UPS Danmark

Oceniono na 1 z 5

It is honestly incredible how bad UPS is. I can count on my hand the times I have issues with other companies such GLS, DAO, Postnord etc. With UPS, it is the oppositve. I cannot recall a positive exp... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer fra Berlin black Friday, landede hos UPS Vejle tirsdag, kørte rundt i deres bil til lørdag hvor de blev leveret af ikke dansk talende chauffør. Skulle have brugt varene 2 dage tidligere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

utroligt ringe service, de kommer tidspunkter man ikke er hjemme og når man er hjemme på de tidspunkter de skrive de vil komme. Kommer de ikke, + de hverken banker på døren eller ringer på ring klokk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

UPS budet stillede mine relativt dyre bestillinger (bl.a. en computer) i en offentlig trappeopgang, hvor der ligger 5-6 andre virksomheder. Måske gad han ikke gå op på anden sal? Det var helt tilfældi... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Napisane przez firmę

UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

VÆRSTE transport oplevelse af hasteforsendelse..

Ak ak ak - havde jeg dog blot tjekket Trustpilot INDEN min samarbejdspartner i UK havde valgt UPS som leverandør.
Når man bruger luft kurer er det som regel fordi forsendelsen haster. Har siddet hele dagen og tjekket min forsendelse som (fortsat) står til levering i dag 13:45, der er flere medarbejdere der er blevet på jobbet da de mangler det der ankommer for at kunne færdiggøre deres opgave.
14:15 ringer jeg til UPS for at få en update, kun for at blive informeret om at den da så sandelig ikke ankommer i dag (SOM LOVET) men sikkert kommer med på leveringstur på mandag...............
Årsag, den var ikke kommet igennem toldbehandling rettidigt til at blive behandlet i dag - WELL - lige den del kan jeg selvfølgelig ikke klandre UPS (selvom jeg gerne ville) men det mindste jeg kan forlange er da for pokker at NOGEN GIDER opdatere deres tracking system, de har vidst dette siden 10:34, så havde jeg haft nogle medarbejdere der kunne være gået hjem som de skulle klokken 12!!!!!
En ting ligger fast, jeg kommer ALDRIG til at invitere UPS til at give tilbud på at håndtere mine internationale forsendelser,....... DET VIL JEG SIMPELTHEN IKKE UDSÆTTE MINE KUNDER FOR!!!!!

27 września 2024

Nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerne på trustpilot havde jeg gjort det. Den måde man bliver prioriteret på som kunde er under alt kritik.

27 września 2024

25/6

25/6: Min pakke skulle have været leveret d. 16 september. Pakken er blevet import scannet og behandlet 6 gange. Jeg venter stadig på min pakke!

26 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Altid forsinket 😅

Altid forsinket 😅

Jeg har efterhånden fået en del EU pakker - og en ting jeg ved sker hver gang UPS skal levere er at den bliver forsinket ift. forventet levering. 1-3 dage på hver af de 7 pakker jeg indtil nu har modtaget.
Har heldigvis altid fået pakkerne - derfor 3.
Skriv nu bare en eller to dage mere på når I alligevel aldrig kan overholde det!

Værste leveringsfirma

Værste leveringsfirma. Min pakke skulle have været leveret d. 20 september. Sidder nu d. 25 september uden min pakke. Ifølge sporing af pakken så er den blevet "import scannet" og "behandlet" 5 gange. Kæft et useriøst firma..

Oceniono na 1 z 5

This is in response to delivery…

This is in response to delivery 1Z340EV66800262157. UPS delivered to the WRONG address! Instead of #28, UPS delivered to #38. Thank goodness there was a photo and we could identify the house (luckily in the community) so that we can go and retrieve it. Lame. The company should not be in the business if it cannot do the one job it has.

Oceniono na 1 z 5

Fik ikke besked om min pakke.

Fik ikke besked om min pakke.
I appen stod der at den var udleveret til mig i Glostrup. Jeg bor i Næstved, tjekkede om mine oplysninger var korrekt, det var de deriblandt mail og telefonnummer.
Efterlyste pakken til UPS pr. telefon og fik her at vide at pakken var udleveret til en ups central i Næstved.
Så dagen efter den skulle være afhentet, kunne vi hente den, hvilket var samme dag, hvor vi fandt ud af hvor den var. Til alt held var den stadigvæk i butikken.
Rigtig dårlig firma og kan ikke anbefale det til andre, desværre kunne vi ikke selv leverandør.

Værste leveringsfirma i Danmark

Af alle leveringsfirmaer i Danmark er det her helt klart den jeg har haft den værste oplevelse med. De må ikke ligge din pakke i din postkasse medmindre man udfylder en kilometerlang fuldmagt og klistrer den på døren. Og når man så prøver at undgå dette ved at omdirigere pakken til en pakkeshop, siger hjemmesiden bare "Hov, der er tekniske problemer" og så kommer man aldrig videre. Man er dømt til ikke at modtage sin pakke, hvis man ikke er hjemme.

Oceniono na 1 z 5

Så lad være med at "estimere"

Din pakke ankommer dag x i mellem 11-15
På dagen. Din pakke ankommer i mellem 9-11
På dagen kl. 11:30, din pakke ankommer sidst på dagen.
Super, at man har spildt en fridag på det...I skylder mig 1600kr i spildt arbejdsfortjeneste.

Oceniono na 1 z 5

Man får ingen oplysninger omkring ens…

Man får ingen oplysninger omkring ens pakke og hvor den er henne i verden. Hvis du regner med at blive notificeret omkring tracking og levering, good luck. Du får hverken en notice i din postkasse eller på email/tlf. Heller ikke hvor din pakke bliver leveret; min pakke har pbenbart været klar til af blive afhentet i et pakkehus selvom jeg valgte levering til dør, og havde jeg ikke triple checked min bestilling, havde jeg aldrig fundet ud af det

Ringeste service til dato

Havde bestilt en pakke, som UPS skulle levere. Vælger helt specifikt at få leveret pakken på en bestemt dato, hvor jeg samtidig har taget en fridag. Det ender med at UPS sender mig en besked, hvor de skriver at pakken har været forsøgt leveret. Jeg finder det meget mærkeligt, da jeg har været hjemme hele dagen, og kun har ventet på min levering. De har ligeledes ikke ringet på dørtelefonen. Retter derfor henvendelse til firmaet, og de fortæller at jeg kan afhente pakken på deres distributionslager i Glostrup. Ved telefonisk kontakt bliver jeg mødt af “Jon”, som overhovedet ikke er lyttende eller hjælpsom og “Jon” ender også med at smide røret på. Kan dog konstatere at samtlige profiler UPS har på Trustpilot har en fuldstændig elendig score, hvilket der nok er noget om. Til de af jer, som driver en Webshop og udelukkende tilbyder levering med UPS skal ikke regne med at få mig som kunde, og jeg vil gerne appellere til at de fravælger dette firma som deres samarbejdspartner.

UPS..fjolser

UPS... de VÆRSTE dilettanter i branchen, intet virker for dem, deres hjemmeside kører i ring, deres app er ubrugelig og deres chauffører lægger ingen "info notice" som deres "systmer" kører i ring om 😡😡😡

Oceniono na 1 z 5

UPS must be on santas “naughty list”

As many others I have ordered packages. And every time It has a size bigger than what my bike can take, I order it for home delivery, and take everything else than UPS.
But when the packages get shipped with UPS anyway, I know that home delivery is not doable.
The drivers can not figure out how to deliver, if I ask for a picture of what happened it is not available, and if you talk to the customer service, and do whatever you can to get the package delivered, it is still NOT A HOME DELIVERY, but a pickup. My closest pickup has opening hours from 10:30 til 17:30 which I cannot make do to work in a different city.

20 września 2024

Uden Personlig Service

Får et leveringstidspunkt og venter på pakken, så opdager jeg at pakken er smidt i carport uden at chaufføren har ringet på døren. Så kan pakken blive taget af hvilken som helst, hvilket er oplevet før.
Jeg klager telefonisk og får beskeden at det er kutyme og leveringspraksis i nogle områder og de har ikke tænkt sig at informere chaufføren om den dårlige adfærd.
På spørgsmålet om erstatning, hvis pakken er væk/taget, da der ikke er givet tilladelse til den form for levering, var svaret ja så har vi et erstatningsansvar.
UPS= Uden Personlig Service.

Oceniono na 1 z 5

Den værste hjælpe jeg nogensinde har…

Den værste hjælpe jeg nogensinde har oplevet.
De sender min pakke til en pakkeboks, men uden en kode. De kan først hjælpe 24 timer efter. Når så går 24 timer og de ikke har kontaktet mig, ringer jeg igen. De laver en ny sag med det og der skal så gå endnu 24 timer. Jeg siger så, at de så må få pakken ud af boksen og sende til min hjemmeadresse, men så skal der gå 2-3 dage….
Den største joke nogensinde…😡

Oceniono na 1 z 5

"Vi fik ikke fat på dig"

Jeg sad hjemme og ventede på min pakke skulle ankomme til min adresse. Det næste jeg finder ud af, er at de skrev i systemet at der var ingen hjemme kl. 15:43, også selvom jeg sad og ventede hele eftermiddagen. Der var heller ikke nogen som ringede på klokken på dette tidspunkt.

Endvidere, fik jeg aldrig en info-notice seddel, så jeg kunne ændre min levering til et access point i stedet. Så nu sidder jeg her og skal vente endnu længere på min pakke, indtil den næste hverdag...

20 września 2024

Elendig chauffør.

Fik ingen besked om min pakke var afleveret i en pakkeshop langt fra hvor jeg bor, måtte have fat i afsender for at finde ud af pakken var leveret til pakkeshop. Efter samtale med indehaver af pakkeshop, er det en elendig chauffører ups har i Nordjylland. Pakke antageligt leveret d. 12 september, og jeg fandt ud af det d. 21.

21 września 2024

Overholder ikke leveringstid

På trods af ekstrabetaling for ekspreslevering og en estimeret leveringsdato fredag d. 20. September, er min pakke nu strandet i en by få km fra mig.
Efter adskillige forsøg på at tage kontakt til den danske afdeling, er jeg endt med at snakke med deres engelsktalende afdeling. Ifølge dem er min pakke låst fast på destinationen indtil i næste uge, og selvom jeg har tilbudt selv at hente pakken, er dette ikke en mulighed.
Da der ikke er nogle ansatte på destinationen, kan jeg ikke engang for nyt estimeret ankomsttidspunkt ej heller få kontakt med nogen i den danske afdeling før mandag.
Det er under al kritik. Loves der ankomst, skal denne overholdes bedst muligt, og hvis ikke skal der som det mindste gives besked til kunden!
Nu står jeg uden fødselsdagsgave og med risiko for ikke at modtage min pakke, inden jeg rejser udenlands (hvilket de også har været informeret om fra start, da jeg købte ekspreslevering).
Det er desværre ikke første gang, dette sker.
Jeg har flere gange bestilt varer fra lande i Europa, hvor transporten fra land til land gennem Europa har taget under et døgn, men så snart den rammer min nabo-by i Storkøbenhavn, går det hele i stå.
Det er simpelthen for dårligt. Jeg anbefaler kraftigt at folk i Danmark især, overvejer brug af andre leverandører end UPS!

21 września 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej