Van Ginkel Mode Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

284 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Wil iets terug sturen

Wil iets terug sturen, contact niet mogelijk, oplichters!

31 marca 2025

Hallo Marijke,

Het spijt ons echt om te horen dat je problemen hebt gehad om ons te bereiken - we begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn, vooral als je een artikel probeert te retourneren.

Wees gerust: we zijn geen oplichters en we nemen elke vraag van klanten serieus. Ons supportteam is er altijd om je te helpen en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Als je dat nog niet hebt gedaan, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@vanginkel-mode.nl, zodat we je zo snel mogelijk door het retourproces kunnen begeleiden. We bieden zowel terugbetalingen als winkelkredietopties en we willen ervoor zorgen dat je een oplossing krijgt die eerlijk en gemakkelijk aanvoelt.

Bedankt voor je feedback - het helpt ons te verbeteren en we hopen je vertrouwen in ons te herstellen.

Oceniono na 1 z 5

Twee jassen besteld en uiteindelijk…

Twee jassen besteld en uiteindelijk ontvangen maar totaal niet wat het plaatje beschrijft maar ook zeer slechte kwaliteit! Je kunt retourneren maar dat kost meer dan de artikelen gekost hebben! Hoe kunnen dit soort webshops nog bestaan en kan er niks aan gedaan worden om ze te verwijderen want je wordt opgelicht! Koop nooit iets want alles is van zeer slechte kwaliteit maar ook retourproces is totaal niet van wat je van andere webshops verwacht!

2 kwietnia 2025

Hallo Maike,

Bedankt voor je eerlijke beoordeling en het spijt ons echt te horen dat de jassen niet aan je verwachtingen voldeden.

We begrijpen volledig hoe frustrerend het is als een product er niet uitziet of niet aanvoelt zoals verwacht - vooral na lang wachten. Hoewel het ons doel is om een grote verscheidenheid aan stijlen tegen toegankelijke prijzen aan te bieden door middel van internationale leveringen, weten we dat dit soms voor uitdagingen zorgt en we waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt.

Om dit recht te zetten, bieden we je graag twee oplossingsmogelijkheden:

Een gedeeltelijke terugbetaling, zodat je de artikelen kunt houden zonder het gedoe van terugsturen.

Of een tegoedbon van 100%, zodat je iets anders uit onze winkel kunt kiezen dat beter bij je voorkeuren past.

We willen echt dat je je gewaardeerd voelt als klant en hopen dat een van deze opties helpt om de teleurstelling goed te maken.

Neem contact op met ons supportteam op [insert support email] en laat ons weten hoe je verder wilt - we zijn er om je te helpen.

Oceniono na 1 z 5

Lange levertijd en matige kwaliteit

Ontzettend lange levertijd en geen mooie kwaliteit.
17 Maart besteld en pas op 1 april ontvangen. Dit soort levertijden zijn echt niet van deze tijd. Verzending duurt veel langer als op de website staat!
En de kwaliteit van de bestelde broeken is ook niet waar voor het uitgegeven geld.

Hallo Diana,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen-het spijt ons echt om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat de kwaliteit van het artikel niet aan je verwachtingen voldeed.

Hoewel we ons best doen om nauwkeurige schattingen van de verzending te geven, kunnen er soms vertragingen optreden door internationale logistiek en we begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn-vooral wanneer je enthousiast bent om je bestelling te ontvangen.

We willen nooit dat onze klanten zich teleurgesteld voelen. Om het goed te maken, bieden we je graag een van de volgende opties:

Een volledige terugbetaling bij retournering van het artikel

Of een tegoedbon van 100%, zodat je het artikel kunt houden en iets anders kunt kiezen dat beter bij je voorkeuren past.

Neem contact op met ons supportteam op info@vanginkel-mode.nl en we helpen je met de volgende stappen.

Nogmaals bedankt voor je feedback - het helpt ons om te blijven verbeteren.

Oplichting

Net zoals alle andere reviews hier. Waardeloze rommel dat stinkt geleverd gekregen. Lijkt niet op de foto. Op mail ook geen reactie en telefoonnummer is buiten gebruik.
Pure oplichting!

