La inceput am fost sceptic , dar a meritat sa optez pentru aceasta colaborate . Va doresc succes.
Zobacz, co mówią recenzenci
Dacă produsul ajunge defect, clientul suporta costul.
Desi numele site-ului nu mi-a inspirat incredere deloc, vazand ca pe internet nu exista niciun review negativ la adresa lor am facut si eu o comanda. Astfel am si aflat de ce nu sunt comentarii negati... Zobacz więcej
Preturile sunt foarte bune iar asta nu afecteaza absolut deloc factorul calitate. Personalul este unul deosebit de amabil, cum nu prea intalnesti in Romania. In plus de asta, in cutie, am gasit... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Magazin on-line de lubrifianti auto si industriali,filtre,becuri,antigel,vaseline,aditivi,produse de intretinere si cosmetica auto. Livrare 24/h,produse pe stoc,discount-uri la cantitate,promotii si cadouri zilnic
Dane kontaktowe
str. Ghecet nr. 2, 800024, Galati, Rumunia
- 0755.827.438
- www.uleideulei.ro
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Servicii si preturi foarte bune
Ca firma sunt profesionisti (si serviciile si angajatii). Plus ca au preturi foarte bune la produse si la transport.
As avea doar un minus de dat: ca nu este actualizat corect site-ul (cu toate produsele care sunt la vanzare, respectiv produsele care sunt sau nu pe stoc)
cinci stele
va recomand mai departe,pentru promtitudine si felul de comunicare ,precum si pentru calitatea produselor.
De Incredere.
Am cumparat ulei prin intermediul acestui site. A fost livrat destul de repede prin curier. Sper ca si calitatea uleiului sa fie la fel de buna.
SANT FOARTE MULTUMIT !
PROMTITUDINE, AMABILITATE, COMPETENTA SI RAPIDITATE IN DESERVIRE SUNT CARACTERISTICILE PENTRU ''ULEI DE ULEI''- DACA VREI PRODUSE DE CALITATE !
SUPER
VA RECOMAND CU CALDURA ACEST MAGAZIN ONLINE PENTRU COMPETITIVITATEA PRETURILOR SI MAI ALES PENTRU PROMTITUDINEA IN PROCESAREA COMENZII SI A LIVRARI PRODUSELOR.
super ok din toate punctele de vedere ,adevarati profesionisti,tineti-o tot asa si succes maxim.
succes maxim
Profesionisti
Sunt foarte multumit de sericiile dvs.,solicitudinea si promptitudinea de care ati dat dovada in cazul tuturor comenzilor pe care le-am facut.
excelent
sunt foarte multumita de serviciile dvs,de produsele comercializate cat si de calitatea si pretul lor. personalul este foarte amabil si politicos.
foarte multumit
bucuros ca am ales ,ulei de ulei,sa mergeti cu serviciile tot asa
Magazin Serios! Recomand!
Ulei de calitate produs original in tara mama Franta (Elf).
Numai cuvinte de lauda!
este o colaborate corecta
La inceput am fost sceptic , dar a meritat sa optez pentru aceasta colaborate .
Va doresc succes.
Cele mai bune preturi.
Cele mai bune preturi din partea de sud al romaniei.
UleiDeUlei va fi singura mea alegere pentru urmatoarea achizitie de consumabile auto.
Produse de calitate, preturi foarte convenabile, promptitudine si seriozitate.
Multumim si mult succes in continuare.
Cei mai buni
Am fost foarte multumit de cum a decurs totul, de la comanda pana la livrarea produselor.
de incredere
super echipa ,de incredere ,serviabili si rapizi si gasesti tot ce iti trebuie
FOARTE OK
Sunt foarte seriosi, primesti comanda in maxim 2 zile, primesti informatii unde e produs uleiul pe care il cauti dar cel mai important e pretul care eu unul spun ca e impresionant.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.