Kjøpte en 24" muni og noen reservedeler. Svært rask levering og ingenting å utsette på innpakningen! Nettbutikken er også god. Kjøpte Nimbus Impulse. Felg og bremse var anderledes enn på bildene,... Zobacz więcej
UniSalg.dk ApS
Købte efter fin vejledning en Nimbus unicykel, pluds nogle stumper til mine ungers unicykler. Cykel og stumer blev hurtigt leveret i meget forsvarlig emballage. I dag ca. 14 dage efter modtage... Zobacz więcej
Ekspres hurtigt levering. Fedt. Desværre er post danmark døsyge - forsøgt leveret fredag formiddag i alm. arbejdstid dagen før grundlovsdag, så afhentning på posthuset kunne først foregår om mand... Zobacz więcej
Bestilte en ethjulet cykel (unicykel) til min datter blot få dage før jul. Blev ringet op dagen efter, for at få helt styr på bestilling og med lovning om at cyklen røg afsted samme dag. Dagen efter... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Danmarks største udvalg i ethjulede cykler og reservedele
Sikavej 3, 3300, Frederiksværk, Stany Zjednoczone
- 2990 0088 / 8020 5070
- info@unisalg.dk
- www.unisalg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte og fik en unicykel der virker
Jeg bestilte en unicykel på websitet og fik den leveret få dage senere, og den virker fint.
Lars er serviceminded og hurtig til at få sendt tingene afsted
Superfin service og hurtig levering....
Jeg endte ud med at bestille 2 cykler, efter at have ændret på ordren på vejen. De var allerede med posten dagen efter!! :-)
Professionel og venlig betjening og god rådgivning.
Vh
Eva
Service i højsædet
Jeg kan på det varmeste anbefale unisalg.
Det bestilte kom til den aftalte tid og den medfølgende samlevejledning var grundig og meget beskrivende.
Efterfølgende, da jeg skulle efterspænde, opdagede jeg at der manglede en bolt under sadlen.
Jeg henvendte mig til unisalg og fik øjeblikkelig tilsendt den manglende bolt.
Mvh Finn Christiansen
Hurtig levering, dog blev den sendt til en anden butik end jeg havde bestilt til.
De gik hurtigt og jeg kunne afhente den i min lokale 7-eleven dog irreterede det mig lidt at den ikke blev sendt til min lokale Shell tank da det var den butik jeg havde bestilt til.

Odpowiedź od UniSalg.dk ApS
Helt fantastisk service
Bestilte en cykel og en sadelstang, men blev dagen efter kontaktet af unisalg, da de to ikke passede sammen, og de ville ikke sende mig noget jeg ikke kunne bruge. Jeg kunne berolige dem med at sadelstangen var til en ældre cykel.
Fedt at de er obs. på hvad man sammensætter og også yder kundeservice efter bestilling.
De skal presses hårdt for at leve op til dansk lovgivning
De leverer hurtigt.
Men.. Vær helt sikker på at du kender til lovgivningen om netsalg - hvem betaler porto for retur, klagerettigheder osv - før du handler med dem. De kender ikke selv lovgivningen - eller de prøver at omgå den ind til man er godt insisterende - og skriver om det på Trust Pilot. SÅ er der pludseligt hul igennem.
Bemærk at alle de gode anmeldelser kommer fra folk der er opfordret til det i mails de modtager kort efter købet.

Odpowiedź od UniSalg.dk ApS
Rasmus Romsøe
Super cykel som jeg glæder mig at cykle på hver dag, og kanon hurtig levering. Vil helt sikkert bestille mere. ;-)Tak
Hurtig levering, altid god service
Endnu en gang med hurtig levering af det bestilte.
Fin og fleksibel service
Søde i imødekommende mennesker. God service og stort udvalg. Hurtig ekspedition.
God og hurtig service!
Jeg fik min ethjulet cykel 2 dage efter jeg havde bestilt den. Jeg havde også skrevet en mail, for at høre om der var flere sorte cykler, og fik svar samme dag. Det kan man kun kalde hurtig og god service.
super
forståelse for mine ønsker, og super service. fik pakken som aftalt, og de forstod mine behov ;-)
Perfekt og hurtig betjening
Ingen bemærkninger udover, at det gik stærkt og alt forløb som det skulle.
Varen kom til tiden
Nem bestilling, hurtig levering, kvalitets-produkt modtaget
Har intet at udsætte på håndtering og kvalitet af min ordre via UniSalg.dk. Produktet - en enhjulet cykel - lever helt op til forventningerne. Kan fint anbefale til andre.
Super service, hurtig ekspedition, gode varer!
Vi er super tilfredse med den ethjulede cykel vi har købt hos Unisalg, og med den hurtige levering direkte til døren.
Tillid lige til døren!
Unisalg leverer som lovet og varen der når frem er i top!
Professionelt!
Hurtig, effektiv & professionel service. Varerne ankom som lovet og er høj professionel kvalitet. Disse mennesker ved, hvad de gør.
En lille 'glich': Jeg fik besked om afsendelse med et link til postdanmark som ikke virkede. Det kan jeg leve med - varen kom jo alligevel.
Update (3 uger senere): Og så sender de mig oven i købet en email om, at jeg nu skal huske at spænde pedaler efter - virkelig super kundeservice.