Reklamerede over min datters ur hvor remmen var knækket. På trods af at urremme betragtes som en sliddel, valgte firmaet at sende mig et helt nyt ur u/b! Reklamationen blev taget alvorligt og allere... Zobacz więcej
Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se... Zobacz więcej
Købte mit ur til den billigste pris online, valgte 1-2 dages levering uden omdeling til 39kr. Det gik hurtigt og nemt - uret er i fremragende kvalitet, ingen indvendinger, super oplevelse. /Jakob... Zobacz więcej
har købt ure fra jer et par gange og synes i levere hurtigt og levere produkter som er fremvist på jeres side som vil sige at i ikke overdriver eller viser produkter som ser anderledes ud i virkelighe... Zobacz więcej
O Ure.dk
Napisane przez firmę
Velkommen til hele Danmarks urshop på nettet!
Nu med både Gratis Fragt ved 500 kr!
Leder du efter populære urmærker, er du kommet til det rette sted. Vi er officiel dansk forhandler af de fleste af vores urmærker, så du kan være helt sikker på, at du køber et ægte ur med dertilhørende officiel garanti og service!
Casio ure er populære sportsure af en utroligt god kvalitet.
Vi udpeget som autoriseret forhandler af bl.a følgende mærker: Daniel Wellington ure, Seiko ure, Skagen ure, Fossil ure,
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Dania
- kundeservice@ure.dk
- www.ure.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super!
Jeg bestilte uret og det kom allerede efter 24 timer. Flot pakket og i flot æske. Kan kun anbefales.
God og hurtog service
Jeg modtog uret få dage efter jeg hade bestilt det, ville anbefalde det til andre
Super hurtig levering.
Super hurtig levering, og faktisk det billigste ur som endda var på lager.
God information, service og pris
Det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge. Alle informationer om tykkelse, længde på rem mv. Var lette er finde og forstå. Det var det billigste vi kunne finde på nettet, varen blev sendt hurtigt, indeholdt en lille pose slik til barnet der skulle bruge uret og alt i alt var der intet at sætte en finger på.
Super hurtig og effektivt
Super hurtig og effektivt levering uden fejl, godt indpakket og leveret uden nogen former for beskadigelser, desuden syntes jeg hjemmesiden er dejlig nem at finde rundt i.
Martin Jensen
Super god service
Jeg bestilte mit ur kl 4, og fik det til middag næste dag, super god service og hurtig levring, kan klart anbefale ure.dk 💪🏼
Hurtig levering!
Fantastisk leveringstid - modtog allerede mit ur dagen efter, flot pakket ind. Grunden til den manglende 5. Stjerne er tilkøbet af deres lænkeværktøj. Det er et billigt plastikprodukt som først var i stykker ved leveringen og efter tilsendelsen af er nyt knækkede det 1. gang jeg skulle prøve at fjerne et led i uret.. Så alt i alt et godt sted at købe ure men hold jer fra lænkeværktøjet :-)!
Super handel
Sparede 300 kr ved at købe det ønskede ur på dansk hjemmeside 😊 gratis levering - fik varen næste dag!!
Super kvalitet og hurtig levering
Modtog varen i god tid og i god kvalitet
En handel lige efter bogen
Der er absolut intet at udsætte, bestilte om formiddagen og næste dag havde jeg uret. Har ikke handlet her for sidste gang 😊
Mega tilfredsstillende
Hjemmesiden er super overskuelig. Fantastisk med fri fragt. Meget imponeret over så hurtig levering.
Vil absolut anbefale ure.dk til mit netværk og ikke tøve med at bestille hos ur.dk en anden gang
Hurtigt og høj kvalitet.
Det ur jeg bestilte passede til beskrivelsen og leveringen var også fornuftig. Havde ingen problemer overhovedet.
Meget tilfreds!!
Jeg kan kun anbefale, at handle igennem ure.dk
gode priser,samt hurtig levering.
Så alt i alt super tilfreds og det er ikke sidste gang, jeg handler igennem ure.dk
/ Kenneth
Virkelig god service. Bestilte uret og det kom dagen efter. Virkelig tilfreds med uret.
Drengeur
Der var hurtig levering, og den bedste gave, min søn på 6 år kunne få i gave, og ret sej detalje med lys i😀
Super oplevelse!
/Jakob W
tilfreds
Er super tilfreds med leveringstiden og prisen og et rigtig godt udvalg af ure