Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super skønt ophold 😉 Alt er bare i orden og personalet er meget imødekommende og venlige. Den skønneste mad , som er veltillavet og flot anrettet. Har været her flere gange og alting er altid helt i... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi havde bestilt 2 nætter og vi havde vores lille hund med Værelset var ok men slet ikke hyggeligt Der boede andre med hunde men specielt på et værelse stod hunden og gøede om dagen og hen mod s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

En weekend med venner, der skulle sluttes med fælles morgenmad. 4 boede der, to havde bestilt og skulle betale separat. Det er okay at stedet er under ombygning, at det er rodet men det er ikke oka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super dejligt sted. Personalet giver en god service og en luksuriøs oplevelse uden lige! Måtte skifte hovedpude, og personalet viste mig om bagved hvor jeg selv kunne vælge mellem 3 forskellige slags... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hold møde, kursus eller konference centralt i Danmark og få maksimal læring og højt udbytte

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Stor arrangement - nej tak

Var på Trinity på “general-prøve” til evt. stor arrangement med overnatning 100-200 personer ( denne info givet ved bestilling - men formegentlig ikke videre givet til personalet )
Værelser og rengøring som for ventet.
Stor ros til baren og dens personale 👍
Super dårlig akustik ( for meget larm ) i resturant. Bestilte vin menu til x antal personer og fik flg. kommentar “ jamen så skal jeg jo dække op til det ? ( øh ja - det indgår vel i vin menu) Der blev som i INTET fortalt om vinen, navn, område eller årstal ???? Desuden var rødvinen mega varm og intet specielt…samt der blev både split vin dråber på bord og personer
Maden var god og så indbydende ud
MEN Trinity”s mosgrønne dækserviet for 2 /
dug var desideret “klam” og klistrende. Havde en “kamp” med at få vristet min papirsserviet fra dugen …og alt bestik og glas hang godt i 😳
Må beklage, men stor arrangement afholdes ikke her….

19 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Har lige været på et 2 dages spotdeal…

Har lige været på et 2 dages spotdeal ophold på trinity meget positiv oplevelse hotellet er utroligt velholdt ude som inde søde kompetente medarbejdere over alt rigtig god mad og morgenbuffeen er overdådig med alt hjertet må begære det bliver ikke sidste gang vi dukker op.

14 lipca 2022

Spotdeal ophold

Vi har nu for anden gang været på hotel trinity på en spotdeal og synes bare det er rigtig godt til prisen. God mad begge dage og venlig betjening, så ikke noget at sætte en finger på under vores par spotdeal ophold

16 stycznia 2022

Arrangement på Trinity

Arrangement på Trinity to dage efter Mette Frederiksen igen har skabt panik i Danmark. Dagen før får vi 14(!) afbud, vi ringer med det samme til Trinity og forklarer situationen. Men de vil/kan intet gøre, det er bare at betale ved kasse 1. Det kan simpelthen ikke passe, at et så stort et sted ikke kan gemme råvarerne til andre arrangementer. Ingen rabat, ingen afslag, ingen doggybag med det mad de åbenbart har lavet til os, INTET. Manglende forståelse og service skal man lede længe efter.

25 listopada 2021

Kære Trinity

Kære Trinity! Jeg var på kursusophold hos jer en enkelt dag. Jeg vil gerne informeres på forhånd om, at hvis man skal spise aftensmad i jeres restaurant, så er det en god idé at have spist hjemmefra på forhånd, hvis man er udstyret med en almindelig appetit. Det er en ommer kære venner!!!! Ved middagsmaden var der buffet, og det var jeg meget tilfreds med, men at kalde aftensmaden for et festmåltid er en klar overdrivelse - en lille "snack" er måske et bedre dækkende ord.

26 października 2021

Usamarbejdsvillige og dårlig service

Usamarbejdsvillige og dårlig service. Trinity ejer ikke moral og etik. Trinity vil ikke ændre et betalt 1 dags ophold, selvom man har dokumentation for ens far har lige været igennem et kræftforløb. Det vil sige vi fik ikke et ophold, selvom Trinity havde fået pengene. Sidste gang vi køber et ophold ved Trinity.

18 października 2021

Vi var 12 personer som var samlet

Vi var 12 personer som var samlet, vi havde købt en deal på 2 dage, det var en rigtig god oplevelse, meget mere end vi havde forventet. Alt klappede og rigtig venlig personale, og maden var perfekt. 5 stjerner herfra.

9 września 2021
Oceniono na 5 z 5

2 dages ophold med 19 personer fra…

2 dages ophold med 19 personer fra seniorklub.
Alt forløb perfekt, dejlige omgivelser og velholdt og rent overalt. Vi fik inden ankomst afbud fra 2 ægtepar, men ingen problemer med fuld refusion af indbetaling.
Eneste minus lidt dyre priser i baren.

