Als er iets niet goed functioneerd heb je vaak commentaar ( soms terecht , soms onterecht ) Het is ook goed , wanneer er na veel klachten , het koelen vooral in deze warme periode heel goed gaat ,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... Zobacz więcej
Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Hee... Zobacz więcej
Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również

Snelle reactie
Mijn verzoek voor een wijziging van mijn E-mail adres is snel en correct uitgevoerd.

Odpowiedź od Vaanster
Goed geholpen met een probleem wat al…
Goed geholpen met een probleem wat al enige tijd liep. De dame, Mariska, pakte direct door. Monteur ook gelijk ingepland!

Odpowiedź od Vaanster
Mariska van de klantenservice heeft me…
Mariska van de klantenservice heeft me ontzettend goed geholpen. Ze was vriendelijk en oplossingsgericht waardoor mijn 'issue' naar alle tevredenheid is verholpen.

Odpowiedź od Vaanster
Mariska was zeer klantvriendelijk en…
Mariska was zeer klantvriendelijk en gaf een duidelijk antwoord

Odpowiedź od Vaanster
Alle lof aan Tim van Honselt die ons…
Alle lof aan Tim van Honselt die ons vorige week geweldig geholpen heeft met het oplossen van een verwarmings probleem. Enthousiast en oplossingsgericht.

Mevr Mariska
Mevr. Mariska luisterde goed naar mijn probleem; begreep direct wat er aan de hand was en trad doortastend op. Probleem opgelost en daarna nog een telefoontje om te checken of alles okay was. Top

Odpowiedź od Vaanster
Pleasant conversation, very friendly contact.
Pleasant conversation, very friendly contact.

Odpowiedź od Vaanster
Prettige medewerker aan de lijn met…
Prettige medewerker aan de lijn met hele duidelijke uitleg.

Goed telefonisch contact
Goed contact gehad met Nils die altijd terugbelde als er iets was en alles voor ons heeft opgelost! Inmiddels is en nieuwe unit, dus alle problemen opgelost!

Oppervlakkig zijn ze vriendelijk
Oppervlakkig zijn ze vriendelijk, beloven veel, maar zodra het aankomt op een betalingsverschil zijn ze erg onbetrouwbaar, ontkennen en ontwijken, met het doel binnenhalen, hun kosten zijn zeer hoog, waar je niet vanaf kan.

250,- euro
Voor de maand december voor een klein appartement rekenen deze oplichters 250,- euro. Terwijl wij er pas in januari zijn ingetrokken.
Helaas geen mogelijkheid om over te stappen. Je wordt met je rug tegen de muur gezet.
Mijn advies: nooit een abonnement afsluiten met dit bedrijf. Ver bij weg blijven.

Goede communicatie.
Mariska heeft mij heel goed geholpen. Zij dacht mee en probeerde de druk bij mij weg te halen.

Monteur Tim van Vaanster
Monteur Tim van Vaanster is langsgekomen om de installatie te controleren. Bleek dat e.e.a. niet goed zat. Tim heeft dat vriendelijk en deskundig uitgelegd. Verder vond ik Tim erg onpartijdig.

Heel fijn te spreken met jou
Heel fijn te spreken met jou
Heel vriendelijk
En blijf vriendelijk voor de klanten
Tot de volgende keer
Mvg

Odpowiedź od Vaanster
Ik ben tevreden over het contact en de…
Ik ben tevreden over het contact en de de afhandeling van het probleem.

Vandaag geholpen door Tim van Houselt
Vandaag geholpen door Tim van Houselt, ging systematisch te werk, zorgvuldig elk punt aan getipt en daarbij toegelicht wat de mogelijkheden erbij waren. En stond open voor feedback en vragen die ik had over de gehele installatie. Top!

Remotely diagnosed problem.
Remotely diagnosed problem.
After remotely diagnosing a problem in my system they contacted me (using a non-descript phone number and without proper introduction which sketched me out at first) and proposed a date for a technician to come and fix the problem. Tim did his job while I was working and fixed everything quickly and explained what was wrong. Thanks Tim!

Doświadczenie Trustpilot