Ging goed
Mijn ervaring met dit bedrijf is ook goed. Ik werd gebeld dat er toch een kabel niet op voorraad was. Hierop overlegd voor een alternatief. Aardig en vriendelijk om niet bestelling als manco te versturen of te laten wachten.
UTP-Kabel.nl - Online Webwinkel gespecialiseerd in Cat5 kabels, Cat6 kabels en Cat7 kabels. Eenvoudig Besteld en Snel Geleverd.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Geen idee waarom de reviews hier zo slecht zijn, maar mijn ervaring is totaal anders.
Ik bestelde 100 meter Cat6a-kabel en kreeg binnen enkele uren al de melding dat deze niet op voorraad was. De medewerkers van UTP-Kabel kwamen meteen met een duidelijke en correcte oplossing.
Topservice – hier bestel ik zeker opnieuw!
2 weken gelden stond er op de website de Zyxel GS108b v3 te koop (conform EAN nummer en afbeeldingen). Geleverd is een GS108b v5. Aangezien voor een relatief klein bedrag het retourneren te veel gedoe is, heb ik dit zo gelaten. Echter wel om tekst en uitleg gevraagd bij de leverancier. Totaal geen reactie. Review geschreven op de website onder het artikel, wordt deze niet geplaatst. Daarna een review geschreven via de link in de email van UTP-kabel.nl waarin ze een review vragen. Ook deze zie ik nergens terug.
Voorts is de GS108b v5 bij UTP-kabel.nl te duur (bij anderen ongeveer €10 goedkoper). Voor de GS108b v3 was de prijs acceptabel.
*edit; na het schrijven van de review is er contact met mij opgenomen waarna een passende oplossing is gevonden.
Andere reviews schreven over slechte klantenservice en productverkoop van dingen die niet op voorraad zijn. Vandaar heb ik even gebeld. Binnen 5 minuten iemand aan de lijn die me binnen 3 minuten geholpen had. 16.50 besteld en voor 13.00 de volgende dag in huis. Super site en goed geholpen.
Ik wacht al 4 dagen op nieuws, er is geen reactie op mijn bestellingen. Mijn bestelling is één internetkabel van 50 meter, niemand is geïnteresseerd.Voor het product dat ik dezelfde dag bestelde van Chinese sites, ontving u post nl nieuws op zaterdag 7 juni. Dit bedrijf reageert nog steeds niet eens op mijn berichten en schrijft nog steeds in het tijdschrift.

Odpowiedź od Utp Kabel
Kabel te laat geleverd i.v.m. komst monteur, ook nog een ander artikel uiteindelijk geleverd. Nu mag ik zelf de kosten gaan betalen voor een retour en omdat ik de hele bestelling terugstuur ook nog eens de orginele verzendkosten. Het lijkt allemaal goedkoop maar als je niet zeker weet of het artikel past of op tijd moet komen. winkel een deurtje verder

Odpowiedź od Utp Kabel
Op de website stond dat er nog voorraad beschikbaar was toen ik wilde bestellen. Helaas was dit niet het geval en heb ik hierdoor 3 weken moeten wachten.
Ik vind het spijtig dat jullie op deze manier klanten foute info geven waardoor ze bij jullie bestellen.

Odpowiedź od Utp Kabel
Informatie en levering waardeloos.
Men word niet serieus genomen. Vervolgens handelen ze in dat gene dat de artikel opvoorraad is, terwijl dat niet zo is. Gedwongen om andere kabel en kleur te kiezen. Een en de laatste keer daar.
Extreem omslachtige en bureaucratische retourprocedure, kost onnodig veel tijd.
De patchkabels (100% koper) die dit bedrijf levert zijn enorm stug en beslist niet flexibel genoeg om te gebruiken op een patchpanel. De buitenmantel kun je het beste vergelijken met die van oude PTT-telefoonkabel. Bij het knikken raakt deze direct beschadigd.
Nergens in de productspecificatie is hierover iets terug te vinden.
Volgens hun eigen bewoordingen is er niets mis mee en zijn de kabels gewoon 'stevig'.
Ik krijg het gevoel dat er bij de productie iets niet helemaal goed is gegaan en dat deze kabels nu gewoon worden verkocht.
Goed bereikbare klantenservice. Als technische nitwit had ik best een probleem met het verkeerd bestellen. Telefoon na één keer overgaan opgepakt door een zeer deskundige dame die om kwart voor 4 mijn bestelling nog kon intrekken, aanpassen en verzenden zodat ik de spullen de volgende dag, voordat de monteur kwam, nog in huis had!
ontzettend blij mee!
mocht het ooit weer nodig zijn dan bestel ik hier weer en ik raad dit bedrijf bij iedereen aan
Week geleden bestelling geplaatst nog steeds niets binnen paar keer gebeld met 0 resultaat baal echt verschrikkelijk monteur 2 keer af moeten zeggen
Snelle levering, goede kwaliteit.
Een van de bestelde items bleek niet op voorraad, binnen een dag had ik een bericht van de klantenservice met een update. Er werden opties voor nalevering aangeboden en deze zijn keurig na gekomen. Erg content met deze handelswijze.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.