Godt nok skuffet over deres mineral foundation. Dyrt produkt der på ingen måde lever op til forventningerne. Jeg ved godt, at ikke alle produkter passer til alle, men jeg kan ikke forestille mig, hvo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er normalt glad for Tromborg, både produkter og serivce. Også når jeg har købt varer på lagersalg. Jeg har dog senest haft en lidt træls oplevelse. Jeg købte nogle varer på deres seneste online... Zobacz więcej
Tromborgs' produkter bringer den ultimative selvforkælelse ind i en hektisk hverdag. Bodyolien er nærmest magisk, og smelter ind i huden og efterlader den silkeblød på ingen tid. Deres ansigtsoli... Zobacz więcej
Tromborgs produkter er fantastiske og det er deres service også. Bruger efterhånden mange af tromborgs produkter bl.a. ansigtscreme/serum, rens og make-up. Jeg er ovenud tilfreds med det hele. Læk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tromborg er et dansk hudpleje- og makeup-brand som blev grundlagt i 2003 og er drevet af kærlighed til økologiske & bio-aktive ingredienser kombineret med den nyeste forskning inden for hudpleje. Alt det man behøver i en moderne, naturlig og effektiv skønhedsserie.
Amaliegade 16 1. sal, 1256, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Synes det giver mistillid til indhold i produkterne!
Jeg har i lang tid brugt "Deluxe face cream" og kan kun anbefale den ! Jeg har tør hud og bruger den hver dag - og alligevel er den så drøj, at den holder i ca. 3-4. måneder. Derudover bruger jeg også Tromborgs "Multi vitamin facial mask" og "Mineral mud mask" - de kan også varmt anbefales.
Til daglig bruger jeg "Lip cure" - og har brugt den lige siden, at den blot kostede 90 kr. Jeg er stor forbruger af den og kan varmt anbefale, at man påfører den inden at man går i seng - jeg kan stadig mærke den morgenen efter !
Mit næste eventyr i Tromborg verdenen bliver at prøve deres "Mineral foundation", som jeg har fået anbefalet af en veninde !
- Jeg kan kun anbefale at købe Tromborgs produkter :)
Virkelig fantastiske produkter, der føles så milde og bløde mod huden. Jeg er ellers ikke en "make-up pige", men Tromborg produkterne er for skønne. Virkelig en luksusfølelse af bruge dem.
Hver gang jeg har handlet på Tromborg.com, har de formået at sende mig varen 1-2 arbejdsdage efter. Varen blev altid sendt godt indpakket, således at varen er godt beskyttet. Kan varmt anbefale deres shop og gode produkter!
Den eneste ulempe ved disse skønne produkter er, at man bliver SÅ afhængig!
Udover afhængigheden er der ligeledes sublim service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!! :-)
Lækre varer og hurtig levering!
Ville gerne snart have loyalitets rabat, da jeg bruger virkelig mange penge her!!
Har af 2 omgange købt mineral foundation hos Tromborg. Første gang leverede de den forkerte farve, jeg skrev til dem og de leverede fluks korrekt farve - og jeg kunne beholde det jeg allerede havde fået.
Handler helt sikkert her igen næsten gang jeg løber tør ;o)
Bestilte 1. stk. mineral foundation og den blev leveret dagen efter.
Fin indpakning og god service
Kan kun anbefales :)