Petersen Ure-Smykker Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Let at finde rundt på hjemmesiden og ved bestilling er der virkelig hurtig service 🙂 Her handler jeg gerne igen 👌🏻

Oceniono na 5 z 5

Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt øreclips istedet for ørestikker, hvo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte to ure på nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. Kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn og varm betjening idag, var i butikken i Helsingør for at indlevere et armbånd der skal laves og 1 diamant ørering fra mig mor, hvor jeg desværre har mistet den anden. Der var masser af... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Helsingør´s største Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sølv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

636 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 85

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Godt tilbud og godt produkt.

Jeg fandt et godt tilbud online og ringede for at reservere. Kunne ikke lade sig gøre, valgte i stedet bare at købe online og hente selv. Ingen problemer selvom der er langt til Helsingør :)

23 grudnia 2025

Hej Stefan,

Tak for de fem stjerner, dem er vi glade for.

Altid skønt med et godt tilbud og lyder til at du er tilfreds med varen,
Helsingør er en smuk by, altid et besøg værd, selvom køreturen var lang.

God kvalitet og kommunikation

God kvalitet og kommunikation

3 stycznia 2026

Hej Sarawut,

Tak for de pænre ord, dejligt at du mener vi kommunikeret godt med dig.
Tak for de fire stjerner og at du har taget dig tiden til at lave anmeldelsen.

Hurtig levering👍

17 grudnia 2025

Hej Gina,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Dejligt at vi har leveret din vare hurtigt til dig.

Hej Rikke,

Tak for de pæne ord og de fem stjerner og vi sætter pris på at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og super betjening 👍🏻

15 grudnia 2025

Hej Johnny,

Tak for de fem stjerner og dejligt at du er tilfreds med vores betjening.

Jeg lagde en ordre den 11 december

Jeg lagde en ordre den 11 december. Jeg ringede til ure og smykker den 17 december fordi jeg intet havde hørt om den var sendt eller ej. Fik en fin behandling igennem tlf.
Modtog pakken den 19 december. Så alt godt, men det ville have været rart med mere information fra virksomheden om processen.
Produktet ser rigtig fint ud.

19 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hej Lonni,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner, sætter vi pris på.

Beklager at vi ikke har fået informeret dig vedr leveringen af din pakke, godt du gør os opmærksom på dette så vi kan blive bedre til at holde vores kunder opdateret.
Men godt at du er glad for din varer.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

12 grudnia 2025

Hej,

Tak for de fem stjerner og dejligt at vi har leveret din vare hurtigt.

Product is good - Delayed delivery

Product is good. Personal note is touching.

But the delivery was so delayed. It took more than 15 days to deliver within Denmark.

4 grudnia 2025

Hi Mohamed,

Thank you for the review and for the kind words and that you took your time to do this.
We are sorry for the delay.

Best regards

Billigt og godt

Billigt og godt. Hurtig levering

10 grudnia 2025

Hej Rikke,

Glad for at du handler hos hos og er tilfreds.

Tak for de fem astjerner.

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Fantastisk service.
Gode produkter til gode priser.
Hurtig afsendelse, da varen var på lager.
Tip top

9 grudnia 2025

Hej Søren,

Mange tak for de meget flotte ord og de fem stjerner, det sætter vi stor pris på.

Dejlig informativ hjemmeside

Dejlig informativ hjemmeside, nem bestilling oghurtig aflevering

2 grudnia 2025

Hej Søren,

Tak for de fem stjerner og skønt at du synes det er nemt at bestille varer på vores hjemmeside og at vi har leveret din vare hurtigt, er jo bare et plus.

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg og gode priser

Godt udvalg, gode priser og hurtig levering

14 listopada 2025

Hej Vibeke,

Tak for de pæne ord og de fem stjerner, det er vi glade for.
Pænt at du har taget dig tiden til at lave anmeldelsen.

Alex

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej