Vaabensmeden Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg er tidligere ungdoms pistolskytte, som nu efter en pause på 40 år er startet igen. Afleverede min pistol til reparation i sidste uge, hvor jeg blev modtaget meget professionelt af personalet... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Servicen var desværre ikke god. Jeg oplevede medarbejderne som meget arrogante og uden interesse i at hjælpe en ny jæger. Det er ikke et sted, jeg har lyst til at handle igen. Udvalget af våben er ell... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Prisen var ok, og personalet kunne svare på spørgsmål om formiddagen, hvilket førte til mere salg da man anbefalede et andet produkt også. Desværre er det tilsyneladende kundens eget ansvar at r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har kommet hos våbensmeden i over 12 år nu og er aldrig gået skuffet derfra. Om det har været reparationer eller bestillinger af vare eller særkonstruntioner til konkurrence rifler har de altid leve... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

63 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Skrev sammen med Klaus dernede fra

Skrev sammen med Klaus dernede fra, da jeg havde set at de havde rest salg af jagtstøvler
Da jeg ikke lige havde mulighed for at dukke op i Hedehusene foreløbigt, tilbød han at tage modellen med hjem, så jeg kunne prøve den.
Som lovet, så gjort og jeg har fået mig et par dejlige støvler👍🏻

9 marca 2020

dårlig service

Jeg var inde for at købe kikkertsigte, og spurgte om de ville på montere denne, men det havde de sørme ikke tid til, vi var kun 4 kunder i butikken, vi var de to. Vildt dårlig service, selvom man ligger mange penge der skal man ikke påregne nogen form for service. Jeg kommer der ikke mere.!

17 lutego 2020

Hej Dennis.
Vi er rigtig kede af din opfattelse af vores service.
Desværre afspejler antallet af kunder i butikken, ikke hvor travlt der er på værkstedet.
Hos os er det kun uddannede bøssemagere der udføre våbenarbejde. Og er du kommet en eftermiddag efter kl. 15.00 eller en lørdag, vil der ikke altid være bøssemagere på værkstedet.
Lige som der kan være spidsbelastnings perioder hvor de ikke kan udføre akutte opgaver.
Havde du i forvejen aftalt en tid, ville det være være muligt at montere imens du får en kop kaffe i butikken. Eller du kan efterlade din riffel og vi kan have riflen klar den efterfølgende hverdag.

Meget dårlig behandling.

Meget dårlig behandling.
Er lun på den nye Browning Maral Nordic og fik Våbensmeden anbefalet. Ville bytte mine rifler, 2 haglgeværer, zeiss kikkert ind.
Første indtryk - hold da op han er dyr!!!
At man så skal skambydes på sine ting, bl.a. er den ene af mine rifler en Steyr Mannlicher Lux, fuldskæftet med en Zeiss Diavari 3-12x50, som jeg blev budt 6000 for, er da helt ude i skoven, når han har en riffel magen til stående til 12.000,- uden kikkert.
Nå det blev meget nemt - FARVEL OG TAK!!!!!!!!!!!
Her har jeg været 3 gange nu - første, eneste og sidste
Føj for en behandling!!!!!!!!!!!!!!!

2 lutego 2020

Hej Per.
Jeg er ked af din oplevelse af situationen.
Da du var her sagde jeg gentagne gange at vi har for mange brugte våben på lager. Og derfor ikke opkøber i øjeblikket. Hårdt presset fordi du er ekstremt insisterende, giver jeg dig et bud, som jeg selv påpeger er urimeligt lavt i forhold til hvad jeg selv ville vurdere våbnet til. Og at jeg selv ville forsøge at sælge det privat. Herefter skitsere jeg forskelllige muligheder for at sælge som privat person. Og anbefaler at du forsøger dette.
Ja vi har et Steyr fuldskæftet stående i butikken til 12.000 Kr. Men den er graveret med guldindlæg og i langt bedre stand end din riffel var.
Prisen vi har på Browning Maral Nordic, er vejledende pris udstedt af Browning.
Jeg er selvfølgelig rigtig ked af din oplevelse. Og vil fremover 100% afstå fra at give bud på brugte våben som vi ikke decideret mangler i vores sortiment.

Flinke, dygtige og hæderlige

Efter at være blevet anbefalet at få rettet skæftet på mit haglgevær tog jeg forbi Vaabensneden. De tog sig tid til at finde ud af om det passede til mig, men mente ikke at det var nødvendigt at rette til og gav mig istedet et par fif til tørtræningen, uden at det kostede mig en krone. De virkede flinke, dygtige og hæderlige og jeg vil helt sikkert bruge dem i fremtiden.

13 lipca 2019

Super uprofessionel

Super uprofessionel! Bestiller jagtriffel til brug til jagt i udlandet. Bestillingen forgår på VS hjemmeside ti minutter efter sælgeren har sagt han sidder med den i hånden nu. Om formiddagen dagen der på modtager jeg en mail fra lagermanden der kan oplyse varen ikke er på lager længere og måske er det om 5 måneder. Jeg informerer ham om ovenstående uden at modtage svar. Jeg ringer nu ind for at få frigivet mine penge pågældene sælger oplyser varen IKKE har været på lager i 6 måneder og udtaler øhh nej nu overdrev han nok lidt det var nok nærmer 2-3 måneder .

9 czerwca 2019

Super godt.

Stort udvalg, gode priser, god service.
Der findes varer både i den billige men også den dyre ende, og alle spørgsmål er velkomne.

16 marca 2018

Fantastisk service

Uanset hvor meget eller hvor lidt jeg køber, får jeg altid samme gode kompetente betjening. Jeg har på intet tidspunkt følt at de forsøgte at sælge mere end jeg havde brug for og har som andre også oplevet at de foreslog billigere produkter på baggrund af hvad de mente jeg skulle bruge.

Kan kun anbefales herfra..

5 października 2017
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft min nye "brugte hagl …

Jeg har haft min nye "brugte hagl gevær" til et tjek og eftersyn. Fik en god service butikken. Det viste sig så desværre at jeg ikke havde fået alle informationen med mig fra butikken fra første besøg eller forstået det hele rigtig. Men efter en rigtig god lang snak med Ejeren af Butikken, fik vi snakket det hele igennem. Det er efter min mening Rigtig god service.

Jeg kommer klart igen.

Mvh

Rehmi Hemicke

10 czerwca 2017

Super Service kompetance

Har mange gange været hos vaabensmeden og hvergang er det en fornøjelse af kompetente medarbejder, når man handler hos vaabensmeden er de altid ærlige og fortæller både fordele og ulemper for evt. et produkt som man ønsker at købe

1 lutego 2017

god service.

Hej kan stærkt andbefale vaabensmeden hade købt en ny winchester sx3 ved en anden våbenhandler men kunne ikke ramme med den skrev til Kristian på mail hvor jeg skulle placer det stykke papier (som han viser på den vido på youtub) og det svare han på vi skriver så lidt frem og tilbage hvor han så tilbyde at jeg kan bare komme i hans butik og vi ser på det men jeg afslår i første omgang da jeg bor i jylland men så skal jeg en tur til københaven og jeg skriver til ham om tilbudet er ved magt og det er det jeg er over ved ham og vi ser på det jeg får lagt en skive ind i halsen på gævert uden beregning har min s/s med og han måler trangboring på den jeg tror den er 1/4-1/2 men den er 3/4-fuld så han tilbyder at bore den op det takker jeg ja til og vi snakker om hvordan jeg kan få våbnet igen han tilbyder at ene af hans bøssemager kan have den med til mig da han skal til jylland alivel som aftalt så mødets jeg med ham i vejle det kalder jeg service.

30 grudnia 2016

Rep. af S/S

En super dårlig oplevelse. Indleverede et gammelt s/s til rep. Af slagstift + rens. Dette ville koste 1100. Derefter jeg en tlf. Opringning om at rens + rep og en ændring af boring ville koste 2800. Boringen pga. Stålhagl. Det er langt over geværets værdi, så derfor ville jeg ikke have det lavet. Ved afhentning af geværet ville jeg tage en snak omkring en byttehandel til et nyt browning eller beretta, men butikken var fuld så jeg tænkte, at jeg komme igen en anden dag. Den ide droppede jeg, da butikken ville have 500 kr for at give mig reparationstilbuddet og udlevere geværet da de have brugt 1 time på at åbne og konstatere fejlene.. Jeg betragter det som en service at få et tilbud på en ydelse - som jeg får stillet som et valg om at få udført. Dette valgte jeg ikke at få udført. Ligesom da jeg ved første besøg heller ikke blev faktureret for at have snakket med en medarbejder omkring et nyt gevær. Hvis man fra butikkens side havde givet mig et valg om at betale 500 kr for et tilbud på en reparation ville butikken nok forsat have mig som kunde da jeg havde overvejet reparationen en gang til og nok blot købt et nyt gevær til at starte med. Nu prøver jeg deres konkurrent i ringsted som for nogle gode anbefalinger.

17 października 2016

Hej P

Jeg er rigtig ked af din opfattelse af situationen.
Da du var her for at indlevere dit gevær beder du om at få en pris på reparationen. Det er desværre altid svært at gætte 100% hvad et våben fejler, før vi har det adskilt. Men jeg ridser op for dig hvad jeg forventer at reparationen omfatter.
Eftersyn hvor vi afskiller, efterser, renser og smøre våbnet indvendigt og udvendigt. (598Kr.) + fremstilling, tilpasning og montering af en ny slagstift (normalt 598 Kr. men da våbnet er adskildt under eftersynet kun 500 kr. i dette tilfælde)
Dette overslag er dog forudsat at mine formodninger holder stik, når vi får våbnet adskildt.
Jeg anbefaler netop at vi starter med et eftersyn hvor vi gennemgår våbnet for at være sikre på at der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser op efter vi har udført vores arbejde. Dette er en ofte anvendt procedure hos os, netop for at undgå skuffelser hos vores kunder.
Det viser sig at min formodning om hvad din bøsse fejler holder stik, og vi kan således udføre det aftalte arbejde inden for det overslag jeg giver dig under indleveringen.
Men det viser sig også, under eftersynet, at din bøsse er mere trangboret end vi anbefaler til brug med stålhagl. Derfor kontakter vi dig for at gøre dig opmærksom på dette, og samtidig give dig en pris på hvad en regulering af trangboringerne eventuelt vil koste.
Havde vi ikke gjort dette havde vi, efter min mening, ikke gjort vores arbejde ordentligt.
Du ønsker så ikke at få gjort noget ved våbnet da du vurdere at reparationen vil overskride våbnets værdi. Hvilket jeg har fuld forståelse for.
Vi stopper vores arbejde og samler våbnet igen til afhentning.
Fordi vi ikke har fuldført vores udvendige arbejde og du tilkendergiver at du er utilfreds giver vi dig 100Kr. i rabat på eftersynet/rensning/smørring, der normalt koster 598 Kr.
Lad mig opsumere:

1. Du indlevere våbnet og får et overslag der indbefatter en usikkerhed da vi ikke kan se ind i våbnet.
2. Vi udføre det aftalte eftersyn og kan bekræfte at vores overslags pris holder.
3. Vi informere om at dit våben ikke bør skyde med stål men kun Bismuth.
4. Du får en pris på udførelse af regulering til stålhagl.
5. Du afslår vores tilbud, og ønsker ikke at vi skal gå videre med den oprindeligt aftalte reparation.
6. Vi stopper og giver dig 100Kr. i rabat på udført arbejde.

Jeg er rigtig ked af at du har haft en dårlig oplevelse i min virksomhed. Vi lever i højeste grad af tilfredse kunder. Men jeg har meget svært ved at se hvordan vi kunne gribe situationen meget anderledes an.
Det havde været nemt for os at udføre det bestilte arbejde inden for det overslag jeg havde givet dig. Men jeg ville i så fald have handlet i strid med min egen moral.
Jeg har brugt en del tid på at forsøge at analysere hvad vi kan gøre bedre, i kølvandet på din sag. Og forsøgte i et par uger at gøre mere klart for nye kunder at hvis en reparation stopper efter fuldendt eftersyn, så vil der stadig være en regning på eftersynet. Men dette blev af alle klienter modtaget som en selvfølge. Så denne procedure er der slækket en del på siden.

Jeg må således beklage din dårlige oplevelse, men har svært ved at lære noget af den.

Med Venlig Hilsen

Kristian H Petersen
Vaabensmeden.dk

altid tid til kunder

nogle gange må man vente lidt. Men det er kun fordi der bliver brugt go tid til kunder.
Jeg har som links skytte ikke mødt et så stort sortiment andre steder.

god vejledning i alt fra tøj, til ammunition til våben, frem for alt ingen forventning om at det de viser det bliver solgt lige netop til dig, så intet pres, det giver ro når man gerne lige vil tænke sig om en ekstra gang.

De er interesseret i tilbagemeldinger/kritik af det du køber

20 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Endnu en rigtig god oplevelse med Våbensmeden

Har tidligere benyttet Våbensmeden til diverse arbejder samt anskaffet special ammunition igennem dem - og jeg har altid været rigtig godt tilfreds.
Senest fik Våbensmeden til opgave at tune et aftræk og også denne opgave blev løst rigtig fint. Værkstedet fandt i den forbindelse faktisk en mindre fejl på skyderen, som over tid kunne have udviklet sig. Denne fejl blev ordnet uden beregning.
Våbensmeden kan absolut anbefales.

13 maja 2016

superflot håndværk

Jeg skulle have sat et nyt sigtemiddel på et våben. Jeg fik rådgivning om hvad jeg skulle vælge, jeg fik forklaret hvad jeg kunne forvente og en præcis aftale om leveringstid og pris. Alt forløb efter aftale. Endnu et plus våbnet var prøveskudt - det er ikke alle våbensmede som gør det -har jeg desværre erfaret. Super god oplevelse!

8 października 2015

ikke helt godt nok

havde et våben hos våbensmeden for montering af nye sigtemidler og på trods af jeg i min mail ved henvendelse for pris på arbejdet samt for sikkerheds skyld vedlagde en seddel hvordan jeg ønskede dette lavet blev arbejdet som i og for sig var udmærket udført lavet anderledes end ønsket
dette sammen med at en skyttekammerarts revolver som han sendte til reparation for udbedring af mindre fejl endte med at være komplet ubrugelig hvilket våbensmeden fraskrev sig enhver ansvar for giver de to stjerner

22 czerwca 2015

Super kompetent vejledning

Jeg har igennem flere år været kunde hos Vaabensmeden, og benytter mig af deres enorme viden og kvalificerede vejledning, når jagtudstyret skal justeres, i forhold til mine ønsker og jagtmæssige udfordringer.

Det er min oplevelse, at ligegyldig om jeg skal købe et par nye hansker, overvejer at investere i en ny skydestok, drømmer om en bedre kikkert til riflen, eller "bare" skal have foder til hunden. Så er det den samme, yderst grundige og omhyggelige vejledning jeg modtager uanset, hvad det er jeg ønsker råd og vejledning om.

Samtidigt har jeg på intet tidspunkt følt, at man har forsøgt at oversælge mig noget, men jeg har derimod flere gange fået kommentaren; "jeg vil da godt sælge dig den dyre, men det har du ikke behov for".

Det er da ærgeligt, at en anden har oplevet Per som; "en sur gammel mand" - det er bare ikke en oplevelse jeg deler. Jeg har mødt Per flere gange og har altid følt mig godt behandlet. Eksempelvis brugte han over en time på, at demonstere forskellige modeller af skydestokke..

Det eneste negative jeg kan udsætte på butikken er, at man nogen gange må vente lidt men det grunder nok i, at alle kunder får den samme grundige behandling, og jeg derfor må vente til der er en medarbejder ledig.

Jakob

20 lutego 2015

Jeg er imponeret.

Kom til Vaabensmeden med mit haglgevær, fordi jeg havde fået at vide, at mine meget dårlige resultater på lerduebanen skyldtes, at kolben skulle tilpasses.
Efter ganske få minutter kunne Per fortælle, at det ikke var geværet, men mig, der skulle rettes til!
Ganske få, men vigtige ændringer i min skydestilling overbeviste mig om, at nu kører det bare, når jeg får tørtrænet noget, inden jeg tager på banen igen.
Kørte glad hjem, endda uden overhovedet at have haft tegnedrengen oppe af lommen.
Super at møde folk, der virkelig ved hvad de snakker om, i modsætning til dem, der kun kan lange varer over disken.

25 lipca 2014

Fantastisk behandling

Efter en yderst ringe behandling hos [externt link fjernet] i Bagsværd (se min anmeldelse af [externt link fjernet] på trustpilot), var det en oplevelse med stor kontrast at møde op hos vaabensmeden.dk. Der var en afslappet stemning med flinke mennesker, som åbenlyst var knalddygtige til deres håndværk. Ganske hurtigt blev problemet med mit jagtgevær af mærket Baikal identificeret, det blev prøveskudt og problemet blev udbedret på stedet, mens jeg fik tips til håndtering af geværet (bl.a. hvordan man vælger løb, hvilket jeg ikke vidste man kunne, da der ikke er en åbenlys løbsvælger).
Det hele endte med, at de gjorde det gratis! Jeg skal virkelig mange år tilbage i tiden før jeg kan komme i tanke om noget lignende.
Super, super forretning, som ikke kan anbefales højt nok.

5 czerwca 2014

Jeg er ikke imponeret...

Jeg havde indleveret min pistol til reparation, på baggrund af en længere dialog med Vaabensmeden. En dialog hvor jeg beskrev at jeg ville have våbnet gennemgået, renset og evt. repareret efter dialog og efter behov.
Herudover evt. have lavet nogen småtilpasninger, men efter aftale og en melding fra butikken. Der var således aftalt at der skulle laves en rensning til 598,-

Jeg havde en fejlagtig opfattelse af at de var mere gammeldags (på den gode måde), end Hunters House. Samt at de ville være mere servicemindede end mange andre steder.
Det viste sig så ikke at være tilfældet.

Jeg var der fra åbningstiden, hvor jeg indleverede våbnet til en gnaven gammel mand der nærmest virkede irriteret over at jeg var der. Det var godt nok også forholdsvist tidligt på morgenen, så der trak jeg bare på skuldrene.

Jeg henviste flere gange til den dialog jeg havde haft på mail samt hvem jeg havde talt med. Det gad den ansatte så ikke at spilde sin tid med at notere - jeg formoder at det var kaffekanden der trak.

Efter en uge forsøgte jeg forsigtigt at forhøre mig om hvad der var sket samt hvor langt de var. Jeg havde nemlig beskrevet at det kunne have været dejligt hvis jeg kunne afhente den ugen efter. Retfærdigvis skal det siges at de klart sagde at de ikke kunne love at den var klar på en uge.

Men jeg fik intet svar overhovedet.

Jeg ventede nogen dage og prøvede igen. Til sidst da der var gået næsten 14 dage fik jeg en melding om at de ikke havde forstået at min pistol havde noget med korrespondancen at gøre. Givet vist fordi den gnavne mand ikke gad at skrive det ned selvom jeg sagde det til ham flere gange da jeg indleverede det. Derfor havde det kombineret med Bukkejagten taget længere tid.
Ærgerligt men ok, fair nok.

Jeg svarer tilbage og spørger om hvad status er samt om hvad de har fundet.

Intet svar indtil jeg får en besked om at våbnet er klar på en SMS (som jeg ikke kan svare på står der i den).
Men ikke et ord om hvad der var galt, hvad de har gjort eller nogen af de andre ting jeg har nævnt i min korrespondance med dem. Det er bare ikke i orden.

Heldigt at det ikke var en større ting hvor jeg med al respekt for virksomheden kunne spilde flere af mine penge dernede. Jeg vil fremadrettet i al fredsommelighed aldrig handle mere med dem uanset sammenhæng eller baggrund.

Afslutningen: Jeg kom der ned og opdagede at der ventede en regning på 1300,- , hvilket jf. det ovenstående og for den sags skyld loven, ikke er i orden. I en positiv tone vil jeg dog retfærdigvis pointere at de havde gjort deres arbejde rigtigt godt: og min pistol skyder således bedre end nogen sinde før.

9 maja 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej