Ga niet met dit bedrijf in zee en laat je trekhaak lekker ergens anders plaatsen, door mensen met verstand hiervan. Ik heb maanden ellende gehad met Trekhaakcentrum; verkeerd aangesloten trekhaakinsta... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We waren al een keer eerder bij Trekhaakcentrum geweest maar toen hadden wij heel veel haast, maar ze hebben alles geprobeerd om ons toch te helpen. Vandaar dat onze keuze weer op het Trekhakencentrum... Zobacz więcej
Trekhaak laten monteren onder een nieuwe Toyota RAV4 PHEV. Niet de makkelijkste auto voor een trekhaak, maar de vestiging in Woerden heeft het uitstekend gedaan. Vervangende auto stond netjes klaar,... Zobacz więcej
Bij trekhaakcentrum pas een trekhaak er onder laten zetten keurig geplaatst !! Alleen de prijzen zijn pittig !! Met vergeleken met trekhaakpunt !! Het verschil 369 euro voor 1 trekhaak met caravanpa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Trekhaakcentrum is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie en staat garant voor de juiste trekhaakoplossingen voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor bedrijfsauto’s en campers hebben wij vaak een geschikte oplossing. Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres.
Dane kontaktowe
Brieltjenspolder 30, 4921 PJ, Made, Holandia
- 085 - 20 20 660
- info@trekhaakcentrum.nl
- www.trekhaakcentrum.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Een trekhaak besteld
Een trekhaak besteld
En na een week krijg je zonder uitleg de melding dat de bestelling geannuleerd is
Duurt dan nog een paar weken voor het geld terug is
Geen reactie op mails of wat dan ook
Waardeloos
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen
Aardig professionele personeel
Prima contact
De snelle manier van communiceren en…
De snelle manier van communiceren en vakmanschap maakt dit bedrijf voor mij een betrouwbare partner. Dank jullie wel.
Perfect en snel gegaan
Vriendelijke ontvangst.
Leenauto stond klaar.
Zeer snelle montage en netjes.
Goede uitleg gehad over het functioneren en testen van de verlichting.
Snel en vakkundige installatie van…
Snel en vakkundige installatie van afneembare trekhaak.
Goede uitleg en service.
Snelle en nette service
Allemaal prima geregeld en alles mooi…
Allemaal prima geregeld en alles mooi op tijd klaar.
Gelukkig kon ik snel terecht
Gelukkig kon ik snel terecht
Leenauto mocht de dag ervoor al gehaald worden gratis alleen aftanken
Volgende ochtend mochten we ophalen na montage dag.
Ziet er goed uit ( montage)
Goede service en uitleg
Goede service en uitleg. Prettig personeel.
Inleren van het MMI systeem van audi…
Inleren van het MMI systeem van audi bleek lastig voor het filiaal. Ik kreeg om 5 uur een telefoontje dat het langer ging duren. Ik had de volgende dag afspraken en ik werd niet eens een leenauto aangeboden. Volgende dag hoorde ik niets en moest zelf bellen om 3 uur. Bleek nog steeds niet te werken. Ik moest een leenauto ophalen. Vandaag werd ik om 3 uur gebeld dat het klaar was. Bij aankomst werd ik gevraagd te betalen. Ik moet zelf vragen om instructie. Thuisgekomen blijkt het MMI systeem een foutmelding te geven die niet klopt. Het is dus niet goed gegaan. Waardeloos.
Goede ervaring
Goede ervaring, beste kwaliteit, gemontiveerd deskundig advies
Trekhaak keurig gemonteerd en goede…
Trekhaak keurig gemonteerd en goede uitleg gekregen van Kor omtrent de werking en verdere belangrijke zaken.
Super geregeld en binnen een halve dag…
Super geregeld en binnen een halve dag de auto weer terug. Monteur was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit
Service was top
Service was top, ze zijn hun afspraken keurig nagekomen
Top Trekhaak Top geinstaleerd
Afneembare trekhaak
Goede afspraak
Leen auto
Goede uitleg hoe het werkt
Vriendelijk geholpen
Perfect werk voor de afgesproken prijs
Uitstekend
Uitstekend! Wat een service, goede uitleg over de mistlichten etc. en erg vriendelijk 😀 Top gedaan.
Fijne ervaring
Alles was netjes geregeld,vanaf de dag van aanmelding tot het ophalen van de auto. Netjes werd àlles uitgelegd ik had een afneembare Trekhaak en dan moet je even weten hoe alles werkt.
Doświadczenie Trustpilot