Jeg bestilte noget Security tøj. Jeg bestilte en T-shirt, sweatshirt, turtleneck og en jakke for KUN 850 kr. Til at starte med tænkte jeg det var for billigt og det ville være dårlig kvalitet - MEN... Zobacz więcej
Jeg bestilte tre ting, hvoraf én af tingene ikke var hjemme på daværende tidspunkt - hvilket jeg ikke havde set. Jeg blev ringet op og spurgt, hvad vi skule gøre derfra - om de skulle eftersende,... Zobacz więcej
Jeg skulle bruge et nyt batterimagasin til min LED lygte. Jeg afgav ordren fredag eftermiddag klokken 14:45 (ca). og postbudet lagde kuverten i min postkasse her lørdag formiddag. Den opgivne pris... Zobacz więcej
Super dag i VagtShop. Skulle bruge et sikkerhedsværktøj, 5.11 produkter, en genial tæller der både registrerer ud og indgående personer/trafik og svar på nogle spørgsmå vedrørende opbevaring af søgesp... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Professionelt udstyr til personlig sikkerhed - skudsikker vest - surefire - maglite - håndjern
Jagtvej 209, 2100, København Ø, Dania
- info@vagtshop.dk
- www.vagtshop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig levering, præcis levering super tilfredsstillende
Brug vagtshop de har hvad du skal bruge og kvaliteten er i top. Lige præcis som betjeningen er. Er yderst tilfreds og burger helt sikkert vagtshop igen ;-)
Bestilte igår og kom i dag!
Bestilte min varer i går før kl. 15, og de ankom i formiddags! Hurtig og enkel levering!
Kanon service og gode priser
Kan klart anbefale dem hvis du står og mangler noget til vagt branchen, eller du søger noget som holder.
Fabelagtig service!
Vagtshop er et godt og pålideligt website.
Varer som jeg har bestilt er altid kommet frem, og det har altid været den rigtige vare.
Har aldrig haft problemer.
Deres Kundeservice er fabelagtig, man kan simpelthen få svar på alt! :)
Fantastiske oplevelser, er kommet ud af mine køb, hos Vagtshop. ;)
Lynhurtig levering
Bestilte varene kl. 14.30, og de blev leveret med posten dagen efter - varene levede fuldt op til forventningerne.
Hurtig, præcis og god vejledning
Jeg har flere gange handlet hos vagtshop.dk, og også flere gange været i tvivl om hvad der passede samme - fx. ved lygter - og hertil er har der hurtigt kommet hjælp, alternativer og rigtig god vejledning.
Jeg har været godt tilfreds ved hvert eneste køb, og tør godt anbefale til andre
Super service uden nogen problemer
Det var mit første køb hos Vagtshop og må sige, at man bliver mødt med et smil og meget højt service niveau.
De gjorde meget ud af at forklare de ting de foretog sig overfor mig som kunde og det sætter jeg meget pris på.
Helt sikkert et sted jeg handler igen en anden gang.
Mvh
Henrik K. Jessen
Ishøj
Utrolig god ekspedition
Jeg bestilte en Wolf-Eyes ringede for at høre om div. ting om lygten, meget professionel behandling. Lidt senere på dagen bestilte jeg en lader og ekstra batteri, Vagtshop kom det hele i en flot æske, således sparede jeg en gang porto, det er yderst sjældent den slags sker helt af sig selv.
Super flot og hurtig god ekspedition.
Fin information
Super oplevelse. Fik mail om at varen var en uge forsinket, men dukkede så op allerede 2 dage efter.
god service
svare rimeligt hurtigt på mail, samt hurtig levering..
fri fragt, det kan vi godt li ;-)
handler der helt sikkert igen
God netbutik.
Jeg har nu flere gange handlet hos vagtshop.dk.
Har ikke oplevet nogen problemer. God kommunikation og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Alt fungerede
Ordren blev afsendt mandag (bestilte søndag aften) og modtog den tirsdag. OK pakkede og indhold var som bestilt. Håndskrevet "tak for ordren" og faktura i pakken.
Priserne på sitet virker også fornuftige.
super købsoplevelse
Super hurtig ekspedition, extrem gode varer. Fik varerne dagen efter bestilling, ingen problemer eller fejl, bare top proffesionelt
Hurtig og nem bestilling og forsendelse
Overskriften siger vist det hele... ;-)
skide godt :)
Fede produkter, og super bredt udvalg, mange af priserne sidder lige i skabet (der er self også nogle, der bare er alm markedspriser).
fik min glasbryder morgenen efter jeg lagde min ordre, helt tip top, prisen var faktisk billigere end hvis jeg skulle have fået den fra USA på trods af at det var et usa produkt.
vil anbefale vagtshop til alle !
Altid hurtige og med gode tilbud
De er altid hurtige til at levere, de har fornuftige priser og gode tilbud - dem kan jeg anbefale.