Jeg fik fornøjelsen af at være til et firmaarrangement hos Vandel Gokart. Selvom vi var en broget flok med nybegyndere og øvede, så var det super sjovt. Vi fik gode råd og tips efter alle løb. Banen... Zobacz więcej
En bane som reklamerer for fairplay og ren kørsel gør absolut ingenting ved at folk med vilje kører ind i en, smadre deres egen gokarts og generelt bare giver en vanvittig dårlig oplevelse på bane... Zobacz więcej
Helt igennem fantastisk oplevelse vi havde i lørdags hos vandel gokart. Vi var 9 voksne og 3 børn (på hhv. 7, 7 og 9år) ude og køre race sammen, det var en rigtig god oplevelse for alle, selv o... Zobacz więcej
Flot og sjov bane, og med afstand de fedeste udlejnings-GoKarts jeg har prøvet (jeg har ellers prøvet en del). Markant hurtigere, mere kontante og mere velkørende, og virkede til at være helt ens og... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
En bane drevet af passion
Indledningsvis må jeg beklage omfanget af nærværende anmeldelse!
Dens længde er ikke udtryk for manglende præcision, men snarere for det forhold, at visse erfaringer vanskeligt lader sig indfange i kortfattet form - særligt når de bevæger sig i spændingsfeltet mellem det målbare og det dybt menneskelige.
Jeg bemærker, at mange anmeldelser fokuserer på banens materielle og tekniske standard. Her må jeg tilslutte mig konsensus: Der er ganske enkelt intet at anfægte. Tværtimod vil jeg - som hyppig besøgende på en lang række af landets udendørsbaner - gå så vidt som til at hævde, at Vandel Gokart, i et rent mekanisk og infrastrukturelt perspektiv, ikke blot er blandt de bedste i Danmark, men rettelig kan betragtes som den bedste.
Men denne anmeldelse søger at rette blikket mod noget mere fundamentalt - noget, der unddrager sig den umiddelbare kvantificering.
Noget, som ikke kan reduceres til udstyr, asfalt eller sekunder på et stopur, men som alligevel er det, der i sidste ende definerer oplevelsens kvalitet.
Lad mig derfor tage afsæt i en konkret erfaring.
Som arrangører af løbsserien “Rundt om Danmark Gokartserien” besøgte vi banen lørdag den 19. april 2026. Allerede fra ankomsten stod det klart, at vi ikke blot trådte ind i endnu en professionelt drevet facilitet, men i et miljø præget af en bemærkelsesværdig forståelse for motorsportens væsen.
Banens ansatte og ledelse demonstrerede en sjælden sensitivitet over for deltagernes passion. Ikke alene imødekom de vores forventninger - de artikulerede og realiserede forventninger, vi endnu ikke selv havde formuleret.
Vi blev mødt af en skræddersyet briefing, og banen blev konfigureret på en måde, der muliggjorde træning af en ny disciplin i form af ekstra pitstop.
Racemarshalls var til stede som dommere, men fungerede samtidig som engagerede formidlere, der mellem heats leverede konstruktiv og kvalificeret feedback.
Og her nærmer vi os det punkt, hvor sproget begynder at slå sprækker.
For det, vi i virkeligheden blev mødt af, var ikke blot professionalisme, men en gennemgribende, næsten eksistentiel passion. Et personale, hvis engagement ikke fremstod som en funktion af pligt, men som et kald. I deres formidling og nærvær ophørte vi med at være kunder - vi blev i stedet inviteret indenfor i deres verden. En verden båret af entusiasme, faglig stolthed og en dyb kærlighed til sporten.
Den slags invitationer er vanskelige at forholde sig neutralt til. De virker. De smitter. Og deres effekt rækker langt ud over selve banen.
For passion er ikke blot en individuel drivkraft; den er relationel. Den forplanter sig, forstærker fællesskaber og efterlader spor i dem, der møder den.
Som en sidebemærkning kan jeg tilføje, at jeg efterfølgende modtog adskillige henvendelser fra deltagerne i løbsserien - henvendelser, der alle bar præg af en usædvanlig begejstring og en allerede spirende forventning om at vende tilbage.
