Den værste lagerchef🤬 Jeg ville ikke opfodre nogen til at søge job hos Triscan i Århus pga Jeg syntes at de har den værste lagerchef nogensinde😡😡😡😡
Trisdan.dk
Den værste lagerchef😡😡 Jeg opfodre ikke nogen til at søge job i Triscan i Århus pga syntes de har den værste lagerchef.
Jeg købte en Traxxas bil og 2 extra 5000Mah batterier. Bilen og batterierne kom hurtigt som forventet. Men jeg fik så byttet et batteri, da det var defekt, men det tog 3 måneder inden jeg fi... Zobacz więcej
Bestilte en bil i starten af december, den stod til at være på lager (der var ingen andre danske shops der havde den på lager), da jeg ikke havde fået den en ugen inden jul blev jeg nødt til at afbest... Zobacz więcej
Østerbrogade 81, 4800, Nykøbing F, Stany Zjednoczone
- info@trisdan.dk
- www.trisdan.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kunne sælge mere hvis de gad svare
Stedet leverer varen hurtigt. Men er man i tvivl om hvorvidt man skal have den stor eller lille version - og har brug for, at spørge et par gange pr. mail - så bliver trisdan træt af det (svarer ikke eller svaret er ubrugeligt) - fordi man ikke har handlet endnu.

Odpowiedź od Trisdan.dk
Hurtig og professionel
Sendte mail for at checke lager status og svar efter kun 10 minutter. Varerne blev bestilt og varer modtaget dagen efter.
Jonas
Jeg købte en E-revo VXL og et ekstra batteri til den det var så ikke på lager og så ringede de til mig og spurgte om jeg gerne ville have et andet batteri der var bedre, og som jeg naturligvis fik til samme pris, den kom 3 dage efter jeg havde bestilt med postdanmark, udmærket telefon service dog tager meeeeeget lang tid at få svar på sine mails.
uddmærket butik, handler der gerne igen.