Jeg havde mine forbehold inden jeg bestilte hos Valueshop, men de har leveret over al forventning. Herman Miller Aeron Remastered stolen som jeg købte, fremstår stort set som ny. Det slid den har li... Zobacz więcej
* Dejlig nem hjemme side at navigere rundt I * Hurtig levering, bestilt i weekenden og leveret tirsdag * Super hurtig kundeservice ifb. med spørgsmål mv. Der bliver svaret hurtigt og på e... Zobacz więcej
Jeg har handlet hos Valueshop et par gange. Den ene gang gik det bare glat og hurtigt som sådan noget skal. Den anden gang viste der sig at være noget knas med deres betalingsmodul, og fordi jeg ikke... Zobacz więcej
Den første vægt jeg modtog var deffekt. En opringning til servicenummeret og en lille snak med indehaveren hvor han prøve at afdække mit behov, førte til at han sendte en ny vægt til en noget højere p... Zobacz więcej
O Valueshop
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
- Brevvægt
- Digitalvægt
- Pakkevægt
- Præcisionsvægt
- Køkkenvægt
Vi er eneforhandler i Danmark af det kendte kvalitetsmærke Tomopol fra Tyskland.
Derudover er vi også eksperter i udstyr til dit Digitale Kamera
Batterier til dit Sony, Canon, Nikon, Olympus, Casio og Konica Kamera og opladere til dit Sony, Canon, Nikon, Olympus, Casio og Konica Kamera
Valueshop's Værdier
Napisane przez firmę

- Kunden har altid ret
- Derfor går vi højt op i at yde den bedste kundeservice på Internettet, og prøver altid at finde en løsning, som passer til kundens behov.
- Tag hensyn til naturen
- Vi bruger næsten ingen papir. Derfor vil du aldrig modtage en faktura med din vare, med mindre du ønsker én. Du får den naturligvis på e-mail.
- Hav altid de stærkeste priser
- Vi forsøger altid at have de bedste priser på vores varer på Internettet. Derfor vil du ofte opleve, at vores priser ligger langt under vores konkurrenters.
Søndre Ringgade 23, 3.tv, 8000, Århus C
- (+45) 28762300
- support@valueshop.dk
- www.valueshop.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan kun sige jeg har været godt …
Kan kun sige jeg har været godt tilfreds med julegaven jeg har købt, meget nemt at bestille, alt har bare været i orden. Kan varmt anbefale andre at handle der.
Meget hurtig ordrebekræftelse og …
Meget hurtig ordrebekræftelse og afsendelse. Perfekt.
Der var sket en fejl i pakningen af min ordre og et emne manglede. Jeg sendte en mail herom. Fluks et positivt svar og et øjeblik efter en bekræftelse på at det manglende nu var afsendt. Modtog det næste dag.
Super, sådan skal det bare være!
God oplevelse
Hurtig effektiv handel
God vægt (til vejning), billig pris og hurtig levering
Første vægt ankom hurtigt, men var desværre defekt. Blev hurtigt ombyttet til en ny, der var testet ok før afsendelsen. Da Track & Trace viser at Valueshop har ekspederet samme dag som hhv. bestilling og klage, så tilgiver jeg det defekte eksemplar, og giver max. stjerner.
Nemt at bestille, hurtig levering :)
Meget god oplevelse. Tak for det :)
Køb af digitalvægt mv.
Hurtig levering under 24 timer fra Kruså til Helsinge Sjælland.
God digitalvægt til prisen.
Den bruges til undervisning.
Alt spillede max
Dag til dag levering
Vi modtog det bestilte
OK hjemmeside
Alt i alt en god oplevelse
God ekspedition, men mangelfuldt produkt
Leveringen og ekspeditionen af varen gik fuldstændig upåklageligt, men produktet (en vægt) var mangelfuld og medårsag til at doseringen af modermælkserstatning til vores 11 uger gamle baby blev helt skæv, og gav hende maveproblemer.

Odpowiedź od Valueshop
God pris hurtig levering
Har handlet hos Valueshop en del gange og det er altid til den bedste pris og super hurtig levering. Desuden yder de altid rigtig god service.
Meget nem og hurtig handel.
Købte en pakkevægt og den kom meget hurtig. Så jeg kan kun anbefale Valueshop.
Bedste sted jeg kunne finde der kunne levere Herman Miller brugt
Jeg er som udgangspunkt udmærket tilfreds, men jeg skal dog sige at hjemmesiden ikke synes at være helt opdateret med de korrekte information om produktet og den leverede stol lever ikke helt op til min forventning, men man forsikrer mig at stolen er som den skal være og man leverede uden tøven reservedel til udskivtning af en del der var blevet beskadiget under transporten.
Hurtig levering og vil helt sikker anbefale jer til andre.
Margit
Perfekt
Super nem hjemmeside. Nemt at bestille. Varen kom meget hurtigt og svarede fuldt ud til forventningerne - og beskrivelsen af denne.
meget fin service