Oceniono na 2 z 5

Bestilte stjerneskud til over 200kr, som blev leveret på brændt toast ikk frisk brød eller andet, samt 1 fiskefilet. Havde forventet mere til og 200kr. Var prisen mindre kom jeg gerne igen

Oceniono na 2 z 5

Fik bord kl. 18.00 og ventede 1 time, før vi måtte rykke for maden, og så ventede vi lige igen…. I Sorø, i en kvartfuld restaurant… og maden? Havde prisen været 100 kr mindre havde kvalitet og pris pa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

En på alle måder ubehagelig oplevelse, både hvad angår betjening og mad. Da maden blev serveret, blev den ikke sat på bordet, men nærmest smidt, så tallerkenen flyttede sig et par centimeter. Person... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har spist der nogle år siden og været vældig tilfreds; MEN har været der hér i weekenden og gik skuffede derfra. Maden er simpelthen for dårlig ift. prisen. Medium kalvefilet var mere end gennems... Zobacz więcej

1. Sklepy monopolowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til Café & Ristorante Valencia Valencia's menukort indeholder flere end 117 smukt afstemte retter. Prismæssigt ligger Valencia i den fornuftige ende af skalaen og De vil blive imponeret over køkken-chefens talent og restaurantens kvalitetsniveau - hvad enten det gælder de billigste retter, eller de eksotiske tilberedelser ved flamberingsbordet. Restauranten er placeret på byens smukke torv tæt ved Klosterporten og Akademiet og har åbent for såvel frokost- som aften-gæster.

2,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

En rigtig dårlig oplevelse

En rigtig dårlig oplevelse, hvor kvaliteten af maden på ingen måde var i overensstemmelse med prisen!! Et selskab på 8 og ingen var tilfredse. Kødet var en tør og kedelig oplevelse, og falafler der smagte af pomfritter. Salat og dressing var nærmest ikke eksisterende. Saucen var pulver.
Vi spugte specifikt om dressing til pomfritterne var inkluderet i menuen og fik ja til dette. Men ved betaling blev vi opkrævet kr. 45 for remoulade/ketchup alene!! Og dette var ikke til diskussion. Kommet aldrig igen og anbefaler ikke stedet til andre. Det bliver et stort 👎herfra.

28 lipca 2022

Stor skuffelse

Var noget skuffet til aften. Vi har siden vi flyttede hertil været super glade for at komme på Valencia. Maden har været god , atmosfæren hyggelig og personalet søde. Men i aften var en skuffelse. Maden var fin , men brødet som normalt kommer mens man venter på hovedretten kom først bagefter og de små lamper på bordet blev ikke tændt. Betjeningen var mildest talt kedelig. Næste gang bliver det krabasken i arkaden , der er god mad og servicen er i top.

23 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Vi går hen et andet sted næste gang ...

Medium kalvefilet var mere end gennemstegt, grøntsagerne var brændt på (mere end det sikkert var meningen), Gorgonzola-sovsen var tynd og forhåbentlig ikke hjemmelavet. I så fald skal kokken have et kursus. Fritterne er godkendt.
Betjeningen var uden smil og samtale. Så mange gæster var der trods alt ikke i lokalet.
Vi går hen et andet sted næste gang vi er i Sorø.

1 sierpnia 2021

Bestilte 3 pizzaer ud af huset

Bestilte 3 pizzaer ud af huset, skorpen var så blød og ikke færdig bagte, de var smagsløse og nok de dårligste pizzaer vi længe har fået. De praler med 117 retter så tvivler man på hvor friske råvarerne er.

17 października 2020

81 kr for en stor latte!!!🤦‍♀️🤦‍♀️

Først stor vi i 10 min for at få anvist et bord. Til sidst spurgte vi om vi måtte sætte os. Der var kun mennesker ved 2 borde - så de var ikke overrendt. Servetrissen så så mavesur ud og havdde ingen øjenkontakt. Jeg gik op og bestilte drikkevarer - vi skulle bare have 2 store café latter og 3 sodavand til børnene. Servetrisen viser to almindelige str glas som man normalvis ville få en stor latte i og spørger om det er ok med den str. Jeg siger ja og betaler. Jeg var ved at faæde ned af stolen over prisen på en alm. stor latte! 81kr!! Selv inde i midten af kbh er prisen for en stor latte ikke engang oppe i det prisleje.........! Kunne være de skulle undersøge prismarkedet på en stor latte. Prisen står heller ikke i deres menukort.
Havde betjeningen været sød og høflig og imødekommende, kunne det være man ville give det en chance en anden gang til noget mad. Men det var virkelig ikke en rar oplevelse. Selv min datter på 8 spurgte hvorfor damen var så sur..

5 sierpnia 2020

Penge ud af vinduet

Ikke særlig venlig betjening. Vi ventede mindst en halv time på vores mad, og så var den frygtelig kedelig. Tog bøffen med hjem til hundene.

21 września 2019
Oceniono na 1 z 5

Usympatisk og nærmest vredladen betjening - elendig mad - 0 stjerner eller 5 røde

En på alle måder ubehagelig oplevelse, både hvad angår betjening og
mad. Da maden blev serveret, blev den ikke sat på bordet, men nærmest smidt, så tallerkenen flyttede sig et par centimeter. Personligt fik jeg et Stjerneskud med et stykke toastbrød (som fra en dagligvarebutik,) der på grund af et læs våd icebergsalat, var som en slatten klud. Dertil en mærkelig overdampet våd fiskefilet og en af de sædvanlige friturestegte. Retten var pyntet med 2 klatter dressing, frisk citron, tomat og 2 skiver agurk, der bar præg af, at være skåret ud for lang tid siden. Derudover talte jeg 8 rejer. Det blev det ultimativt sidste besøg.

5 sierpnia 2014
Oceniono na 1 z 5

OMG skal aldrig spise der. Brug jeres penge et andet sted

Øv øv øv.
Sure tjener, der ikk kunne smile. Og da en fra mit selskab beklager sig over maden ( den skulle smage dårligt) prøver tjeneren at snakke uden om, diskuterer med hende og vil ikke høre på hvad hun Fortæller om maden. Til sidst sir han at hun kan få en anden potion.
Saucen er tynd, og smager af pulver. Desserten tammasiui ( staves) er ikk bare kold den er frossen. Spørg så tjener om det er is vi spiser hvor til han svare at denne dessert skal ligge på 0grader.
Hmm det var som at spise is. Øv
Den kom direkte fra Hørkram i Sorø ;0(
Er satme glad for jeg ikk selv skulle betale

25 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Fint Service

Meget gode service samt velplejet personale.
Menukort har alt for enhver smag og de har en fantastisk huset vin.
Vi var alt udover tilfredses, det er ikke sidste gang vi besøger dem hos Joe & Charles når vi kommer til Sorø igen.
Det er også kun 2 min, gang fra den flotte Sorø akademi have.

12 listopada 2011
Oceniono na 5 z 5

Hyggeligt og dejligt mad

Har spist der et par gange og ja jeg kommer altid tilbage, god menukort og de går op i at ting er sundt selv om det nogle gange godt kan blive til pizza for mig.

Flink betjening,

29 września 2011
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej