Det er voldsomt irriterende, at man ikke kan købe Troldekugler hos div smykkebutikker mere; der er kun ganske få tilbage der forhandler Troldekugler. Heldigvis bor jeg i København, og har derfor... Zobacz więcej
Men dårlig kvalitet af låse!! Jeg købte for et års tid siden en masse troldekugler, armbånd og lås på hjemmesiden.. Og hurtig levering, men hvad nytter det, når låsen er gået i stykker/rustet? Den ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I'm a huge fan of troll balls my first baubles and bracelets were bought at Svend Nielsen's place in Copenhagen downtown you have managed to innovate and keep up with the times in your design... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Trollbeads er meget mere end bare et dansk smykkefirma – det er en unik livsstil. De har siden 1976 produceret, designet og distribueret kugler (charms), der kan sættes på armbånd og halskæder. Hos Trollbeads finder du et særligt univers af smykker i forskellige former og farver, hvor leg og kreativitet er en stor del af deres identitet. Hvert smykke kan skilles ad og sammensættes på ny, i en helt ny kombination. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine smykker til din helt egen smag, historie og personlighed.
Grønnegade 3, 1107, Copenhagen , Dania
- shop.copenhagen@trollbeads.com
- www.troldekugler.dk
Hurtig og god service
Mange tak for en god og super behandling af mine bestillinger..
Modtog mine vare tre dage efter bestillingen..
Kan helt klart anbefale at handle med og hos Troldekugler Danmark.

en god overskuelig hjemmeside
en god overskuelig hjemmeside - let at bestille -hurtig levering og god service sidst jeg var i forretningen

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
ALTID fantastisk fin service og meget…
ALTID fantastisk fin service og meget fine smykker 😀

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Troldekugler er et godt sted at handle.
Troldekugler er et sted hvor der altid kan finde en gave eller en lille hilsen til fruen eller andre i familien.
Varerne kommer hurtigt, efter de er købt på hjemmesiden :-)
Steen Hardö

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Super hurtig levering og super fine…
Super hurtig levering og super fine vare som passer på beskrivelse

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Jeg fik en fødselsdags mail med en…
Jeg fik en fødselsdags mail med en dejlig rabatkode i på 20% og så måtte jeg da handle lidt Trollbeads. Ekspedienten fra Trollbeads Concept Store Copenhagen var meget imødekommende og hjælpsom. Hun sendte billeder af kuglerne, så jeg kunne finde de helt rigtige trolde for mig ❤️

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Beautiful beads and super quick…
Beautiful beads and super quick delivery.
It's such a pleasure to use your online shop, though it is easy to be tempted into buying too much.

Excellent
Fui a la tienda de Dinamarca y la atención fue muy buena.
Adquirí una pulsera preciosa que no me la saco nunca!! Excelente calidad y servicio.

I looooove Trollbeads
I looooove Trollbeads.
I have been collecting for almost 18 years and is planning to continue. :D <3

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
I'm a huge fan of troll beads
I'm a huge fan of troll balls
you have managed to innovate and keep up with the times in your design
your new glass and stone balls are fantastic and go with old bracelets and the new cool bangles
Jeg er en kæmpe fan af troldekugler
mine første kugler og armbånd er købt i Klaraboderne hos Svend Nielsen i København centrum
i har formået at forny jer og følge med tiden i jeres design
jeres nye glas og sten kugler er fantastiske og passer til gamle armbånd og de nye seje armringe

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Havde et læderarmbånd der var i stykker…
Havde et læderarmbånd der var i stykker - spurgte om hjælp og fik to dage senere tilsendt et nyt !
Mega god og hurtig service👏🏽👏🏽

More than a memory
On Christmas I bought a necklace from Trollbeads for my boyfriends grandmother. She had mentioned to me that her arthritis on her hands had gotten worse and it was impossible for her to put on jewelry (opening and closing a necklace etc). So, I decided to give her the “Fantasikæde med hvid perle”. She can use the different charms and colors for different outfits. Now, it is the only necklace she uses. When I see her wearing it, she always tells me how beautiful she feels being able to wear jewelry again. And to me, that’s truly a forever memory :)

The best collection ❤️❤️❤️ memories forever
The best collection ❤️❤️❤️ memories forever

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Troldekugler er små unikke kunstværker
Troldekugler er små unikke kunstværker. Hver eneste af dem jeg har, er et specielt minde med en speciel historie. Jeg holder uendeligt meget af mit "troldearmbånd" som enten er to sølvarmbånd eller en dobbelt lædersnor.

Meget tilfreds kunde
Rigtig søde og kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe og finde den helt rigtige løsning 😊

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Der er nemt at søge på hjemmeside
Der er nemt at søge på hjemmeside. Hurtig levering. Gode guides til længde af armbånd og længde af halskæder. God service hvis man ringer ind. Savner dog at de udgåede kugler kan søges frem på en anden måde end kun på årgang.

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Det er et godt sted at handle de er…
Det er et godt sted at handle de er hurtige med levering og flotte/gode smykke dele 😊

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Stort udvalg af smukke troldekugler og…
Stort udvalg af smukke troldekugler og rigtig god service

Odpowiedź od Trollbeads Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.