VANcation is totaal onbetrouwbaar
Wij wilden voor de vakantie van onze zoon en zijn vrienden een personenbus huren. Bijna onmogelijk als je 20 bent maar bij VANcation is het toegestaan. Verlengde bus gehuurd die tegen flinke betaling ook nog thuis werd afgeleverd door een aardige jongen. 'S avonds (vrijdagavond) kwamen we er echter achter dat er niets van een noodnummer + uitleg was afgegeven. We beschikten over een 06-nummer van VANcation maar kregen totaal geen contact met ze. De jongens zijn dat weekend gaan rijden en maandag kregen we te horen van VANcation dat we zelf achter het noodnummer aan moesten gaan bij de eigenaar van de bus (Autoververhuur Drenthe). Vreemd want wij huren bij VANcation maar dat hebben we gedaan. Op de terugweg ging het helaas heel snel mis met de bus en moest het noodnummer gebeld worden. De Italiaanse monteur gaf aan dat er niet verder gereden mocht worden. Het noodnummer kon verder niets betekenen voor de jongens. Het moest geregeld worden met de verhuurder. Op geen enkele manier hebben we contact met VANcation kunnen krijgen in het weekend. Na verscheidene telefoontjes over het euvel bij de bus hebben de ouders de beslissing gemaakt dat de jongens toch naar huis moesten gaan rijden. De jongens zijn gelukkig naar een heel vervelende rit veilig thuis gekomen. Maandag meteen gebeld met VANcation maar we krijgen op geen enkele manier contact met ze. Het vaste nummer neemt niet op en ook het 06-nummer is niet bereikbaar. Al onze appjes, over de jongens die langs de weg stil staan, worden niet gelezen. Echt dramatisch slecht bedrijf.