Reklamerede over min datters ur hvor remmen var knækket. På trods af at urremme betragtes som en sliddel, valgte firmaet at sende mig et helt nyt ur u/b! Reklamationen blev taget alvorligt og allere... Zobacz więcej
Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se... Zobacz więcej
Købte mit ur til den billigste pris online, valgte 1-2 dages levering uden omdeling til 39kr. Det gik hurtigt og nemt - uret er i fremragende kvalitet, ingen indvendinger, super oplevelse. /Jakob... Zobacz więcej
O Ure.dk
Napisane przez firmę
Velkommen til hele Danmarks urshop på nettet!
Nu med både Gratis Fragt ved 500 kr!
Leder du efter populære urmærker, er du kommet til det rette sted. Vi er officiel dansk forhandler af de fleste af vores urmærker, så du kan være helt sikker på, at du køber et ægte ur med dertilhørende officiel garanti og service!
Casio ure er populære sportsure af en utroligt god kvalitet.
Vi udpeget som autoriseret forhandler af bl.a følgende mærker: Daniel Wellington ure, Seiko ure, Skagen ure, Fossil ure,
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Dania
- kundeservice@ure.dk
- www.ure.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Høj kvalitet af ure og hurtig levering.
har købt ure fra jer et par gange og synes i levere hurtigt og levere produkter som er fremvist på jeres side som vil sige at i ikke overdriver eller viser produkter som ser anderledes ud i virkeligheden. tusind tak for mange gode handler indtil videre jeg ser frem til at bestille fra jer igen.
Nemt og enkelt
Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering
Hurtigt levering alt ok
Det fungeret bare
Billigste pris på nettet
Billigste pris på nettet. Hurtig levering. Og gode byttemuligheder ifm. julen.
Køb kun hvis du er sikker på ikke at …
Køb kun hvis du er sikker på ikke at skulle returnere
Annullerede handlen inden 12 timer. Fik af vide uret allerede var sendt og jeg skulle returnere.
Det gjorde jeg samme dag jeg modtog, uden at åbne pakken.
Skrev igen at jeg havde returneret, og spurgte om hvornår jeg kunne forvente pengene retur. Intet svar. Den samme tavshed opstod da jeg ønskede deres returlabel.
Jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur.

Odpowiedź od Ure.dk
Lækkert Tommy Hilfiger Ur!
Nem, hurtig og forholdsvis problemfri handel. Svartiden på mail (watchia.dk) er lidt for langsom (Fik svar da jeg havde modtaget uret fra ure.dk om at jeg kunne have fået det lidt billigere + at jeg gratis kunne få fjernet nogle led. Dette kunne jeg ikke få hvis jeg bestilte igennem ure dk). Det er samme ejer af ure.dk & watchia.com som bare har en butik i Søborg. Jeg er ikke desto mindre utrolig glad for mit nye Tommy Hilfiger ur, og glæder mig til at næste ur skal købes :-)
Måske det er et i kan få hjem?
Hugo Boss Herreur 1513331
Da jeg bestilte et ur og fik det …
Da jeg bestilte et ur og fik det leveret i november 2015, syntes jeg at sitet er meget overskueligt.
Uret kom hurtigt og jeg var meget tilfreds.
Fornylig var jeg overbevist om at uret var defekt i en af funktionerne. Jeg sendte en mail til ure.dk, som endte med at jeg blev guidet over telefonen i dag.
Det viste sig, at det var en fejl i den vedlagte instruktion, som jeg fik i sin tid sammen med uret. Men nu blev jeg guidet til det rette mode på uret, og kunne indstille tiden, så den passer. Uret er ikke defekt.
Jeg fik en rigtig god service - igen. Mange tak for det.
Hurtig Levering
Jeg bestilte uret kl 13 og det lå klar i pakke boksen dagen efter kl 10:30. super hurtig levering og god infomation hele vejen igennem ekspeditionen . alt i alt god service.
Perfekt handel.
Flot side, med godt overblik over varerne, varen var som vist og beskrevet på siden. hurtig levering...
ville helt klart handle der igen....
Hurtig levering! Min ordre blev leveret allerede dagen efter.
Fantastisk service! Bestilte i sidste øjeblik, og lavede et notat om det. Og vupti, jeg havde uret til tiden :-)
Super service fra start til slut
Let bestilling. Super support. Fantastiske priser
overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg havde en god oplevelse med min handel. Hjemmesiden og selve betalingen er nem og overskuelig, som jeg kan forholde mig til. Og det bedste, er jeg får det til gode priser - klart en anbefaling til andre herfra.