Van Ginkel Mode Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

284 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Het is zelfs geen 1 ster waard

Het is zelfs geen 1 ster waard.
Zit al meer dan een maand op mijn bestelling te wachten heb deze nog steeds niet ontvangen.
Heb al 6 mails gestuurd nooit antwoord op gekregen.

22 kwietnia 2025

Hallo C Van,

Het spijt ons enorm te horen dat je al meer dan een maand op je bestelling wacht en geen reactie hebt ontvangen—dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Ons supportteam reageert normaal gesproken binnen 24 uur op werkdagen. Als je nog geen reactie hebt gezien, controleer dan of je contact met ons hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Kijk ook even in je spamfolder, want onze e-mails komen daar soms terecht.

Als je bestelling nog steeds niet is aangekomen, laat het ons dan direct weten met je ordernummer, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. We willen dit graag goedmaken.

Frauduleuze webshop

Frauduleuze webshop. Zeker niet bij bestellen. Je bent gewaarschuwd. Ze hebben het adres intussen al gewijzigd, Kvk bestaat niet. Doen meerdere inbreuken op de Europese wetgeving zoals het niet duidelijk vermelden dat het om dropshipping gaat uit China, verplicht retourneren naar China, en nog voor betalen, wat zeker in strijd is met rechten als consument binnen de EU. Ik heb met veel plezier klacht ingediend bij FOD economie België met screenshots van gegevens die ze intussen al hebben aangepast. Ohja de naam van de eigenaar is makkelijk te vinden via het domeinnaam 😉

Hallo Joris,,

Het spijt ons te horen dat je deze indruk hebt gekregen. Wij zijn een geregistreerde onderneming gevestigd in Nederland en nemen klanttevredenheid en transparantie zeer serieus.

Als je een negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling, horen we dat graag zodat we het kunnen oplossen. Je kunt ons altijd bereiken via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen.

We staan voor je klaar en willen je graag verder helpen.

Oplichters

Oplichters! Ze gaan met je in onderhandeling over terugbetaling (niet cash maar in tegoedbonnen). En blijven daarmee doorgaan.

21 kwietnia 2025

Hallo Anne,

Het spijt ons te horen dat je je ervaring op deze manier hebt beleefd. Dat is zeker niet onze bedoeling.

Hoewel we winkeltegoed aanbieden als een flexibele oplossing, bieden we ook volledige terugbetaling aan zodra het product is geretourneerd—zoals vermeld in ons retourbeleid: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. Je bent nooit verplicht om winkeltegoed te accepteren als je liever een terugbetaling ontvangt.

Als er nog iets niet is opgelost, neem dan gerust contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl. Ons team reageert binnen 24 uur op werkdagen en staat klaar om te helpen.

Nogmaals dank voor je feedback—wij luisteren en blijven verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Troep van aliexpress ...oplichting site…

Troep van aliexpress ...oplichting site ..dus wil je troep bestel dan hier maar loop dan niet te klagen...

16 kwietnia 2025

Hallo Manuela,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We begrijpen je frustratie, maar willen je verzekeren dat wij onze producten niet inkopen via AliExpress. Wij werken met onze eigen productiepartners en selecteren onze items zorgvuldig met het oog op kwaliteit en klanttevredenheid.

Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het altijd retourneren voor een volledige terugbetaling of het behouden en 100% winkeltegoed ontvangen—wat voor jou het handigst is. Ons volledige retourbeleid vind je hier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid

Voor hulp kun je ons bereiken via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen en helpen je graag verder.

Oplichting

Oplichting! NIET BESTELLEN. Ik heb schoenen besteld, na levering bleken deze van zeer slechte (goedkope) kwaliteit. Bij mijn aanvraag om het product te retourneren kreeg ik het aanbod voor nieuwe schoenen en mag ik de huidige schoenen behouden. Dat is niet mijn wens. Ben inmiddels al 10 mails verder en het probleem gaat zich niet oplossen. De naam Van Ginkel lijkt heel Nederlands maar is een buitenlands (Chinees) bedrijf. Voortaan opletten dus! Les geleerd.
NB. Ook de vijfsterrenbeoordelingen zijn misleidend. Deze worden door het bedrijf zelf geplaatst, vaak onder fictieve Nederlandse namen.

n.a.v. reactie Van Ginkel d.d. 9 mei 2025:
k heb u meerdere malen en wekenlang gemaild, maar ontvang telkens standaardantwoorden of helemaal geen reactie. Uw beloftes en berichten verliezen hun waarde als er geen actie op volgt. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen positieve review zal geven zolang het probleem niet wordt opgelost – dat wil zeggen: een terugbetaling, aangezien u een verkeerd artikel heeft geleverd. Bovendien is de kwaliteit ondermaats en is de schoen de €35 absoluut niet waard. Mijn doel is om andere klanten te waarschuwen voor een teleurstellende aankoop en gebrekkige service.

19 kwietnia 2025

Hallo Alice,

Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn, en dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten wensen.

Voor de duidelijkheid: onze winkel is gevestigd in Nederland, en we werken met internationale fulfilmentpartners om een breder aanbod te kunnen bieden. We pretenderen niet dat we uitsluitend lokaal verzenden, maar streven er wel naar om toegankelijke stijlen en goede klantenservice te leveren.

Als je niet tevreden bent met het product, heb je altijd het recht om het te retourneren voor een volledige terugbetaling, zoals vermeld in ons retourbeleid: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. We bieden soms winkeltegoed of een gratis vervanging aan als extra optie, maar dit is geheel vrijblijvend.

Onze excuses als je e-mails niet tijdig zijn beantwoord. Zorg ervoor dat je contact met ons opneemt via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Onze klantenservice bestaat uit echte mensen en reageert binnen 24 uur op werkdagen.

We zijn trots op de positieve beoordelingen van onze klanten, maar waarderen eerlijke feedback zoals de jouwe ook enorm en nemen het ter harte.

Nogmaals dank voor je bericht. We hopen dat we dit alsnog goed voor je kunnen oplossen.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Er wordt nergens op gereageerd. Tevens geen KvK-nr inschrijving en geen normaal telefoonnr voor de klantenservice. Kortom een zwendel site die je snel moet overslaan.

Hallo Rob,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een bestelling nog niet is aangekomen en je geen duidelijkheid krijgt. Dat is absoluut niet de indruk die we willen achterlaten, en we waarderen het dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

We willen je geruststellen dat we een legitiem bedrijf zijn en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat. Hoewel we momenteel geen lokaal telefoonnummer hebben, staat ons team via e-mail voor je klaar om te helpen bij vragen of zorgen. We zijn er om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles goed wordt opgelost.

Als je bestelling nog steeds niet is aangekomen, kijken we dit graag direct voor je na. Of het nu gaat om hulp bij het traceren, een vervanging of indien nodig een terugbetaling—wij zorgen voor een passende oplossing.

We doen er alles aan om dit goed op te lossen en je alsnog een positieve ervaring te bieden.

Van Ginkel Mode

Oplichterij

2 weken wachten op het artikel.
Dagen wachten op reactie van de retouraanvraag en geen geld terug.

19 kwietnia 2025

Hallo Youran,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons oprecht dat je zo lang moet wachten op je bestelling en op een reactie van ons. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren. Als je nog geen reactie hebt ontvangen, controleer dan of je contact hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Vergeet ook niet om je spam- of ongewenste map te controleren.

Als je retour al is goedgekeurd, wordt je terugbetaling spoedig verwerkt. Is dat nog niet gebeurd? Stuur ons dan alsjeblieft je ordernummer zodat we dit direct kunnen nakijken.

Dank je wel voor je geduld—we doen ons best om dit snel voor je op te lossen.

Bikini te klein

Bikini te klein. Wil retourneren, maar dan zijn ze niet thuis. Verschillende keren gebeld en gemaild. Adverteren met 30 dagen retourneren. Maar dan gaan ze je met een winkel tegoed van je aankoop zoet houden. Bon geaccepteerd maar die blijft in de lucht hangen. Die heb ik nog steeds niet ontvangen. Wat een waardeloze winkel. Ik hoop dat ze nu iets ondernemen.

14 kwietnia 2025

Hallo Marian,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht dat je zoveel frustratie en vertraging hebt ervaren—zeker omdat je gewoon een bikini wilde retourneren die niet past.

We willen graag verduidelijken dat wij een retourtermijn van 30 dagen hanteren, zoals vermeld op onze website: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. Je hebt dus gewoon recht op het retourneren van je artikel en op een volledige terugbetaling. Winkeltegoed wordt alleen als extra optie aangeboden, nooit als verplichting.

Onze excuses als je geen tijdige reactie hebt ontvangen. Controleer of je contact hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of via onze contactpagina: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. We reageren binnen 24 uur op werkdagen en lossen dit graag direct voor je op.

Dank je wel voor je geduld. We hopen dit alsnog goed voor je te kunnen afronden.

Oplichters

Oplichters. Tshirts besteld en qua kwaliteit echt niet het geld waard en de pasvorm klopt niet. Retouren doen ze niet aan blijkt na vele mails. Ik kreeg eerst het aanbod 50% shoptegoed en Tshirts houden daar ging ik niet mee akkoord. Toen gaven ze mij de deal 100% van het aankoopbedrag als shoptegoed bij van Ginkel en Tshirts houden. Omdat ik geen reactie kreeg op mijn retour verzoek ben ik hier mee akkoord gegaan en nu 5 dagen later en iedere dag een mail aan hen ter herinnering, nog geen tegoedcode ontvangen!!!

1 kwietnia 2025

Hallo Ester,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat je zoveel frustratie en vertraging hebt ervaren.

We begrijpen dat het erg teleurstellend is als de pasvorm of kwaliteit van een product niet aan de verwachtingen voldoet, en dat je ervaring met onze klantenservice niet was zoals het hoort. Hoewel we retourzendingen binnen 30 dagen accepteren, bieden we ook de optie aan om het product te houden en 100% winkeltegoed te ontvangen—een gemakkelijkere oplossing voor veel klanten. Het spijt ons als er vertraging is opgetreden bij het verstrekken van jouw tegoedcode.

Je mag erop vertrouwen dat ons team dit nu opvolgt en je de code spoedig zult ontvangen. Controleer voor de zekerheid ook of je contact met ons hebt opgenomen via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact, zodat je bericht op de juiste plek aankomt.

Nogmaals dank voor je geduld en de kans om dit recht te zetten.

Oceniono na 1 z 5

Erg lange levertijd en geen retour

Erg lange levertijd. Schoenen blijken uit China te komen. Zijn niet orthopedisch zoals beweerd. Bij retouraanmelding geen gehoor.

Hallo Danny,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed.

Hoewel we gevestigd zijn in Nederland, werken we met internationale fulfilmentpartners, wat soms kan leiden tot langere levertijden. Als de schoenen niet zijn wat je had verwacht of niet overeenkomen met de productbeschrijving, heb je uiteraard recht op een volledige terugbetaling of kun je kiezen voor 100% winkeltegoed zonder het artikel te hoeven retourneren.

Neem alsjeblieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact als je nog geen reactie hebt ontvangen. We reageren binnen 24 uur op werkdagen en zorgen ervoor dat je retourverzoek correct wordt afgehandeld.

Dank je wel dat je ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Oplichterij

Oplichterij van de bovenste klassen.
Orthopedische schoenen gekocht, niks orthopedische aan. Wil ze retourneren maar ze doen er alles aan om dit tegen te werken. Het is gewoon van Light in the box. Oplichters

Hallo M Zelst,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je aankoop en dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldeden. Dat is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen je verzekeren dat we, hoewel we met internationale fulfilmentpartners werken om een breder aanbod te bieden, een Nederlands bedrijf zijn met onze eigen productiepartners—wij kopen niet in bij Light in the Box. Als de schoenen niet geschikt voor je zijn, heb je altijd recht op een volledige terugbetaling, of je kunt kiezen voor 100% winkeltegoed zonder het artikel te retourneren.

Het spijt ons ook als het retourproces lastig overkwam. Ons team is bereikbaar via info@vanginkel-mode.nl en reageert binnen 24 uur op werkdagen. Je kunt ons ook bereiken via: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact

Dank je wel voor je feedback en de kans om dit goed te maken.

Je reinste oplichting

Je reinste oplichting. Zeer slechte kwaliteit kleding, bij aanvraag retourneren krijg je eerst een 30% winkeltegoed aanbieding en het artikel mag je houden. Maar ik wou dat niet. Daarna kreeg ik een 100% winkeltegoed en het artikel mocht ik houden. Toen voelde ik al nattigheid. Voor de flauwekul het aanbod geaccepteerd en daarna hoor je niks meer.
Het ergste is dat je er met open ogen intrapt, een adres in Nederland, een telefoonnummer.
Nog beter uitkijken dus.

2 kwietnia 2025

Hallo Winnie,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is als je het gevoel hebt dat je bent misleid, vooral als je vertrouwen hebt gesteld in een webshop met een Nederlands adres.

Voor de duidelijkheid: ons bedrijf is gevestigd in Nederland en ons retouradres bevindt zich ook hier. We bieden flexibele oplossingen aan, zoals 100% winkeltegoed zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen—maar dit is altijd optioneel. Als je liever een volledige terugbetaling ontvangt, dan is dat mogelijk zodra het product is geretourneerd, zoals beschreven in ons beleid: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid

Het spijt ons ook zeer als je je winkeltegoed nog niet hebt ontvangen. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl—ons supportteam zorgt ervoor dat je zaak zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen.

Nogmaals dank voor je feedback. Het helpt ons om te verbeteren, en we hopen dit alsnog voor je recht te zetten.

Niet kopen! Oplichters!!…

Ik geef 1 ster maar eigenlijk verdienen ze geen ster! Wat een stel oplichters! Schoenen verkopen als orthopedisch, is niks onrthopedisch aan, komt inderdaad vanuit China en als je gaat vragen om je geld terug komen ze maximaal tot 30% cashback. Terugsturen kan niet want dat gaat naar China en kost je nog eens €50 aan verzendkosten. Ik ga ze melden bij radar en ik ga kijken of ik een juridisch proces kan beginnen om anderen te beschermen.

7 kwietnia 2025

Hallo Vero,

Het spijt ons oprecht dat je zo teleurgesteld bent en we begrijpen hoe frustrerend deze ervaring voor je is geweest. Dat is nooit hoe wij willen dat onze klanten zich voelen.

Voor de duidelijkheid: wij zijn een Nederlands bedrijf, en ons retouradres bevindt zich in Nederland, niet in China. Als je andere informatie hebt ontvangen of geen correcte retourinstructies hebt gekregen, bieden we daarvoor onze oprechte excuses aan. Je hebt altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder retour, conform ons 30-dagen retourbeleid:

Het spijt ons ook dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldeden op het gebied van kwaliteit of ondersteuning. Neem alsjeblieft opnieuw contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact, en vermeld je ordernummer. Ons team reageert binnen 24 uur op werkdagen om dit eerlijk met je op te lossen.

Dank je wel voor je feedback—wij nemen dit serieus en blijven werken aan verbetering.

OPLICHTING!

OPLICHTING!

Slechte kwaliteit en retour/refund is onmogelijk wegens een niet bestaand adres en nep telefoonnumer!

Niet kopen!

Hallo Simon,

Het spijt ons te horen dat je ervaring zo teleurstellend was. We begrijpen dat het erg vervelend is als iets niet aan je verwachtingen voldoet.

Voor de duidelijkheid: onze winkel is gevestigd in Nederland en ons retouradres bestaat echt en bevindt zich ook in Nederland—niet in het buitenland. We bieden geen telefonische ondersteuning, maar onze klantenservice is bereikbaar via info@vanginkel-mode.nl en via ons contactformulier:
https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. We reageren binnen 24 uur op werkdagen.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, heb je recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen, conform ons retourbeleid:

We helpen je graag en hopen dit alsnog recht te zetten.

⚠️ Waarschuwing

⚠️ Waarschuwing: Misleidende webshop
Bestelling geplaatst bij wat een Nederlandse webshop leek, maar pakket kwam onverwacht uit China. Slechte kwaliteit, retourneren onmogelijk. Na toezegging van shoptegoed volledig genegeerd. Geen reactie meer. Dit is oplichting.
Bestel hier niet!!

18 marca 2025

Hallo Yvonne,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat je je misleid en teleurgesteld voelt—dat begrijpen we heel goed.

Wij zijn een Nederlands bedrijf, maar werken met internationale fulfilmentpartners om een breder aanbod mogelijk te maken. Ons retouradres bevindt zich echter gewoon in Nederland. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, heb je altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of 100% winkeltegoed zonder retourzending—wat jij het prettigst vindt.

Onze excuses als je niets meer hebt gehoord over je winkeltegoed. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via het contactformulier:
https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen en zorgen ervoor dat jouw kwestie wordt opgelost.

We waarderen je feedback en willen dit graag goedmaken.

Chinese troep

In de eerste plaats is het Chinese troep die verkopen.
Retourneren, vergeet het maar, eindeloos email communicatie met een bot, maar geen adres.
Waardeloze web site, waardeloze kwaliteit geen klanten service

Hallo Pam,

Het spijt ons oprecht dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad. Dat is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten bij onze klanten.

Voor de duidelijkheid: hoewel we samenwerken met internationale fulfilmentpartners, bevindt ons retouradres zich in Nederland. Je hebt altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen. Ons volledige retourbeleid vind je hier:

We willen ook benadrukken dat onze klantenservice uit echte mensen bestaat—geen bots—en wij reageren binnen 24 uur op werkdagen. Als je geen reactie hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder of neem opnieuw contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact

Dank je wel voor je feedback—wij zouden het graag nog rechtzetten.

Oceniono na 1 z 5

NOOIT kopen bij deze oplichters

NOOIT kopen bij deze oplichters. Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. Het enige wat ik krijg is of ik mijn ervaring wil delen over mijn order. Nou bij deze nog een keer NIETS ontvangen ze houden je met smoesjes aan het lijntje.

Hallo Corrie,

Het spijt ons enorm te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen—wij begrijpen heel goed hoe frustrerend en teleurstellend dit is.

Als je pakket nog niet is aangekomen, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier:
https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact. Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op werkdagen en controleert direct de status van je zending. Als het pakket kwijt is of onredelijk vertraagd, zorgen we voor een terugbetaling of passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak—wij staan klaar om dit voor je op te lossen.

Dropshipper Alert

The good were clearly dropshipped. The goods were from China, of poor quality and priced up to NL prices. Save your wallet the pain and order from China

15 kwietnia 2025

Hallo Sebastian,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent in de kwaliteit van je bestelling en dat deze niet voldeed aan je verwachtingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf, maar werken inderdaad met internationale fulfilmentpartners om ons assortiment te verbreden. Dat neemt niet weg dat wij volledig achter onze service en retourbeleid staan. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, heb je altijd recht op een volledige terugbetaling bij retour, of 100% winkeltegoed zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen.

Je kunt ons volledige retourbeleid hier nalezen:

Neem gerust contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier:
Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen en helpen je graag verder.

DE NAAM VAN DE OPLICHTER IS BEKEND

IK WEET NU WIE DE WEBSITE VANGINKEL-MODE HEEFT GEMAAKT.
IK KRIJG NET NA DREIGEMENTEN BERICHT DAT MIJN GELD TERUGKOMT.

MAAR HET WORDT TIJD DAT DEZE MALAFIDE PRAKTIJKEN WORDEN GESTOPT.

Hallo,

Het spijt ons dat je ervaring tot zoveel frustratie heeft geleid, en we betreuren het ongemak en de stress die dit heeft veroorzaakt. We nemen alle klantvragen serieus en streven ernaar om elke situatie op een eerlijke manier op te lossen.

Als je inmiddels bericht hebt ontvangen dat je terugbetaling wordt verwerkt, zijn we blij dat er vooruitgang is geboekt. Het is nooit onze bedoeling om rechtmatige terugbetalingen te vertragen of te weigeren, en we blijven beschikbaar om ervoor te zorgen dat dit correct wordt afgerond.

Als je nog vragen of zorgen hebt, kun je ons bereiken via info@vanginkel-mode.nl of via ons contactformulier:
Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen en staan klaar om je te helpen.

Oplichters !!

Oplichters !!! Hier niet kopen, Chinese rommel !!

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent in je ervaring. We begrijpen dat het frustrerend is als een product niet aan je verwachtingen voldoet.

Hoewel we samenwerken met internationale fulfilmentpartners, zijn wij een Nederlands bedrijf en staan wij achter onze producten en service. Als je niet tevreden bent met je bestelling, heb je recht op een volledige terugbetaling bij retour, of indien gewenst 100% winkeltegoed zonder dat je het artikel hoeft terug te sturen.

Ons volledige retourbeleid vind je hier:

Je kunt ons bereiken via info@vanginkel-mode.nl. Wij reageren binnen 24 uur op werkdagen en helpen je graag verder.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej