Trendbazaar Recenzje 1290

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 3 z 5

Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

4,6

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Lynhurtig levering

6 września 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej Helle, tak for 5 ud af 5 Stjerner - Godt at det gik som det skulle !
Mvh Zaki - Indehaver

Oceniono na 5 z 5

Trendbazar er simpelthen vores…

Trendbazar er simpelthen vores foretrukne bolighus. Vi har oplevet en service, som vi kun kan anbefale.
Prøvet at have en reklamation som egentlig ikk var deres problem, men deres levrendør - de gik hele vejen for os. Så derfor er Trendbazar altid vores 1.valg

27 sierpnia 2024

Mange mange tak - vi er så glade for de dejlige ord :) Mvh Zaki Liokouras

Perfekt levering

Perfekt levering
Fik leveret en lænestol med tilhørende fodskammel, købt i Ringe afdelingen. Varene blev leveret og båret helt ind i huset af smilende og serviceminded chauffør.
God oplevelse.

21 sierpnia 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

hej Tina, mange mange tak - jeg skal sørge for rosen når videre til min kollega :) mvh Zaki

Oceniono na 1 z 5

Over 10 ugers leveringstid!!!

Vi havde bestilt et sofabord på en konkurrerende side, men grundet leveringstid på 6 uger, vælger vi at se efter andre forhandlere af samme bord. Her lander vi så på trendbazaar.dk som skriver 3-4 ugers leveringstid på bordet.
Vi ringer så til deres kundeservice for at få dem til at bekræfte leveringstiden.
Her snakker vi med en sød kvinde i deres kundeservice. Hun siger at hun umiddelbart ikke kan se nogle udfordringer ved leveringstiden.

Vi vælger derfor at annullere købet på den konkurrerende side og lave en ny bestilling hos trendbazaar på sofabordet d.17/6.

Vi har så løbende måtte kontakte deres kundeservice for at få en status. Men hver gang bliver vi mødt af den ene forklaring efter den anden med leverandørudfordringer.
Nu har vi ventet knap 10 uger på bordet.
Det er simpelthen under al kritik.
Ét er at vi selv må ringe for at få en status.
Noget andet er at deadlinen er overskredet med over 6 uger.
Vi valgte netop at annullere det første køb, fordi de lovede hurtigere leveringstid på 3-4 uger, hvilket de stadig skriver ud for produktet på deres hjemmeside!

Nu driver jeg selv webshop til dagligt, og ville aldrig byde mine kunder at lade dem gå i uvished i 10 uger. Det er ufattelig dårlig service. Der er mange måder man kunne håndtere denne forsinkelse på og stadig beholde kunden. Det kunne være at tilbyde et afslag i pris eller en voucher som kompensation.
Men man føler sig en smule til grin, når man som kunde bliver holdt hen på denne her måde!

Vi kontaktede senest kundeservice i onsdags for at få en ny status, og får så at vide at der intet dårligt nyt er og at de muligvis modtager bordet fra Holland fredag eller senest tirsdag 20/8. Men de kan ikke give en dato for hvornår de regner med at vi modtager bordet. Den bliver bare kastet videre over til fragtfirmaet som ifølge dem, vil kontakte os når de har hentet bordet fra lageret.

Desværre er det ikke muligt at give 0 stjerner, så de må nøjes med 1 enkelt.

17 czerwca 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Peter, det ser ikke ud til der er nogen bestilling i dit navn og forsøg på at få info fra dig har ikke båret frugt. Vi har derfor brugt lidt tid på at undersøge hvilken anden ordre der kunne passe på din anmeldelse og vi har fundet den rette tror vi.

17/6 bestilles et bord - Den 2 Juli kontakter vi jer med en ny lev tid da der var forsinkelse. Den nye leveringstid blev meldt til jer og den har iøvrigt holdt stik som vi lovede.

Trendbazaar kan ikke arrangere leverancen førend varen er fysisk i vores hænder - først der kan vi 99% garantere en dato for leverance. Vi kan f.eks ikke garantere en levering tirsdag hvis leverandøren først leverer til os tirsdag kl 17.00 istedet for tirsdag kl 10.00.
Dialogen med jer bar meget præg af i ønskede konkrete lovninger og garantier og dem giver vi ikke medmindre vi kan se at det er muligt for os det går som det skal.

Vi har desuden haft masser af dialog på tlf og beskeder med jer på alle tider af døgnet stort set og info omkring lev tid har været den samme hver gang. Så servicen synes vi har været tilstede hele tiden.

Den oprindelige lev tid på 4 uger holdte ikke - det er helt korrekt - Men få dage efter bestilling fik i automatisk en opdatering med ny lev tid og da i ikke valgte at annullere men valgte at vente er det knap på sin plads med 0 stjerner som du ville ønske du kunne give.

MEN - det er hvad der kan ske - vi takker for dit input og på trods af alt ønskes du en dejlig dag og håber du evt vender tilbage så vi kan se om servicen kan forbedres.

Oceniono na 1 z 5

Manglende dele til min reol

Manglende dele til min reol. Gentagende gange i kontakt med firmaet på trods af det, er de manglende dele stadig ikke blevet leveret!

18 lipca 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Marie Louise, Ja desværre smed fragtmanden en pakke væk på vej til dig og vi skulle skaffe en ny. Der fik du også oplyst af os med det samme og det var du indeforstået med. Jeg har desværre ikke fået den manglende reservedel fra leverandøren endnu men de har afsendt den så den kommer lige straks. Vi kunne aldrig finde på med vilje smide pakker væk - det vil ikke være til gavn for nogen. Jeg beklager rigtigt rigtigt meget. Så snart pakken kommer på my fremsender vi den med det samme.
Rigtig god dag til trods for manglende pakke :)
Mvh Zaki Liokouras. Indehaver

Super

Super. Hurtig levering - 1 dag

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej Irene, tak for den fine anmeldelse og alle 5 stjerner :) Mvh Zaki Liokouras

Oceniono na 2 z 5

Oplyser ikke om lang leveringstid

Oplyser først da ordren er afgivet, at der er mange ugers leveringstid!

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Bo, Det passer ikke helt. Der stod både på produktet på hjemmesiden at der var 8 ugers levering og det stod også i den ordrebekræftelse der blev fremsendt. derudover har vi fremsendt opdateringer på mail 26/6 og 17/7 vedr leveringstiden - Jeg er med på det er træls at vente på den flotte kande men der var fra starten oplyst en lang leveringstid.
Håber det hjælper lidt :)
De bedste hilsner
Zaki Liokouras - Indehaver

Oceniono na 5 z 5

Super nem kommunikation og service i top

Super nem kommunikation og service helt i top, så det kan jeg varmt anbefale. Deres chauffør får også 5 stjerner for at levere ordren til døren, selvom han kun har pligt til at levere til kantsen :)

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej, mange tak for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for og jeg skal sørge for min gode kollega får det at vide også !
mvh Zaki

3 måneders leveringstid

3 måneders leveringstid. Der blev ikke informeret om, at varen var udsolgt, da jeg købte produktet.

Generelt har hele deres email-marketing været utroværdigt og meget uprofessionelt, og jeg har flere gange været nervøs for, om hjemmesiden var scam. Vil ikke anbefale nogen at handle her.

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Michael, Først meget undskyld for varens forsinkelse(14 dage) den var ærgerlig

Der stod 8 ugers lev tid på produktet da du bestilte det.
Det passer IKKE at du ikke var oplyst om varen var udsolgt og det stod også i din ordrebekræftelse du fik per mail.

Men jeg forstår det sagtens kan overses når man glæder sig til en vare

Din ordre er fra 15/5 og vi opdaterede dig om lev tid både 26/6 og 17/7 så vi har kommunikeret alle info ud vi fik.

God aften og sommer :)
Zaki Liokouras - Indehaver

Transparant

Transparant, god service

22 lipca 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej Anne - tak for alle stjernerne og de fine ord. :)
mvh Zaki

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækre møbler til de bedste…

Virkelig lækre møbler til de bedste priser, og deres service er helt i top, så det kan jeg varmt anbefale.

22 lipca 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Jamen det er jo bare så dejligt at se den flotte ros og anmeldelse - mange mange tak !

Oceniono na 3 z 5

Tilliden er tilbage.

Efter en dårlig oplevelse, har sælger rettet op på fejlen, dejligt.

20 lipca 2024

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej. Din ordre bestilte du 19/7 og vi sendte med GLS 20/7 kl 10.30. Såfremt din vare ikke er kommer frem er den sandsynligvis bortkommet for gls. Dette fortæller GLS os ikke så hvis du blot kontakter os får vi det tracket og fikset.
Mvh Zaki - indehaver

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej