Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Trendhim zajmuje się sprzedażą szerokiego asortymentu akcesoriów oraz biżuterii dla mężczyzn. Mowa tu o bransoletkach, naszyjnikach, pierścionkach, akcesoriach do golenia, portfelach, torbach oraz muszkach.
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
To moje kolejne zamówienie po kilku latach, produkty są solidne, eleganckie, super na prezent, zamówienie zrealizowane sprawnie i bez problemów, zdecydowanie polecam

Odpowiedź od Trendhim
To jest mój kolejny zakup w tej firmie. Mąż jest bardzo zadowolony z zegarka, który dla niego kupiłam. Jakość jest bardzo dobra i zegarek spełnił jego oczekiwania. Dostawa bez zarzutu, Tower dobrze zabezpieczony i dostarczony zgodnie z terminem. Na pewno w przyszłości skorzystam z ich usług, jeśli zajdzie taka potrzeba. Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź od Trendhim
Kupiłam skórzaną bransoletkę dla męża z okazji rocznicy ślubu i okazała się strzałem w dziesiątkę. Bransoletka prezentuje się bardzo elegancko, jest starannie wykonana. Mąż był bardzo zadowolony z prezentu i nosi ją na co dzień. Zapięcie jest solidne, a rozmiar idealnie dopasowany. To świetny pomysł na wyjątkowy i osobisty upominek dla ukochanej osoby. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają stylowego prezentu na rocznicę lub inną ważną okazję.

Odpowiedź od Trendhim
Szybka dostawa. Dobre opakowanie. Towar zgodny z opisem i jego wygląd na zdjęciach był prawdziwy.

Odpowiedź od Trendhim
Szybka , sprawna dostawa, świetna torba, wysoka jakość materiału i wykonania, polecam:)

Odpowiedź od Trendhim
produkt przyszedł taki jak na zdjęciu,dobry rozmiar i kolor

Odpowiedź od Trendhim
KOLCZYK ŁADNY I SOLISNY ALE CZASZKA TROSZKĘ ZA CIĘŻKA CO POWODUJE ŻE WCINA SIĘ W UCHO JEDNAK TO NIE TAKI PROBLEM JAK POMYŁKA NUMERU TELEFONU DLA DOSTAWCY CO WYWOŁAŁO PROBLEM Z ODBIOREM

Odpowiedź od Trendhim
Bransoletki są znacznie mniejsze wykonane ze znacznie mniejszych korali i elementów niż wygląda to na zdjęciach

Odpowiedź od Trendhim
Otrzymałam pasek nie ten który kupiłam. Sprawdziłam ID i na zamówieniu, na stronie internetowej oraz na metce pasa są różne numery.

Odpowiedź od Trendhim
Długi czas oczekiwania i kosztowny proces zwrotu towaru.

Odpowiedź od Trendhim
Bardzo ładnie wykonany klips na banknoty, jestem zadowolony

Odpowiedź od Trendhim
Produkt nie jest taki jak na zdjęciu, koraliki i sznurki są gorszej jakości i nie są takiej jakiści jak by sugrowało zdjęcie produktu na stronie

Odpowiedź od Trendhim
Biżuteria świetna.Brak jednak większych rozmiarów