Ønsker man derfor en oplevelse, der overskrider det rent sportslige - en oplevelse, hvor teknik og menneskelighed smelter sammen i en sjældent set syntese - da er min anbefaling entydig: Besøg Vandel Gokart.
MEN vær forberedt: Deres engagement er ikke blot mærkbart - det er smitsomt!!!
Sådan Vandel Gokart
Gode karts, fed bane og særligt venligt og engageret personale, der tydeligt har passion for deres arbejde. Kan varmt anbefales!
Rigtig god oplevelse
Hos Vandel gokart bane er der virkelig godt styr på tingene, og det hele kører rigtig godt. Det et rigtig fedt initiativ med selerne, rart at vide at sikkerheden er i top, og ikke mindst rigtig godt og opmærksomt personale 🙌
Bedste bane i Danmark med super god service
Fantastisk bane med god service
Bedste udlejnings gokart bane i Danmark
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Meget god aktivitet med familien eller venner, har gjort begge dele, og kan klart anbefales. Sikkerheden er i top, det er rart at vide at der er styr på det. Personalet er gode til at hjælpe nye som mig og hvis der sker problemer så kommer de lyn hurtigt og hjælper. Faciliteterne er gode.
Overalt en mega fed oplevelse
Mega sødt personale og en fed oplevelse🤞🏻
God bane
God bane, med gode faciliteter og personale sørgede for at sikkerheden var i top. Rigtigt fedt initiativ med sikkerheds- bøjlerne og sikkerhedsele!
Kan varmt anbefales!
Fantastisk bane
Fantastisk bane, lækre faciliteter, og godt personale! Min familie og jeg, har været der mange gange, og det er en lige fed oplevelse hver gang, både for små som store!
Vandel gokart
Vandel er bare en fantastisk bane med god personale og sikkerhed generelt, og så er deres bane bare også rigtig god
De bedste karts i Danmark, og der er styr på det!
Fedeste udlejnings-GoKarts jeg har prøvet
Flot og sjov bane, og med afstand de fedeste udlejnings-GoKarts jeg har prøvet (jeg har ellers prøvet en del). Markant hurtigere, mere kontante og mere velkørende, og virkede til at være helt ens og lige.
Alt virkede sikkert og i orden da vi var der 👍
Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse, banen er super god, gokarterne var super gode, men personalet helt væk, de var uopmærksomme på banen og stod med ryggen til og med mobilen i hånden… der bliver sagt at du skal køre så der er plads til alle, at man skal tage hensyn. Og hvis man køre ind andre får man en straf og en løftet pegefinger, men med det uopmærksomme personale blev der intet gjort. Jeg henvendte mig øvrigt, angående en der var blevet torpederet og spinnede rundt men han svarede bare det havde han jo ikke set så det kunne han jo ikke gøre noget ved.
Jeg ved godt der ikke er refusion men hold da op en måde at takle en situation på.

Odpowiedź od Vandel Gokart
Kom nu lidt
Kom nu lidt! Ik så meget fis, ved vandel gokart er der bare styr på det!
Uforsvarlig sikkerhed
Netop hjemvendt med 6 personer på banen.
Sikkerheden er ikke optimalt. Når man vælger at sende 20 personer samlet på banen blandet i bredt aldersspredning opstår der alt for mange farlige situationer.
Folk der påkører andre bør tages af banen med det samme, sagt som indledning - så alle kender konsekvensen. Også børn, for så er man ikke stor nok.
En i vores gruppe blev voldsomt påkørt. Personalet tændte lys på banen for at signalere de andre skulle sænke farten. Det blev ikke overholdt og der blev ikke taget et voksent ansvar fra personalet.
Vi var dybt rystet og kan under ingen omstændigheder anbefale denne oplevelse til andre med børn under 15-16 år. Det skaber alt for mange farlige situationer at aldersspredningen var så stor med så mange på banen.
Hertil må vi bare sætte stort spørgsmålstegn ved forsvarligheden i, at man ikke er fastspændt og der ikke er nakkebøjle. Det virker helt horribelt med en topfart på 80 Km/t.
Det er helt, helt uforsvarligt.
Tilføjelse - vi har efter vi har skrevet denne anmeldelse mødt flere der har fortalt om deres oplevelser på denne bane. En mand der rent faktisk blev kørt ud af gokarten, en der endte på hovedet i gokarten og en der blev påkørt så kraftigt at gokarten lettede ud af banen sidelæns. Alle gange blev de spist af med “vi har aldrig før prøvet noget lignende”… Det har jeg meget svært ved at tro på og ud fra ovenstående oplevelser frygter vi at der kunne ske en meget alvorlig ulykke på Vandel gokartbane - vi håber det inderligt ikke og derfor har vi valgt at skrive denne anmeldelse!!!

Odpowiedź od Vandel Gokart
dårlige dommer
dårlige dommer. gav mig straf til dgc som ikke skule havde været min men ham bag ved mig, plus utrolig dyrer drikke vare og mad vare,
Virkelig fed oplevelse
Virkelig fed oplevelse noget af det sjoveste jeg har prøvet
Der er gode instrukser
Over all det skal prøves en dag
Sønnen og jeg tilmeldte os 4 afdeling…
Sønnen og jeg tilmeldte os 4 afdeling af DRKC, for at prøve lidt kræfter med gokart.
Vi var ikke de hurtigste, som i slet ikke...
Men den oplevelse vi fik var i topklasse.
Der var 100 % styr på det fra starten, intro til de nye kører om diverse relevante regler, uden at det var for tungt.
En hel dag med race, hvor der var minimal ventetid, da der var helt styr på hvem der skulle køre hvornår. Gokartene var der styr på, kørte helt fint, og et fint system hvor man fik en tilfældig kart.
Meget race for de 1000,- det koster at deltage, kan varmt anbefales også selv man ikke er Kevin Magnussen.
Lille bitte minus, var at der er så stor forskel på niveauet, kørte sgu mod en uofficiel verdensmester.....så der var lidt afstand.....
Tak for en god dag
Dårlig oplevelse hånderet på en god måde
**OPDATERING**
Har her 2 dage efter besøget, været i dialog med Vandel Gokart omkring vores besøg, og sammen fundet en god løsning på den dårlige oplevelse.
----------------------------------------------------
Har kørt hos Vandel Gokart af flere omgange, men havde en virkelig dårlig oplevelse denne gang.
Alt plejer ellers at være fint og iorden.
Bestilte tid til mine 3 drenge som skulle køre 3x10min.
De får hver en kart som er droslet, og fair nok.
Allerede i første heat kan jeg se den ene kart ikke kører nær så hurtigt som de 2 andre. Påpeger det, men får bare at vide at det er kørens skyld, hvilket jeg ikke helt tror på. De næste 2 heats er det præcis samme scenarie... den ene kart er betydeligt langsomme end de 2 andre, hvilket gør at det kun er 2 af drengene som får noget ud af det. Jeg påpeger det igen af flere omgange til begge ansatte derude, men bliver spist af med dårlige undskyldninger.
Køber til sidst 1x 10min mere hvor jeg beder drengene skifte karts, og pludselig er ham der var langsomts i de 3 heats den hurtigste, så det er ikke kørens skyld, men en dårlig kart.
Jeg påpeger endnu engang overfor personalet, at nu har jeg bevist at kart 74 fejler noget, men bare endnu en dårlig undskyldning fra deres side.
Vi havde bestilt og betalt for en racer oplevelse, men gik derfra og følte vi havde smidt 1400kr ud af vinduet. Det var ikke hvad vi havde betalt for og sat næsen op efter.
Hvorfor skifter man ikke bare den kart ud, når man har 50 andre karts holdende, eller vedkender sig at den måske fejler noget. Kunne være håndteret langt bedre for at rette op på en dårlig oplevelse.
Tænker vi kører til Vojens næste gang.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.