uno form Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en super modtagelse af Thomas Sloth i den flotte Århus butik, efterfulgt af kreativ løsning til vores nye hus. Thomas var yderligere to gange hjemme hos os for at sikre en god løsning og proces... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

unoform studio Herning Vi har fået leveret og monteret køkken fra Henrik i Herning, og er super tilfredse. God service fra start, rådgivning og ikke mindst perfekt montering med sans for kundens be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

ABSOLUT 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og gerne flere hvis muligt. Dette skyldes i høj grad den fantastiske betjening og vejledning fra Heine Dahl. Hans store arrangement i vores projekt var ENESTÅENDE og Hein... Zobacz więcej

1. Sklep z meblami kuchennymi

Napisane przez firmę

Lige siden Arne Munch designede den originale køkkenklassiker i 1968, har uno form skabt kompromisløse snedkerkøkkener, bad- og garderobeløsninger.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

213 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lækkert produkt og rigtig god vejledning

Vi har fået os et køkken og bad-møbel der passer perfekt ind i stilen på vores nyrenoverede landejendom. Vejen dertil har Lars Dantoft Jespersgaard fra Unoform i Holstebro hjulpet os trygt igennem. Der har været brug for lidt tilpasninger og kreative løsninger. Dette har både Unoform/Lars og montør løst virkelig godt. Man kan desuden se og mærke at kvaliteten på materialerne er helt i top.
Selve opsætningen er udført meget tilfredsstillende af tømrer/bygningssnedker Keld C.
Forløbet bærer præg af et godt samarbejde mellem Unoform/Lars og ham.

5 lipca 2023

Kan kun anbefale Uno Form Holstebro

Kan kun anbefale Uno Form Holstebro, der har stået bag etableringen af vores nye køkken, badeværelse og garderobe. Det har været et virkelig godt samarbejde med Lars Dantoft Jespersgaard helt fra idéfase til opsætningen udført af Keld. Virkelig gennemarbejdet og gennemtænkt proces med støtte til både os og håndværkere hele vejen igennem.

28 czerwca 2023

Helt nyt køkken i hus fra 1959

Meget værdifuld og ordentlig rådgivning fra Unoforms indretningskonsulent, og projektstyring fra Unoforms planlægger (som hovedentreprenør). Fin koordinering mellem håndværkerne - nedriver, maler, elektriker, vvs, snedker, gulvmand - og god varsel om hvornår der ville ske noget og hvornår ikke. Færdiggjort og afleveret til tiden efter den oprindelige plan, smukt og ordentligt udført.

1 czerwca 2023

Fremragende på alle måder

Vi havde en stor og kompliceret renoveringsopgave, hvor uno form stod for køkken og koordinering af øvrige håndværkere. Planlægning og budgetlægning var grundig og alt forløb nøjagtigt efter planen og uforudsete problemer blev løst med et smil. Billigt var det ikke, men alle pengene værd.

1 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Vendte aldrig tilbage

Vi ønskede et nyt badeværelse og besøgte derfor butikken i Kbh. Efter et møde med en temmelig uengageret medarbejder forlod vi butikken med en aftale om at der ville komme et forslag til en indretning. Det er snart et år siden. Der kom intet

4 maja 2022
Logo uno form

Odpowiedź od uno form

Kære Lene - det er vi kede af at høre. Dette er bestemt ikke sådan vi normalt arbejder. Vi kontakter dig igen hvis det er ok med dig? Mvh uno form

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk!

Vi skulle have nyt badeværelse, og frem til ordreafgivelsen, havde vi en virkelig positiv oplevelse.
De kunne levere alt det vi ønskede, herunder de special løsninger vi søgte. Men fra ordren var lagt stoppede alt det positive og det resten af processen blev en lang kamp!

Kort fortalt så løber Unoform fra alle aftaler, og vi ender med en ekstraregning til håndværkere og må finde anden leverandør til en af de løsninger Unoform havde lovet at levere.

- de glemmer at levere produkter som forsinker projektet flere måneder
- de oplyser forkerte mål på produkterne (medføre at flise soklen efterfølgende om laves om)
- de skulle levere en fuld løsning til badeværelset, men flere elementer passer ikke sammen, og det bliver vores opgave at løse dette!
- de lover montering af de forsinkede produkter, men magter ikke selv at løfte opgaven, så det falder tilbage på os og vores egne håndværkere at få løst
- flere produkter leveres med fejl og mangler og efter 6 måneder, ender det med at Unoform slet ikke kan levere, hvad de har lovet! Der tilbydes en økonomiske kompensation, som ikke står målt med produktets værdi, og vi ender med en ekstra omkostning (igen!) for at købe produktet hos en anden leverandør
- når vi opsøger Unoform er det enten umuligt at komme igennem på telefon, og mailen bliver der sjældent svaret på, flere gange må vi møde personlig op i butikken, for at få afklaring på problemerne med levering og fejl i produkterne
- nu er vi endelig kommet i gang med at bruge vores nye badeværelse, og er på ingen måde imponeret over deres produkter! Selv ikke deres navn på hængslerne kan sidde ordentlig fast..

Vi bruger over 8 måneder fra først problem opstår til Unoform delvis får løst problemerne og endeligt opgiver at levere den aftalte løsning.

Så alt i alt hold jer langt væk!!!!!

31 lipca 2022
Logo uno form

Odpowiedź od uno form

Kære Bolette, dette var en trist anmeldelse, og lyder ikke som et normalt forløb.
Vil du ikke nok sende os dine kontaktoplysninger på info@unoform.com. Ligeledes gerne med information omkring hvilken afd. du har handlet med. På forhånd tak.
Mvh uno form

Oceniono na 5 z 5

Perfekt arbejde med drømme badeværelset

Gode møder med sælger med gode forslag og oplæg til indretning. En projektplan som blev holdt til punkt og prikke med klar kommunikation fra projektleder og overlevering mellem de forskellige håndværkere. Alt i alt en rigtig god oplevelse igennem hele processen.
Med en sådan oplevelse er det ikke sidste gang vi bruger Unoform i København.

10 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet og god kundeservice i Lyngby

Super kvalitet og god kundeservice

Jeg skulle bruge et par tips og info til en modanisering af mit gamle unoform køkken. Ekspedienterne var herlige til at give mig alt den information jeg skulle bruge samt mere til.

10 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej