Vi fik en super modtagelse af Thomas Sloth i den flotte Århus butik, efterfulgt af kreativ løsning til vores nye hus. Thomas var yderligere to gange hjemme hos os for at sikre en god løsning og proces... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
unoform studio Herning Vi har fået leveret og monteret køkken fra Henrik i Herning, og er super tilfredse. God service fra start, rådgivning og ikke mindst perfekt montering med sans for kundens be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ABSOLUT 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og gerne flere hvis muligt. Dette skyldes i høj grad den fantastiske betjening og vejledning fra Heine Dahl. Hans store arrangement i vores projekt var ENESTÅENDE og Hein... Zobacz więcej
Vi har fået os et køkken og bad-møbel der passer perfekt ind i stilen på vores nyrenoverede landejendom. Vejen dertil har Lars Dantoft Jespersgaard fra Unoform i Holstebro hjulpet os trygt igennem.... Zobacz więcej
Lige siden Arne Munch designede den originale køkkenklassiker i 1968, har uno form skabt kompromisløse snedkerkøkkener, bad- og garderobeløsninger.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Levering var for sent, og ingen oplysning fra fabrikken.
Sælgeren var ok
Morten Gylling leverede god service, overholdt leveringer og fulgte op efterfølgende til UG. Vi er super glade for vores nye køkken. Kan varmt anbefale at købe køkken i Unoform , nemt selv at montere uden at være tømrer, det var en super vejledning med, og var langt nemmere en et Ikea køkken.
Vi har købt køkken hos Unoform Aarhus hos Heine Dahl.
Utroligt kompetent, med enorm viden om Unoforms produktet, masser af gode idéer og fremragende service.
Superfin service. God dialog, konstruktiv sparring, professionel udførelse. Handler meget gerne dér igen!
Professionel service ved Unoform i Holstebro fra start til montage. Alt til aftalt tid, fremragende kvalitet, en kompetent montør og favorable afregningsvilkår.
Det er flot, høj kvalitet og sikker leverance. Men ikke det billigste
Flot køkken! god kvalitet og god service fra butikken i Vejle :)
Inventaret er monteret i en ny udestue og giver lokalet et smukt og harmonisk udtryk.
Super service af Morten Gylling igen
Har nu købt 3 køkkener og har altid fået virkelig god service
Vort 25-år gamle Unoform køkken fungerede upåklageligt, men komfur og emhætte skulle udskiftes. Sammen med Unoform konsulenten fandt vi en fin løsning, hvor de gamle elementer kunne genbruges (nødvendigt fordi Unoform ikke længere fabrikerer i mahogni). Resultatet er et velfungerende køkken med den nyeste teknologi. Samtidig er det en rar følelse at have et tidløst køkken, som er bæredygtigt.

Odpowiedź od uno form
Fantastisk kvalitet og kompetent service og montage. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Uno form og der er ingen tvivl om, hvor vi kører hen, hvis vi en dag skal have nyt køkken og bad igen.

Odpowiedź od uno form
Vi valgte et Unoform " Copenhagen Collection" køkken, som blev leveret helt som aftalt og uden større forsinkelser eller overraskelser.
Tak vaere den professionelle rådgivning og koordinering fra Mathilde Melander fra Unoform Søtorvet i København, blev det til et rigtig godt projekt. Vi var meget tilfredse med hele forløbet, og især resultatet, og vi glæder os hver dag over vores smukke og velfungerende køkken. Kan bestemt anbefales. Hans Ulrich Hansen

Odpowiedź od uno form
Super lækkert produkt, hvor prisen til fulde matcher kvaliteten. Flot produkt udbud, og super kundeservice - kan varmt anbefales

Odpowiedź od uno form
Kompetent konsulentbistand og vejledning. Omhyggelig og dygtig håndværker