Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Zobacz więcej
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Dania
- info@trendbazaar.dk
- www.trendbazaar.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fin kundeservice!
Ærgerlig oplevelse med fragtfirmaet vendt til positiv oplevelse af servicemedarbejderne hos Trendbazaar 👍

Odpowiedź od Trendbazaar
MEGET lang leveringstid, forglemmelse, & måtte rykke for mine bestilte varer..
Bestilte 2 gavlpuder på tilbud til 1100,- d.2 april-2024 med oplysning om 2-6 dages levering. D. 11 April har jeg stadig hverken modtaget bekræftelse på afsendelse eller andet. Kontakter dem både pr telefon, sms & mail, hvor de blot skriver: Den bliver sendt på mandag d. 15 april, altså endnu 4 dage mere. Afventer, men den 18 April har jeg stadig ikke hørt noget😏
Skriver igen, & svaret er, at det er en fejl, & at de vil sende samme dag. Det bliver den så heller ikke, men først endelig afsendt d.19 April, & modtager min bestilling d. 20 April. Dvs 18 dage senere end bestillingen!
Hun vedlægger en lille alabaststage som plaster på såret, helt fint, men, synes dog at det var et mærkeligt & pudsigt ‘handelsforløb’.
Så ved ikke helt om man orker at shoppe dér igen…🤷🏼♀️De skriver man kan ringe på deres tlf nummer, hvor der ved hvert opkald bliver sagt at de ikke aflytter deres telefonsvarer! Men de tager heller ikke telefonen, & opfordrer til at skrive eller sms’e… Det er ikke helt god stil eller service..De dyre puder var forøvrigt pakket direkte ned i kassen, uden plastic eller anden beskyttelse..

Super god kundeservice
Min ordre indeholdte flere forskellige urtepotter fra Hay og blev afsendt i flere forsendelser. Desværre var en af de større urtepotter itu, da jeg modtog den på trods af meget god indpakning. Jeg skrev til firmaet med fotodokumentation af den beskadigede vare, og kort tid efter modtog jeg tracking-information på erstatningsforsendelsen.
Inden ordreafsendelse havde jeg spørgsmål til deres lagerstatus, og der gik kun kort tid, inden der var svar på min mail.
Det kaldes super god kundeservice! Og jeg vender helt sikkert tilbage!

Fremragende kundeservice
Varen var gået i stykker i transporten, men det fiksede Trendbazaar. På rekordtid kom en ny - den defekte vare blev naturligvis taget med. Klasse kundeservice.

Odpowiedź od Trendbazaar
Modtog desværre en ødelagt vase
Modtog desværre en ødelagt vase, men med det samme sendte de en ny, som jeg modtog efter mindre end 2 døgn.
Til en anden gang ville det have været godt, hvis skrøbelige varer (fx glas, keramik mv.) var markeret med “forsigtig”.

Fast delivery
Jeg var meget imponeret over hurtig det gik at få varen. Super glad og tilfreds kunde her.

Odpowiedź od Trendbazaar
Hurtig og nem bestilling og levering…
Hurtig og nem bestilling og levering :-) De overholdte deres leveringstid

Ringe ringe ringe
Ringe ringe ringe. Køb ikke herfra. Det er fusk. Købte en vare og den blev aldrig leveret. Gls sidder de aldrig modtog varen.
Senere blev jeg ringet op af trend bazar og bliver bedt om at slette min anmeldelse på trustpilot

Odpowiedź od Trendbazaar
Virkelig god service og hurtig levering!
Havde en super god oplevelse med Trendbazar, købte to lamper over nettet. Varen blev leveret på under 24 timer med GLS hjemmelevering.
Kæmpe anbefaling, god og meget hjælpsom kundeservice!!

Odpowiedź od Trendbazaar
For dårligt levering ventede i over 2…
For dårligt levering ventede i over 2 måneder på min varer

Odpowiedź od Trendbazaar
I får fem stjerner, selvom varen ikke var på lager, for jeg fik hurtigt en mail, hvor der blev beklaget og fik mulighed for at slette købet, hvis jeg ønskede det. Det gjorde jeg ikke, og har lige modtaget vasen cirka 1 1/2 måned efter jeg bestilte.

Odpowiedź od Trendbazaar
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Super god kvalitet til lave priser. Jeg vil klart købe der igen og vil gerne anbefale dem.

6-ugers leveringstid!
Jeg lavede en bestilling den 11. december 2023 og har først modtaget besked om, at ordren er registreret hos GLS den 22. januar 2024.
Ingen oplysning eller besked om forlænget leveringstid. Under alt kritik - kommer ikke til at bestille derfra igen.

Odpowiedź od Trendbazaar
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.