Travelta Recenzje

1,5

Ook ik ben een Nederlander die op zoek is naar mooie vakanties voor weinig geld. In eerste instantie lijkt Travelta dan een mooie website, veel aanbod met lage prijzen. De 'verre reizen' pagina tr... Zobacz więcej

Het is gemakkelijke website en in de linker kolom kun je zelf invullen waar naar je op zoek bent. Het enige wat voor mij ontbrak is dat je de zoekresultaten niet kunt sorteren op de goedkoopste result... Zobacz więcej

Ik probeer al vele malen een(negatieve) beoordeling te plaatsen over Villa Arda in Dalyan,maar travelta plaatst alleen positieve beoordelingen9dus onbetrouwbaar).

1. Podróże i wakacje

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Travelta maakt het zoeken van jouw vakantie eindelijk makkelijk! Omdat je bij ons in één keer door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je in een handomdraai de beste deal. Zoek en vergelijk daarom jouw vakantie via Travelta en geniet van de perfecte vakantie.

Bardzo słaba

super voordelig

beste ....
bekijk zeker de site van travelta eens
er zijn leuke vakantiereizen voor maar een voordelige prijs
geniet er maar van tot zo

8 kwietnia 2013

Top site, erg handig

Top site. Ga er zeker vaker m’n vakantie samenstellen, had er alleen nog nooit eerder van gehoord? Misschien een tip om wat meer reclame te maken?

22 listopada 2012

Makkelijk in gebruik

Ze vergelijken meerdere reiswebsites, gebruik deze website daarom om snel vakanties te zoeken. Prima, bespaart me een tijd/geld en ken eigenlijk geen betere alternatieven.

19 listopada 2012

Fijne website om mee te werken

deze site is echt een hele fijne site om alles op een rijtje te krijgen.
heel af en toe staan er wat foutjes in met de prijs, maargoed die veranderen dan ook om de dag dus dat kun je ze niet heel kwalijk nemen vind ik.
verder alles lekker duidelijk en overzichtelijk!

25 września 2012

Duidelijke site!

Ja kan direct zien bij welke vliegmaatschappij het goedkoopste is en de beoordeling van de reiziger staat er ook bij, je ziet alles in één oogopslag!

24 września 2012