ADV hun reactie. Dit klopt natuurlijk niet, hier is niet 1 maar wel 5 mail's aan gewaagd. Ze doen hier voorkomen of ze het willen oplossen, dit is natuurlijk niet zo.

2 kwietnia 2025

Hallo Samantha,

Bedankt voor je beoordeling en het spijt ons oprecht om te horen dat je teleurgesteld bent over je ervaring.

We begrijpen hoe vervelend het is om een artikel te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet - vooral als het niet overeenkomt met de foto's of in slechte staat is. Dat is niet de standaard waar we naar streven en we bieden onze oprechte excuses aan voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Wees gerust, we zijn geen oplichters en we nemen alle zorgen van klanten serieus. Als je nog geen antwoord op je e-mail hebt ontvangen, is het mogelijk dat je e-mail is gemist of gefilterd. Ons team is er om je te helpen en we willen dit rechtzetten.

We bieden je graag een volledige terugbetaling bij retournering of een tegoedbon van 100% als je het artikel liever houdt en iets anders kiest.

Neem direct contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl en we zullen je zaak zo snel mogelijk oplossen.

Nogmaals bedankt voor je feedback - het helpt ons om onze klanten beter te ondersteunen.

Oceniono na 2 z 5

Deze webwinkel kun je beter vermijden

Dit is oplichting. Ik schrijf nooit reviews, maar wil iedereen waarschuwen hier niets te kopen. Schoenen besteld, er werd gemaild dat ze niet geleverd konden worden en ze kwamen met een alternatief. Echter die vond ik niet mooi. Kan geen geld terug krijgen omdat ze uit de sale komen….. maar ze hebben de schoenen niet eens!!
Ik krijg nu geen reactie meer.
Wees gewaarschuwd!

Na deze review hebben ze wel weer contact opgenomen en zowaar heb ik gister wel mijn geld teruggestort gekregen. Vandaar nu 2 sterren. Maar alsnog zou ik het vermijden hier iets te kopen.

Hallo Suzanne,

Bedankt voor het bijwerken van uw beoordeling - en het spijt ons echt voor de ervaring die hiertoe heeft geleid.

We begrijpen je frustratie volledig. Een alternatief aangeboden krijgen voor een product dat je niet wilde, gevolgd door een vertraging in de communicatie, is niet het serviceniveau dat we nastreven. Hoewel we blij zijn om te horen dat je terugbetaling nu is verwerkt, betreuren we het oprecht dat er een recensie voor nodig was om dit te laten gebeuren.

Je feedback is ontzettend belangrijk en we werken er actief aan om de manier waarop we omgaan met artikelen die niet op voorraad zijn te verbeteren en te zorgen voor snellere, transparantere communicatie met onze klanten.

Nogmaals bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om dingen recht te zetten, zelfs gedeeltelijk. Als we nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verschrikkelijk!!!!!!

Verschrikkelijk!!!!!!
Niks bestellen bij dit bedrijf .
Ze vragen 60 euro voor artikelen die ze zelf uit china bestellen!!
Artikelen lijken totaal niet op wat je besteld!
Puur plastic en stinken naar olie!
Geld teruggave kan je vergeten.

Hallo Pat,

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons echt te horen dat uw ervaring zo teleurstellend was.

We begrijpen hoe frustrerend het is als een product niet aan de verwachtingen voldoet - vooral na het investeren van tijd en geld. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers om een breder scala aan stijlen aan te kunnen bieden, nemen we kwaliteit serieus en selecteren we de artikelen die we aanbieden zorgvuldig. We streven er ook naar om onze producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven op onze website.

Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat we in jouw geval tekort zijn geschoten en het spijt ons te horen over de problemen met het materiaal en de algemene staat van het artikel.

Als je dit nog niet hebt gedaan, willen we je graag helpen dit op te lossen. We bieden je graag een volledige terugbetaling bij retournering of een tegoedbon van 100%, zodat je een ander artikel kunt kiezen dat beter aan je verwachtingen voldoet.

Neem contact op met ons supportteam op info@vanginkel-mode.nl en we helpen je meteen verder.

Nogmaals bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht - we doen er alles aan om het beter te doen.

Waardeloos

Waardeloos. 3 weken moeten wachten. Zo niet zoals op de afbeeldingen stond. Gewoon plastic troep. NOOIT meer.

Hallo Van,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.

We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, en we willen dit graag voor je rechtzetten.

Om dit op te lossen, bieden we je graag de volgende opties aan:

100% winkeltegoed, waarmee je iets anders uit onze collectie kunt kiezen—terugsturen is niet nodig.

Een gratis vervanging van het ontvangen artikel.

Of een volledige terugbetaling, die we kunnen verwerken zodra het artikel volgens ons retourbeleid is geretourneerd.

Laat ons alsjeblieft weten welke optie jouw voorkeur heeft, dan zorgen wij ervoor dat dit meteen in orde wordt gemaakt. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we staan klaar om je verder te helpen.

Dropship uit China

Dropship uit China, maand later en nog steeds geen pakketje ontvangen, geld terug aangevraagd maar nog geen antwoord. NIET BESTELLEN!

Hallo Eva,

Bedankt voor je bericht en het spijt ons oprecht te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit kan zijn en we willen dit graag op een goede manier voor je oplossen.

Hoewel we samenwerken met internationale verzendpartners, streven we er altijd naar om betrouwbare service te bieden en onze klanten goed op de hoogte te houden.

Als je bestelling nog steeds niet is aangekomen, bieden we je graag de volgende oplossingen aan:

Een kosteloze herverzending van je oorspronkelijke bestelling, of

100% winkeltegoed ter waarde van je bestelling, zodat je iets anders kunt kiezen uit onze collectie—zonder verdere verplichtingen.

Neem gerust contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl met je bestelnummer, zodat we dit direct voor je in orde kunnen maken. We waarderen je geduld en hopen je snel tevreden te stellen.

Schandalig

Dropshipping, dezelfde rommel als op temu, maar dan duur. Balen dat ik er ingetrapt ben...
Positieve reviews hier zijn waarschijnlijk van medewerkers??
Schandalig dat je op zo'n manier probeert geld te verdienen...

31 marca 2025

Hoi Niels,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat je ervaring met ons niet aan je verwachtingen voldeed.

We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het kan zijn als een product niet aanvoelt als de prijs die je ervoor hebt betaald. Hoewel we inderdaad samenwerken met internationale leveranciers – zoals veel wereldwijde retailers – doen we ons best om zorgvuldig producten te selecteren waarvan we geloven dat onze klanten er blij van worden. Het is nooit onze bedoeling om te misleiden, maar juist om unieke stijlen tegen toegankelijke prijzen aan te bieden.

We nemen alle feedback serieus en gebruiken dit om onze service en productselectie continu te verbeteren. Als je vindt dat het ontvangen artikel niet overeenkomt met de beschrijving of kwaliteit zoals geadverteerd, willen we dit graag rechtzetten. Je kunt gerust contact met ons opnemen via info@vanginkel-mode.nl, zodat we een passende oplossing kunnen bieden – of dat nu een vervanging is, 100% winkeltegoed of een volledige terugbetaling, afhankelijk van de situatie.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback – we staan voor je klaar en hopen je alsnog een betere ervaring te kunnen bieden.

Sneakers....?!

Na een hele lange tijd wachten eindelijk mijn orthopedische sneakers ontvangen.
Wat een waardeloze rommel!!
Aangeleverd in een plastic zak. Nergens een maatvoering te ontdekken en ze stinken ook verschrikkelijk. Kortom Chinese rotzooi terwijl je iets via een Nederlands bedrijf lijkt te bestellen...
En als je ze wilt retourneren en je aankoopbedrag terug wilt hebben komt er een aanbod van 50% op de volgende aankoop.....Ik voel me opgelicht!!

29 marca 2025

Pure oplichting!!

Voor 60€ orthopedische sneakers gekocht, krijg ik plastic rommel, wat het geld totaal niet waard is. De schoen ruikt erg naar lijm en ziet er niet eens uit zoals op de foto.
Lange levertijd omdat deze rotzooi uit China komt. Geen eens in een schoenendoos.
Gemaild met klantenservice, krijg ik herhaaldelijk te horen dat ze mij korting kunnen geven op een volgende bestelling. Helaas geen retouradres kunnen ontvangen. Bestel hier niet mensen, pure oplichterij!!

Oceniono na 1 z 5

Ik ben altijd zo voorzichtig als ik bij…

Ik ben altijd zo voorzichtig als ik bij een voor mij onbekende website bestel ik lees altijd de reviews behalve deze keer GRRRR. Alles komt uit china het duurdt dagen voordat je het ontvangt. Had een broek besteld voor 39 euro dezelfde broek 9,95 bij Aliexpress. Troep. Heb het maar weggegeven aan de weg geef winkel. Geloof de goeie reviews hier niet.

20 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Pas op en lees voordat je bestelt!

Levering duurde 3 weken. De ontvangen laarzen zijn van heel slechte kwaliteit en absoluut geen 75 euro waard. Ik wil retourneren maar krijg geen reactie op mijn mail en ingezonden formulier. Ik ben nu ruim een week verder na ontvangst.

23 marca 2025

Made in china meuk

Bomberjack gekocht wat al 2,5 week duurde voor ik het in huis had. Eenmaal binnen en uit de verpakking gehaald trof ik een jack aan van hele slechte synthetische kwaliteit aan dat ook nog eens kleiner was dan de maten zoals fit beschreven was op de website. Dan het retourproces.... eerst proberen ze je tot 3x toe met lokkertjes af te wimpelen met kortingen zodat je je artikel niet retour gaat sturen en als dat niet werkt krijg je uiteindelijk een retourformulier die je moet invullen en dan stuur je het terug naar China waarvan je de verzendkosten en douanekost ook nog eens zelf moet betalen....

PURE OPLICHTERIJ DEZE SITE! KWALITEIT EN BELEID NOG VELE MALEN ERGER DAN SHEIN/TEMU/ALIEXPRESS/WISH

25 marca 2025

Slechte kwaliteit.

Schoenen besteld. Ze zagen er op de site heel anders uit dan in het echt. Flut kwaliteit. De maat klopt ook niet.
Ik voel me echt opgelicht.
De bezorging duurde weken, dus ik heb het idee dat de spullen via goedkoop chinees bedrijf geleverd zijn.

27 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jas voor mijn man gekocht

Jas voor mijn man gekocht. Is een jongensjas, zo klein. Retour aangemeld. Vraag of ik foto van maatlabel wil sturen. Gedaan. Daarna volledig stil. Geen antwoord. Wel mails met aanbiedingen. Ik wil een retouradres en het geld terug!
Grote woorden op de site: eenvoudig retourneren goede klantenservice... enz. Maar dit lijkt geen bonafide bedrijf te zijn

Oceniono na 1 z 5

Jasje gekocht dat te groot blijkt (en…

Jasje gekocht dat te groot blijkt (en 100% polyester) dat ik wil retourneren. Moet daarvoor een email sturen; direct gedaan met opgave van redenen. Vervolgens moet ik foto’s van het artikel sturen en - na ook dat te hebben gedaan - worden mij allemaal onzin aanbiedingen gedaan ipv mij een retourcode oid of op zn minst een bevestiging en adres te sturen mbt retour. Wettelijk zijn ze verplicht het artikel terug te nemen en het aankoopbedrag te restitueren maar ze weigeren vooralsnog.
Inmiddels retourformulier ontvangen en (wat ik ook van andere klanten begrijp hier) moet naar China terug. Aangifte gedaan van internetoplichting.

1*-1* maakt 0 sterren

1*-1* maakt 0 sterren.

Wat een waardeloze club. Verkopen rotzooi voor veel geld. Reageren best snel op mail maar de inhoud van de mail gaat niet over de vraag. Retourneren naar China…grapjassen…ook nog eens verboden. Dit moet vermeld staan op hun site. Je komt er echter pas achter als je het retourformulier ontvangt. Ook niet zomaar overigens. Je krijgt eerst mails met de zogenaamde lekker makertjes. Kortingen oplopend tot 100 procent op het volgenden product. Dit zegt alleen maar hoe goedkoop de troep is.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej