Geniale lamper til en der ikke er så…
Geniale lamper til en der ikke er så handy! Nemme at sætte op og er super praktiske!
Trendlights er skabt ud fra en simpel idé: at kombinere funktionalitet med design. Vi tilbyder stilrene LED lyspaneler med bevægelsessensor – perfekt til skabe, køkkener, entréer og andre steder, hvor du har brug for diskret og effektiv belysning. Som dansk virksomhed går vi op i kvalitet, nem installation og en æstetik, der passer ind i det moderne hjem. Hos os får du løsninger, der både gør hverdagen lettere og dit hjem flottere. Vi udvikler løbende vores sortiment, lytter til feedback og arbejder målrettet for at levere produkter, der passer ind i moderne danske hjem. Vores mål er at gøre belysning til noget der fungerer - uden at du behøver at tænke over det. Den lille detalje, der gør en stor forskel i hverdagen.
Langemosevej, 3520, Farum, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har sat lys panelerne op inde i alle mine køkkenskabe og skuffer - det giver en mega fed effekt når man åbner et skab og lyset tænder. Kan nu nemt finde det glas eller den skål jeg ledte efter. Føler faktisk at jeg har fået nyt køkken.
Ville klart købe dem igen, skal have dem i klædeskabene også!
Jeg købte LED-lamperne fra Trendlights lidt på prøve — og de har virkelig overrasket positivt. Monteringen tog under et minut, og bevægelsessensoren virker spot on.
Jeg har sat dem i garderoben og bryggerset, hvor de gør en mærkbar forskel i hverdagen. Stor bonus at de er trådløse og nemme at oplade.
En lille løsning, der bare fungerer. Jeg kunne sagtens finde på at købe flere.
Super glad for mine lamper fra TrendLights!!
De er perfekte når man er oppe om natten eller kommer sent hjem om aftenen
Produktet fejler ingenting, men fås langt billigere hos Temu i samme kvalitet. Ingen oplader. Lang leveringstid. Ingen dansk manual.

Odpowiedź od Trendlights
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.