid hier bekijken:

Als je nog geen reactie hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier:
Ons team reageert binnen 24 uur op werkdagen en staat klaar om dit op een goede manier met je op te lossen.

Dank je wel voor je feedback—wij blijven verbeteren en willen dit graag goedmaken.

Oceniono na 1 z 5

Onmogelijk om met ze in contact te…

Onmogelijk om met ze in contact te komen, Chinese drop shipping winkel die je 0.0 verder helpen, het wordt onmogelijk gemaakt om iets retour te zenden, echt bizar slechte plastic kwaliteit. Koop hier niet

Hallo Tessa,

Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen goed hoe frustrerend het is als verwachtingen niet worden waargemaakt—vooral als het lastig lijkt om contact met ons op te nemen.

We willen je graag laten weten dat wij een Nederlandse onderneming zijn en dat ons retouradres zich in Nederland bevindt, niet in China. We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, waarbij je recht hebt op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder retourzending. Je kunt ons retourbeleid hier nalezen:

Als je nog geen reactie hebt ontvangen, controleer dan of je contact hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Ons supportteam reageert binnen 24 uur op werkdagen.

We helpen je graag verder en hopen dit alsnog goed te maken.

OPLICHTERS!!

Jammer dat je geen min sterren kan geven
Ik kreeg mijn bestelling 2 weken te laat
Probeer nu al 3 weken een retouradres te krijgen
Ze willen eerst een foto van mijn product... waarom?? Je kan toch zien wat ik besteld heb
Denk dat ik naar mijn centen kan fluiten want de retourtermijn is bijna verstreken en ze laten niets van zich horen

OPLICHTERIJ!!!!

Hallo Mariëlle,

Het spijt ons oprecht te horen dat je bestelling vertraagd is aangekomen en dat het verkrijgen van een retouradres zo moeizaam verloopt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Ter verduidelijking: we vragen soms om een foto van het ontvangen artikel om beter te kunnen begrijpen wat er mis is gegaan. Dit helpt ons om de kwaliteit te verbeteren en sneller tot een oplossing te komen. Maar dit mag nooit jouw recht op retournering belemmeren. Je hebt recht op een volledige terugbetaling bij retour binnen onze 30-dagen retourtermijn, zoals vermeld hier:

Neem alsjeblieft opnieuw contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact en vermeld je ordernummer. Ons team reageert binnen 24 uur op werkdagen en zal ervoor zorgen dat je retour correct wordt afgehandeld—ook als de retourtermijn bijna is verstreken door vertraging in onze reactie.

Dank je wel voor je geduld. We helpen je graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Van Ginkel spullen/kleding NEP!!

Van Ginkel kleding is hartstikke nep!!!!
Het komt gewoon uit China, ze hebben letterlijk kerst pantoffels op de site staan die je ook bij shein kan kopen maar dan in net een andere kleur. Maar van de rest exact hetzelfde en zelfde foto. 1 ster is al te veel eigenlijk.

Ik heb reactie van van Ginkel ontvangen, ik kom hier even op terug, want wat jullie zeggen is dikke onzin we hebben onze spullen ontvangen 1 maand na aankoop met oprecht Chinese kwaliteit dus ga mij niet vertellen dat je een Nederlands bedrijf bent want echt uit Nederland zou geen 1 hele maand moeten duren en al helemaal zou het niet van Chinese fabrieks kwaliteit moeten zijn. Dan nog over terug betaling, deze hebben wij aangevraagd en jullie zeiden het volgende "terug betaling is niet mogelijk u kunt wel de helft van het bedrag terug krijgen of 10% korting op uw volgende aankoop. Een terug betaling is altijd het gehele bedrag dus weer veel praatjes maar niks nakomen. Prima dat jullie een Chinees bedrijf zijn onder Nederlandse naam maar lieg er niet over, wat ik geen producten gezien die op die van jullie 'lijken' ik heb exact jullie producten op shein gezien exact zelfde product, Kleur en foto's dus lieg er maar niet over als het gezien word op shein en het ook shein kwaliteit is aka Chinees dus is het waarschijnlijk ook Chinees he dat is vrij logisch wij zijn niet dom er is een duidelijk verschil tussen Nederlandse kwaliteit en Chinese kwaliteit. Even voor de duidelijkheid voor andere die dit lezen ik heb niks tegen China ik ben geen racist ofzo maar als ik iets in Nederland koop verwacht ik ook dat het daadwerkelijk Nederlands is.

Ik hoef hier verder geen reactie op van van Ginkel want niks wat jullie zeggen is dat werkelijk waarheid dus ja.

10 kwietnia 2025

Hallo Sanne,

Het spijt ons oprecht te horen dat je teleurgesteld bent en het gevoel hebt dat je bent misleid. We begrijpen hoe frustrerend het is als een product niet voldoet aan de verwachtingen of sterk lijkt op iets dat je elders hebt gezien.

Voor de duidelijkheid: wij zijn een Nederlands bedrijf en werken met onze eigen productiepartners om stijlen te selecteren waarvan wij denken dat onze klanten ze leuk vinden. Hoewel sommige producten visueel lijken op items op andere websites, staan wij achter onze service, ondersteuning en flexibele retourmogelijkheden.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, heb je altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst, 100% winkeltegoed zonder retour. Je vindt alle retourinformatie hier:

Neem gerust contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl—ons team reageert binnen 24 uur op werkdagen en helpt je graag verder.

Oceniono na 1 z 5

MENSEN LET OP! DEZE ONLINE SHOP IS OPLICHTER!

Let op MENSEN AUB NIET KOPEN!!!!! bij van ginkel Mode!!!!! Deze bedrijf is in China niet in NL !!!!! Een schoenen gekocht het duurt weken lang pas ingeleverd! Schoen ziet er zo goedkoop en lelijk gemaakt! Het is te klein en ik kan niet retourneren!! Wat een oplichter!

5 kwietnia 2025

Dropshipping

Dropshipping, duurde 2 weken voordat t binnen was. Had t nodig voor mn vakantie. Klantenservice belooft retourformulier te sturen die na mn vakantie dan ingediend kan worden. Na 3 mailtjes hoor je niets meer .

op Temu trouwens dezelfde artikelen voor 20% van de prijs.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Had sandalen voor mijn vader besteld die in een verzorgingshuis zit en dacht goede schoenen te hebben gekocht maar in China kan je ze voor bijna 60% goedkoper vinden. Plastic zooi en retour sturen is gewoon niet te doen. Dit bedrijf moet weg dus trap er niet in. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar je krijgt natuurlijk geen reactie. Dus als je wat wilt bestellen zeker niet hier doen!!!!

8 kwietnia 2025

Geen enkele ster waardig

Zelfs die ene ster is het bedrijf nog niet waardig. Zielige sneue mensen die hier achter zitten. Goedkope rotzooi (schoenen: stinkende plastic troep). Op het moment dat ik bestelde kwam ik erachter dat ik erin getrapt was, en heb een beroep gedaan op het herroepingsrecht. Gedreigd met een advocaat (wat ik niet van plan was) en steeds kreeg ik dezelfde robotmail terug. Wat een triest mens zonder leven ben je dan toch als je hierachter zit. De schoenen zijn kattenspeeltjes geworden, maar wel dure 🤣 Dus mensen: koop hier niks!

Oceniono na 1 z 5

Ik lees idd de reviews ook te laat

Ik lees idd de reviews ook te laat. Probeer al een paar dagen orthopedische schoenen te retourneren maar wat een gedoe zeg. Moet idd ook fotoos maken en een hoop heen en weer gemail! Heb nog nooit zoiets mee gemaakt. De schoenen zijn van plastic totaal geen steun gewoon een miskoop. Nu maar afwachten maar vrees het ergste als ik al deze reviews lees.

Onbereikbare klantenservice

Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit bedrijf kan bestaan. Vanaf stap 1 is het een en al onduidelijkheid. Onduidelijkheid over levering. Onduidelijkheid over retourneren. Bij het aanmelden van een retour omdat het product erg tegenvalt (dramtische kwaliteit en pasvorm) krijg ik een aanbieding om het lekker te houden en 50% korting te krijgen op mijn volgende bestelling (die er nooit van mijn leven gaat komen). Daarna zijn ze op geen enkele maier te bereiken en reageren nergens op. Koop hier Niets. Zonde van tijd/geld en het milieu

Jurkje met slechte kwaliteit

Jurkje met slechte kwaliteit. Na een paar mails gestuurd te hebben kreeg ik eindelijk een retourformulier waaruit blijkt dat deze weer teruggestuurd naar China moet worden. Echte troep..

12 marca 2025

Rotzooi

Had ik maar eerder op trustpilot gekeken. Normaal gesproken doe ik dat altijd. Nu op zoek naar specifieke schoen en zo blij dat ik m eindelijk gevonden had. Na weken levertijd een grote teleurstelling. Schoen lijkt in verste verte niet op schoen. Plastic rotzooi.

8 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Product absoluut niet als omschreven

Product absoluut niet als omschreven, retour mogelijkheden worden onmogelijk lang uitgesteld en er worden eisen gesteld, foto’s uitleggen waarom je niet tevreden bent.

Er staat in advertentie leer en wat je krijgt is plastic. Dus je wordt als klant misleid

28 marca 2025

Oplichting!

Oplichting!! Je krijgt chinese rommel opgestuurd. Daarna geen contact kunnen krijgen met het bedrijf, ik heb meermaals gemaild en gebeld. Ik heb inmiddels melding gedaan bij het acm en kassa, hoop dat meer mensen dit doen!

7 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Blouse van goedkope (Chinese)…

Blouse van goedkope (Chinese) kwaliteit. Ik wilde ruilen, moest het terugsturen naar buitenland met hoge kosten. Meerdere malen contact gehad en krijg constant in een andere taal antwoord.

7 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej