Valsemøllen A/S Recenzje 34

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,6

Oceniono na 1 z 5

Har ellers prøvet andre produkter fra Valsemøllen der var ok, men man skal holde sig fra saltkaramel-kagen. Selve kagen er der ikke noget i vejen med, men topping har meget tynd konsistens og får s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg gik på Valsemøllen af interesse, efter nogle spørgsmål til kundeservice. Virkelige gode og brugbare svar, og en engageret medarbejder. Prøvede at hæve koldhævede boller, (min egen opskrift), på de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig turde købe færdige kage blandinger, da jeg altid været af den overbevisning, at det blev noget tørt noget. Men der tog jeg grueligt fejl. Jeres blandinger er bare top kvalitet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre ikke give jer 0 stjerner, men jeres pandekageblandingen er det rene ****! Man kan ikke vende pandekagerne på panden, da de ikke kan bages og flækker når man prøver at vende dem.. en omgan... Zobacz więcej

1. Piekarnia

Napisane przez firmę

Når du elsker at bage... Valsemøllen er for dig, der elsker at bage. Dig der bager hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere.

2,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Elendige brødblandinger

Har forsøgt flere gange med jeres øko solsikkebrød. Det er knald hårdt og virker ikke til at det hæver. Har derefter forsøgt med frisk gær i stedet - med ligeså dårligt resultat!!!
Jeres øko fødselsdagsboller, bliver kanon tunge og klæge!! Har også her forsøgt med frisk gær - og de hæver, men er ingen fornøjelse! Har før bagt jeres brødblandinger, som har været ok. Og jeg gør lige som der står på pakkerne!

23 stycznia 2023
Oceniono na 2 z 5

Citronmåne simpelthen for lidt dej!

Citronmåne scam - for lidt dej!
Købte denne kageblanding i Bilka til 30 kr.for 1 pakke. Men jeg blev simpelthen så skuffet over hvor lidt der er i pakken - på billedet udenpå kassen er en flot kage hvor der står der er til 8 stykker. Men det er godt nok meget SMÅ stykker - jeg kunne ikke engang finde en form der var så lille som den der står i opskriften man skal bruge når der nærlæses på kassen (Ø18 cm) æv - så det er lidt “falsk reklame” hvis man tror man får kage til 8 personer, men så ved jeg det til en anden gang. Det bliver IKKE Valsemøllen igen.

22 stycznia 2023

Pandekageblandingen…

Pandekageblandingen er den værste omgang jeg nogensinde har købt. Havde købt to stk men selv om jeg målte 4 dl mælk op og puttede i efter brugsanvisningen forskrev med at vende blandingenen på hovedet inden jeg tilsatte mælken. Blandingen boblede op og kunne slet ikke blive/danne en pandekage. Spild af penge.

25 listopada 2022
Oceniono na 2 z 5

Jeg har to gange forsøgt at bage…

Jeg har to gange forsøgt at bage koldhævede surdejsboller, dejen er meget våd og ikke nem at arbejde med, har kontaktet vaksemøllen, som venligt har sendt mig flere produkter, men intet svar omkring mængden af væske om det er rigtigt, bageren som prøvebager melblandinger må kunne svare på om den rette mængde væske, der skal i dejen, ellers dejlig smag når man selv har tilsat mere mel

24 września 2022

Snyd på vægten.

Købte sesamfrø - øko. Der skulle være 350 g i posen. Der var 300 g. Det mener jeg ikke, at hverken I eller kunderne kan være tjente med!!

13 września 2022

Chokoladekage

Chokoladekage: Nemt at bage kagen. Men, det dufter rigtig dårligt imens den er i ovnen og bagefter når den skal spises! Det dufter faktisk af en uvasket hund! Jeg kunne ikke spise mere end en lille bitte stykke af kagen, kun for at prøve! Heldigvis havde jeg ikke gæster!

6 września 2022

Højeste kvalitet

Jeres blandinger er bare top kvalitet,super lette at lave og jeg får de allerbedste og mest lækre muffins.

Jeg ELSKER allesammen,min favorit var citron månen,den er nu blevet overhalet af salty caramel.

Jeres kundeservice er den bedste og mest venlige jeg længe er stødt på.

Jeg kan kun anbefale jeres kage mix.
Det er en kæmpe success herhjemme både når vi er alene, eller der kommer gæster. TAK

30 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Har ellers prøvet andre produkter fra…

Selve kagen er der ikke noget i vejen med, men topping har meget tynd konsistens og får slet ikke karamelfarve, kun gullig.
Hvis man ser video, bliver topping nærmest ved et trylleslag karamelfarvet.
Det er for dårligt, holder mig fra Valdemøllen fremadrettet.

5 marca 2022

Koldhævet surdejsbrød

Koldhævet surdejsbrød. Der skulle cirka lige så meget ekstra mel i som der var i pakken for at gøre dejen bare nogenlunde ikke flydende. Enten har de kommet for lidt i posen eller deres opskrift på pakken er forkert.

14 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Lækkert dansk og økologisk brød.

Hurtig vej til dejligt dansk økologisk brød i forskellige varianter! Desuden er Valsemølles kundeservice 1. klasses. Tak for det !

23 marca 2021
Logo Valsemøllen A/S

Odpowiedź od Valsemøllen A/S

Kære Ellinor

Mange tak for den gode anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på både vores produkter og kundeservice. :)

Rigtig god dag til dig.

Bedste hilsner
Cathrine // Valsemøllen

Oceniono na 1 z 5

Dårligt produkt og elendig kundeservice

Jeg købte 3 poser hirseflager, der alle tre var harske. De lugtede rædselsfuldt. Det skrev jeg til dem på Facebook. Det er ikke første gang Valsemøllens hirseflager er harske, men jeg faldt for et godt tilbud. De bad mig om at skrive til deres kvalitetsafdeling, og det gjorde jeg den 2. maj. Har intet hørt fra dem (30. juni).
Elendig kundeservice, dårligt produkt, jeg kan ikke finde noget godt at sige, hvilket faktisk ikke ligner mig.

30 czerwca 2020

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Efter at have haft en del problemer med en af Valsemøllens brødblandinger tillod vi os at tage kontakt til dem for at høre om hvad vi kunne have gjort galt. Der var en imponerende service fra deres side af hvor de testede en blanding magen til og kunne fortælle at med det udseende vore resultat var endt med skyldes det nok lige at vi ikke havde fået rørt blandingen nok.

Vi prøvede med en pakke mere og kan kun sige at de havde helt og aldeles ret. Kun venlige kommentarer og en medarbejder der virkeligt gav en en følelse af at de kun vil en det bedste og der ikke er dumme spørgsmål.

Virkeligt en god oplevelse

2 listopada 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej