Kjøpte en 24" muni og noen reservedeler. Svært rask levering og ingenting å utsette på innpakningen! Nettbutikken er også god. Kjøpte Nimbus Impulse. Felg og bremse var anderledes enn på bildene,... Zobacz więcej
UniSalg.dk ApS
Købte efter fin vejledning en Nimbus unicykel, pluds nogle stumper til mine ungers unicykler. Cykel og stumer blev hurtigt leveret i meget forsvarlig emballage. I dag ca. 14 dage efter modtage... Zobacz więcej
Ekspres hurtigt levering. Fedt. Desværre er post danmark døsyge - forsøgt leveret fredag formiddag i alm. arbejdstid dagen før grundlovsdag, så afhentning på posthuset kunne først foregår om mand... Zobacz więcej
Bestilte en ethjulet cykel (unicykel) til min datter blot få dage før jul. Blev ringet op dagen efter, for at få helt styr på bestilling og med lovning om at cyklen røg afsted samme dag. Dagen efter... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Danmarks største udvalg i ethjulede cykler og reservedele
Sikavej 3, 3300, Frederiksværk, Stany Zjednoczone
- 2990 0088 / 8020 5070
- info@unisalg.dk
- www.unisalg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Forsinket levering men fin betjening
Forsinket levering men generel fin behandling 14. juni 2010 Vi bestilte en unicylel, som skulle bruges til gave en søndag. Inden afgivelse af bestilling mandagen før, mailende vi med leverandøren for sikre os, at det var muligt at afhente varen senest om lørdagen på GLS-pakkepunktet. Vores vare blev afsendt tirsdag, men da fredagen kom, hvade vi endnu ikke modtaget varen. Vi kontaktede leverandøren for at høre status på ordren. Det viste sig, at den var blevet sendt retur pga. laverandøren havde lavet en fejl på adresselabelen. Vi endte med først at modtage pakken om tirsdagen. Emballagen var gået let i stykker, men cyklen var heldigvis uden skrammer. Vi oplevede heldigvis god service undervejs i forløbet, så overordnet set er vi godt tilfredse og cyjklen lever helt op til vores forventninger.
Super service og hurtig forsendelse
Jeg ringede og fik gor rådgivning om valg af cykel, butikken kan varmt anbefales.
unisalg er super
Vi købte en unicykel hos lars og Jesper.
Vi skrev sammen ang. levering da jeg havde udfyldt det forkert. Super service med levering dagen efter.
Fik også vejledning til efterfølgende update af cyklen.
Super behandling som vi anbefaler varmt. :-)
Måske bare en svipser?
Jeg købte for noget tid siden en unicykel, to par handsker og et par benskinner hos Unisalg. Da jeg bestilte på siden stod der, at hvis jeg oprettede en profil med adgangskode, ville jeg kunne følge min ordres status, så det gjorde jeg. Jeg bestilte pakken om torsdagen, og fredag morgen kunne jeg se, at ordrens status var ændret fra "Afventer" til "Sat til afsendelse". Jeg forventede derfor, at pakken ville blive sendt senere om fredagen, og at jeg derfor ville have den i hænderne om mandagen. Ordrens status blev dog aldrig ændret, og mandag eftermiddag skrev jeg derfor til unisalg, for at høre hvornår min pakke blev afsendt. Jeg fik svar fem minutter efter, og det viste sig at de allerede havde afsendt pakken. Jeg gik ud og kiggede i postkassen, og ganske rigtigt så var pakken forsøgt leveret tidligere på dagen. Dagen efter gik jeg så ned på posthuset for at hente min pakke, men da jeg åbnede den, indeholdt den kun min unicykel. Jeg skrev til unisalg med det samme, men da der ikke lige kom et svar, ringede jeg i stedet for. Jeg fik at vide, at ordren var så stor, at de havde pakket den i to forskellige pakker, men at de ved en fejl kun havde fået sendt den ene om fredagen. Den anden havde de sendt tidligere på dagen, og de forventede derfor at jeg ville få den næste dag. Resten af min ordre kom ganske rigtig dagen efter, men det ville da havde været rart, hvis det hele var sendt på en gang. Jeg mener også, at unisalg burde havde underrettet mig, da de blev opmærksom på, at de kun havde sendt den ene pakke. Ordrens status blev heller ikke opdateret, og jeg måtte selv spørge om Track and Trace numre.
Jeg synes dog trods alt ikke, at nogle af disse fejl er særlig slemme. At ordrens status bliver opdateret, er bestemt ikke et krav fra min side, men hvis det alligevel ikke sker, er der ingen grund til at love det. At ordren blev sendt over to omgange er en større fejl, men mon ikke bare det var en svipser? :-)
Bortset fra ovenstående, har jeg været tilfreds med at handle hos Unislag. Før jeg bestilte fik jeg fin vejledning, og de gange jeg har skrevet eller snakket med ejerne, har de virket aldeles flinke og til at stole på. Jeg har på ingen tidspunkt haft mistanke om, at unislag har forsøgt at snyde mig, og på trods af småfejlene vil jeg gerne handle der igen.
super hurtig levering
Vi har købt en ethjulet cykel til vores datter. Vi har ikke erfaring på dette område, men synes at hjemmesiden gav rigtig god information på dette område. Derudover svarer produktet fuldt ud til forventningen, leveringen superhurtig, alt i alt en god oplevelse
Top Klasse
Dette firma er en klar 5 ¤¤¤¤¤. De sætter sig i kundens sted. De har mine varmeste anbefalinger. Mvh Torben Andreasen
Altid god betjening
Nimbus Eclipse ankom i fin stand. Samlet uden problemer med det medfølgende værktøj.
Super nemt, hurtig levering og god rådgivning
Jeg har efterhånden købt en del hos unisalg, både til min unicykel klub og privat.
altid har rådgivningen været i top, og leveringen hurtig.
spiscelle sammen sætning af cykler har også kunnet lade sig gøre.
Så 5 stjerner herfra.
John Josefsen
anmeldelse af Unisalg.dk
Jeg havde bestilt en Qu-ax unicykel til min datter. Den kom hurtigt og svarede til forventningerne.
Jeg købte den på Unisalg.dk
Cykel og reservedele
Har igen handlet hus Unisalg. Altid hurtig og præcis levering, og fleksibel overfor særlige ønsker. Super!
Ethjulet...
Rigtig nem hjemmeside, vi fandt hurtigt det vi søgte efter. Endnu bedre var det at cyklen kom med posten 3 dage efter vi havde bestilt.
MVH
Maria
Gode troværdige beskrivelser
Jeg har købt en ethjulet Nimbus 29" til langdistance hos Unisalg som jeg fik 2 dage efter mit køb. Den er herlig at cykle på og jeg har ikke haft problemer med hverken at sætte cyklen sammen eller at få den leveret. Jeg købte denne cykel primært på baggrund af beskrivelsen hvori der fremgik at den var god at cykle til og fra arbejde på. Og det kan i hvertfald ikke modsiges. Jo hurtigere og længere jeg cykler, jo lettere er det at holde balancen. Hvis man ikke er helt sikker i sit valg af cykel kan man spørge sig til råds hos Unisalg på deres hjemmeside og de vil svarer umiddelbart efter. Meget trygt og god servicering.
Har købt flere ethjulet cykler hos "Unisalg DK", altid super service og hurtig levering
klart det bedste sted at købe ethjulede cykler og reservedele.
Kan kun anbefale denne side.
TOPKARAKTER
Fin service og hurtig respons
De gange hvor jeg har handlet med Unisalg, har jeg bedt om at afhente delene selv i Tølløse. Der har aldrig været problemer, og jeg har fået svar på mail, om at de var klar til afhentning, og det har de fleste gange været dagen efter. Klubben er yderst tilfreds med at handle i Unisalg.
Allround rigtigt godt
Købte en 26 tommer Nimbus Muni ISIS - Krom hos unisalg.dk. Hjemmeside, køb og levering gik super fint. Eneste årsag til den femte stjerne mangler er, at der af salgssiden ikke fremgår, at der er tale om en ventil til biler. En lille nyttig og vigtig information.
Alt OK - og lynhurtig levering
... men ingen mail om at varene var pakket og afsendt.
god og sikker handel
Vi har bestilt cykler samt reservedele og har altid fået god service og hurtig behandling.
Derudover har vi fået efterset alle vore cykler med grundig udskiftning og reparation af disse.
Vi kan kun anbefale Unisalg.
Super rådgivning før køb.
Har købt en Unicykel hos firmaet Unisalg.dk, og har fået super rådgivning i forbindelse med dette.
Levering til tiden
Vi bestilte en cykel kort før jul og den ankom til tiden til stor glæde for modtageren. Før bestilling fik vi god service via telefonen.