27 sierpnia 2021

Super lækkert ophold

Super lækkert ophold, al i tip top.
Utrolig lækker mad, frisk og serviceminded betjening.
Lækre lyse værelset der er rene og pæne.
Hyggelige omgivelser tæt på skov, strand og by.
Fedt med faciliteter som bordtennis , bordfodbold billiard mm på hotellet.
Kan stærkt anbefales.

20 lipca 2021

Dejligt ophold.

Vi har lige været på et dejligt ophold, har kun ros til Trinity hele vejen rundt .Naturen er SÅ skøn i området. Flot med Skt. Hans bål. Personalet venligt og imødekommende, maden var god og lækkert. Stort lyst, roligt værelse med gode senge....
Desværre er der meget lange gange, så for dårligt gående er det nødvendigt med et køretøj....
Vi kommer gerne igen !!!

30 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

super godt hotel og god beliggenhed

super godt hotel og rigtig god beliggenhed, utrolig fin service ved aftensmaden hvor tjeneren forklarede om både hvidvinen og rødvinen og lækkert med en kande dansk isvand til maden "naturtigvis" gratis , desværre ikke sådan alle steder, så god service er også, ja maden var naturligvis også i orden, så vi kommer gerne igen.

23 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Dejlig betjening hele vejen rundt

Dejlig betjening hele vejen rundt, rigtig lækker mad og helt sindssyg god service fra tjeneren der serverede for os. Så god til at holde en god sjagong, forklare om mad og drikke og tilbyde alternativer hvis vi havde ønsker. Håber virkelig i får rost ham. Han fortjener det!😊
Hans navn: Yaser

8 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Intet mindre end perfekt!

Er lige nu på Trinity for ... tja 8., 9. eller 10. gang. Vi har ALTID været tilfredse.
Personalet er yderst professionelt, og vi føler os virkelig godt behandlet.
Maden er virkelig lækker, og et besøg i baren resulterer altid i en god snak og særdeles god og personlig betjening.
Vores næste ophold på Trinity er allerede bestilt - og vi glæder os.

14 listopada 2020

Sikke en fremragende service

Sikke en fremragende service
Sikke en fremragende service, lækre værelser og lækker morgen mad. Men specielt kan nævnes deres restaurant hvor deres tjener Elias går til ekstreme yderligheder for at tilfredsstille deres kunder og stor ros til kokken for hans fremragende bøf baernaise

4 listopada 2020

Vi vender ikke tilbage.

Vi vender ikke tilbage.
Vores ophold startede for måneder tilbage, hvor det var næsten umuligt at bruge et gavekort, som vi fik julen 2019. Enten kunne det ikke lade sig gøre at booke, ellers skulle vi betale et opgraderings gebyr på 400 kr.
Det lykkedes at få skældt nok ud over Trinitys politik omkring at gerne at ville sælge gavekort, men helst ikke yde gaven, så vi kom helt hen i sidst i oktober før det kunne lade sig gøre.
Opholdet OK, rent og pænt, fint værelse, ordentlige Corona forhold hele vejen rundt, Men !
0 stjerner for maden og restauranten. Der var på trods af 0 muligheder for at vælge maden, altså præcis samme menu til alle gæsterne en urimelig ventetid. 1 1/2 time inde i en 3 retters menu, var vi kun nået til forretten. 2 1/2 time tog det at spise en efter min smag primitiv, ikke særlig vel tilberedt 3 retters menu, som ikke er et 4 stjernet hotel værdigt.
Vi har været på rigtig mange hotelophold og jeg er ked af at sige bortset fra værelses delen er dette ophold en absolut bundskraber.

1 listopada 2020

Overreaktion

Jeg var på besøg i jeres afdeling I Fredericia, hvor alt egentlig gik OK. Vi havde bestilt et værelse plus jeres 3-retters menu. Kl 21:30 - altså 30 min inden i lukkede restauranten, tog min kæreste brødet fra nabo bordet (som havde stået der siden vi ankom kl 19:00)

Selvom handlingen måske var forkert, løb tjeneren hen til os, og råbte om hvor forkert det var, og at det egentlig var tyveri - folk fra de andre borde begyndte og vende sig om, og kigge mærkeligt på den situation som udspillede sig - synes det var dybt uprofessionelt reagerede af personalet, selvom vi måske handlede forkert.

Kommer ihverfald ikke tilbage hertil.

5 października 2020
Oceniono na 3 z 5

Ikke særlig service mindet telefon…

Ikke særlig service mindet telefon dame, der fortæller hun ikke kan rykke for langt ud i fremtiden, at de bliver nød til at sætte en streg i sandet? Undskyld mig, hvor tit har verden haft corona. Kunne byttes til noget der var mindre værd end det købte? Ikke iorden. Men vi kom 4 personer inden for det halve år, og blev yderst tilfredse med ophold og ikke mindst den helt i top gode mad der så få 5 stjerner ✨✨✨✨✨

24 czerwca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej